Mam pytanie do wszystkich, którzy ten serial oglądają.
Słyszałam rozne opinie o dexterze, niektorzy mówi, że jest to śmieszna komedia, inni , że bardzo wciagający film.
Czy warto zacząć go oglądać?? co jest w nim takiego fajnego???
Śmieszna komedia, wciągający film - nice...
Oczywiście, że warto, lepszego serialu ze świecą szukać a oglądałem jakieś 90% dostępnych w internecie.
Dexter wymiata :)Szczególnie po odcinku 6 (nie wiem dlaczego tak się przyjęło, ale skoro tak pier*oliłem wcześniej, tzn. że coś w tym jest ;], teraz nie pamiętam). Mi się spodobał od pierwszego, ale potem jest coraz lepiej.
Si.
papa
czy warto..... nie wiesz co tracisz nie oglądając :D:D:D serial zawalisty jego po prostu trzeba zobaczyć :D:D:D już po 1 odcinku wiedziałam że go uwielbiam a dalej było tylko lepiej :D:D:D
to zależy od tego jakiego typu seriale lubisz;) ja Dextera zdecydowanie polecam;) świetnie zrealizowany, trzyma w napieciu do konca;p
Witam ;) chciałam się dowiedzieć ile pierwszy sezon ma odcinków i ile w ogóle ten serial liczy sezonów. Z góry dzięki za odp. ;)
Ja słyszałem o pięciu sezonach ale nie wiem na ile ta informacja jest prawdziwa. Wiadomo natomiast, że juz na jesień- najprawdopodobniej od wrzesnia- rusza kolejny sezon:). Już się nie mogę doczekać!!!
Też czekam z niecierpliwością. Mam nadzieję, że utrzyma poziom poprzedników. Ale wydaje mi się, że 5 sezonów to przesada. Na 3, ewentualnie 4 powinno się zakończyć serial tak, że historia będzie trzymała dobry poziom przez cały czas, bo później robi się nieciekawie jeśli kreci sie kolejne serie tylko dla kasy.
ja jestem narazie na 1 sezonie, a dokladnie na 6 odcinku... chcialam się dowiedzieć czy w tym sezonie wyjasni sie to kto wie o tajemniy Dextera ?
Wszystko wyjaśni się w ostatnim odcinku, chociaż już wcześniej będzie można się domyślić kto to jest
Zapraszam na nowe forum serialowe, na ktorym mozna podyskutowac z ludzmi miedzy innymi o Dexterze:) Jest tam tez baza seriali polskich jak i zagranicznych
www.serialeforever.fora.pl
Jeden z najlepszych seriali jakie dotychczas powstały, polecam - nie zawiedziesz sie!
Długo się zastanawiałam i w końcu się złamałam.. będę oglądać ;D Po takich opiniach myślę, że się nie zawiodę.
Jak dla mnie serial jest wciągający, chociaż po obejrzeniu drugiego sezonu poczułem niedosty.Pierwsza seria jest super , ale w drugiej wszystko jest bardziej jasne i można stosunkowo wcześnie domyślić sie jak wszystko się skończy.