PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 204420
7,3 28 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Mam pytanie do wszystkich, którzy ten serial oglądają.
Słyszałam rozne opinie o dexterze, niektorzy mówi, że jest to śmieszna komedia, inni , że bardzo wciagający film.

Czy warto zacząć go oglądać?? co jest w nim takiego fajnego???

ocenił(a) serial na 5
aga49_

Śmieszna komedia, wciągający film - nice...

Oczywiście, że warto, lepszego serialu ze świecą szukać a oglądałem jakieś 90% dostępnych w internecie.

ocenił(a) serial na 7
danteusz

Dexter wymiata :)Szczególnie po odcinku 6 (nie wiem dlaczego tak się przyjęło, ale skoro tak pier*oliłem wcześniej, tzn. że coś w tym jest ;], teraz nie pamiętam). Mi się spodobał od pierwszego, ale potem jest coraz lepiej.
Si.

papa

ocenił(a) serial na 10
Kwic

czy warto..... nie wiesz co tracisz nie oglądając :D:D:D serial zawalisty jego po prostu trzeba zobaczyć :D:D:D już po 1 odcinku wiedziałam że go uwielbiam a dalej było tylko lepiej :D:D:D

aga49_

to zależy od tego jakiego typu seriale lubisz;) ja Dextera zdecydowanie polecam;) świetnie zrealizowany, trzyma w napieciu do konca;p

ocenił(a) serial na 9
aga49_

Warto, najlepszy serial 11/10

<za krótki>

ocenił(a) serial na 9
aga49_

Witam ;) chciałam się dowiedzieć ile pierwszy sezon ma odcinków i ile w ogóle ten serial liczy sezonów. Z góry dzięki za odp. ;)

ocenił(a) serial na 9
ankaa_

Jak narazie 2 sezony, obydwa po 12 odcinków;)

ocenił(a) serial na 9
Madridista_2

dzieki za odpowiedz :D:D
a jest w planie powstanie nowych sezonow ?

ocenił(a) serial na 10
ankaa_

Ja słyszałem o pięciu sezonach ale nie wiem na ile ta informacja jest prawdziwa. Wiadomo natomiast, że juz na jesień- najprawdopodobniej od wrzesnia- rusza kolejny sezon:). Już się nie mogę doczekać!!!

wariatadam

Też czekam z niecierpliwością. Mam nadzieję, że utrzyma poziom poprzedników. Ale wydaje mi się, że 5 sezonów to przesada. Na 3, ewentualnie 4 powinno się zakończyć serial tak, że historia będzie trzymała dobry poziom przez cały czas, bo później robi się nieciekawie jeśli kreci sie kolejne serie tylko dla kasy.

ocenił(a) serial na 9
Wojtky

ja jestem narazie na 1 sezonie, a dokladnie na 6 odcinku... chcialam się dowiedzieć czy w tym sezonie wyjasni sie to kto wie o tajemniy Dextera ?

ocenił(a) serial na 10
ankaa_

Wszystko wyjaśni się w ostatnim odcinku, chociaż już wcześniej będzie można się domyślić kto to jest

użytkownik usunięty
aga49_

Zapraszam na nowe forum serialowe, na ktorym mozna podyskutowac z ludzmi miedzy innymi o Dexterze:) Jest tam tez baza seriali polskich jak i zagranicznych

www.serialeforever.fora.pl

ocenił(a) serial na 10

Jeden z najlepszych seriali jakie dotychczas powstały, polecam - nie zawiedziesz sie!

ocenił(a) serial na 9
aga49_

Długo się zastanawiałam i w końcu się złamałam.. będę oglądać ;D Po takich opiniach myślę, że się nie zawiodę.

ocenił(a) serial na 7
aga49_

Jak dla mnie serial jest wciągający, chociaż po obejrzeniu drugiego sezonu poczułem niedosty.Pierwsza seria jest super , ale w drugiej wszystko jest bardziej jasne i można stosunkowo wcześnie domyślić sie jak wszystko się skończy.

ocenił(a) serial na 9
artur85kat

POLECAM

aga49_

naprawde warto oglądac serial jest genialny 10\10:):):):):):)

ocenił(a) serial na 7
krysti15miszcz

Moim ulubionym serialem był Dr House, dopóki nie oglądnąłem Dextera :)

ocenił(a) serial na 10
Radloc

Dr House jest świetny, ponieważ ma w sobie coś z Detektywa Monka, hehe.