PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 204352
7,3 28 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Znakomity

ocenił(a) serial na 7

Jestem dopiero na czwartym odcinku 2 sezonu, ale już wiem że serial jest fantastyczny. Chyba w moim osobistym rankingu tylko LOST lepsze ale to na razie ;) Super jest postać Dexa, a muzyka na początku miażdży system :D mam nadzieję że się nie skiepści w którymś sezonie :)

ocenił(a) serial na 8
HankMoody

Dobra rada: dopóki nie skończysz oglądać (a zapewne wciągnie Cię nieźle) w ogóle nie zaglądaj na fora, na filmweb itp. Możesz się nieźle wkurzyć, kiedy zobaczysz niektóre spoilery. A muzyka jest faktycznie przezacna :)

ocenił(a) serial na 7
Flantrenite

właśnie to jest jedyny serial, w którym podczas oglądania nie mam zamiaru nic czytać. W ten sposób zniszczyłem sobie już Zagubionych, Supernatural i Wyspę Harpera. Tu nie popełnię takiego błędu :)

ocenił(a) serial na 8
HankMoody

Uprzedzam, że sezony 3 i 5 są trochę gorsze, ale reszta wymiata.

ocenił(a) serial na 7
MatiZ_3

straszyli mnie że w Lostach 4 i 5 są kijowe ale jak zacznę oglądać to nic mnie nie powstrzyma :)

ocenił(a) serial na 8
MatiZ_3

Ja jestem na 10 odcinku 4 sezonu. I 3 jest dużo słabszy niż pozostałe. Strasznie nudny. Obejrzałem go w sumie trochę na siłę bo wiedziałem, że potem będzie lepiej.

bartito

Ja jestem dopiero po pierwszym sezonie, właśnie skończyłem oglądać, ostatni odcinek bardzo udany- zaskakujący! tylko wkurza mnie ten cały Doakes mam nadzieje, ze Dex się go pozbędzie :-0

ocenił(a) serial na 8
mateu1

Powiem tak: teraz Doakes może Cię wkurzać, ale potem zauważysz, że jest bardzo znaczącą postacią w całym serialu. Być może z perspektywy czasu nawet go trochę polubisz :)

ocenił(a) serial na 7
Flantrenite

heh ja jestem na 8 odc 2 sezonu i uważam że akcja Doakes-Dex jest suuper :D a jak teraz Dex rozmawia z dzieciakami to się nawet troche wzruszam ;(