PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203800
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

A wystarczyło by na sam koniec na urodzinach Harrisona Debra podeszła do Dexa i powiedziała mu na ucho: "dziękuję że pomogłeś numerowi 13".Mina Dextera-rozszerzone oczy.Cięcie.Napisy końcowe.A jakie są wasze propozycje?Pozdrawiam fanów :)

krzysiek0774

to by było dobre zakończenie, ale to które było i tak jest lepsze niż gdyby w tej piwnicy stanęli twarzą w twarz

LeeHarveyOswald1986

ogólnie też sądze, że to zakończenie byłoby dobre, ale nielogiczne (niby skąd miała by wiedziec że mścicielem był Dexter) Ja za to chciałbym, żeby Debra dowiedziała się w końcu, że Dexter jest seryjnym mordercą a dokładniej, żeby go zobaczyła z Lumen wtedy w piwnicy + fajnie by było, żeby Dex wyjechał wtedy z Lumen i ukrywał się w innym mieście i zabijał gdzie indziej , zobaczylibyśmy co by wtedy wyszło z tego ; )

ocenił(a) serial na 10
pass24

Ja bym wymyślił to tak. Debra chce wypuścić 13 i jej pomocnika ale chce zobaczyć ich twarze..koniec.

ocenił(a) serial na 10
Wojtek_dpo

Jordan zabija Lumen ,Dexter wrabia quina w zabójstwo liddiego ,a na sam koniec Debra demaskuje dextera.

ocenił(a) serial na 6
krzysiek0774

A mnie trochę zdziwił ten tekst Debry:
"Jestem szczęśliwa. Ty pewnie też. Teraz, gdy to wszystko się skończyło."
Co niby miała na myśli? Przecież ona nie wiedziała o niczym co by "się skończyło" dla Dexa w 12 odcinku. Może coś podejrzewa...

krzysiek0774

Debra przyłapuje Dexa i Lumen i ich demaskuje.
Dexter w ramach wdzięczności pomaga Quinnowi, daje mu fałszywe alibi na morderstwo (bo sama ekspertyza to idiotyzm, za cholerę by nie wystarczyła do uniewinnienia)
Lumen zostaje, ale każe Dexterowi obiecać, że nie będzie jej wciągać do swoich ponadprogramowych zajęć. Jej odejście było tak kretyńskie, że słabo mi się zrobiło. "Och, parę dni temu byłeś dla mnie wszystkim, ale dzisiaj w nocy stwierdziłam, że to jednak posrane, ze zabijasz zwyrodnialców. Pa. Złamałam ci serce? Och. Nie pomyślałam".

ocenił(a) serial na 8
Khasim

Dexter z Lumen i resztą świętują urodziny Harrisona. Pojawia się były chłopak Lumen, który strzela do Lumen krzycząc coś w stylu: Jak nie ja do żaden! Po czym odbiera sobie życie, gdy Angel i Quinn mierzą do niego z broni (wszystko na oczach zebranych gości), Lumen wykrwawia się na rękach Dexa mówiąc mu że go Kochała, zaciemnienie napisy. Było by łzawo i krwawo :)

ocenił(a) serial na 8
Robert831231

to żadne!" Tak miało być.

krzysiek0774

Moje zakończenie byłoby takie, iż Lumen z obawy przed złapaniem przez wymiar sprawiedliwości próbuje zabić Debrę białą bronią jednak ta mając broń palną odbiera Lumen życie. Dexter widząc to w amoku rani śmiertelnie Debrę. Taki powinien być koniec sezonu dextera, krwawy , nieprzewidywalny i szokujący.

ocenił(a) serial na 8
dybon_bjj

Też dobre, może się zgłosimy do Showtime, żeby im przyszłym roku napisać coś naprawdę mrocznego na finał? :)

ocenił(a) serial na 9
Robert831231

Właśnie jedno mnie dziwi , tyle czytałem jakie to będzie zaskakujące zakończenie, nawet bardziej niż śmierć Rity w zeszłym sezonie. Co tu było zaskakującego? Że zabił Jordana?

ocenił(a) serial na 8
SaUrOn7777

No właśnie tak jak nie którzy pisali, wygląda na to jak by zmienili zakończenie, i tam miała być jakaś inna akcja w tej chatce jak przyjechała Debra.

ocenił(a) serial na 10
krzysiek0774

Jak dla mnie to powinno być pożegnanie z klasą akcja w chatce Jordan zabija Lumen, Lumen przed śmiercią mówi Dexterowi że jest w ciąży , Jordan próbuje zabić Dextera wpada Debra, celują pistolecikami Deb w Jordana , Jordan w Dexa pah pah Jordan i Dex giną . W Deb budzi się mroczny pasażer i przejmuje interes po bracie .;) ewentualnie Dex żyje ginie Deb , Dex wypuszcza Quina z więzienia i żyją długo i szczęśliwie ;)

ocenił(a) serial na 8
mbabisz

Albo Debb okazuje się prawdziwą policjantką zamyka brata i Lumen. Ale Dex z Lumen wymigują się, przez kruczki prawne, jak co niektórzy przestępcy. Więc wychodzą wolną i żyją długo szczęśliwe :P