Jestem dopiero na czwartym odcinku 2 sezonu, ale już wiem że serial jest fantastyczny. Chyba w moim osobistym rankingu tylko LOST lepsze ale to na razie ;) Super jest postać Dexa, a muzyka na początku miażdży system :D mam nadzieję że się nie skiepści w którymś sezonie :)
Dobra rada: dopóki nie skończysz oglądać (a zapewne wciągnie Cię nieźle) w ogóle nie zaglądaj na fora, na filmweb itp. Możesz się nieźle wkurzyć, kiedy zobaczysz niektóre spoilery. A muzyka jest faktycznie przezacna :)
właśnie to jest jedyny serial, w którym podczas oglądania nie mam zamiaru nic czytać. W ten sposób zniszczyłem sobie już Zagubionych, Supernatural i Wyspę Harpera. Tu nie popełnię takiego błędu :)
straszyli mnie że w Lostach 4 i 5 są kijowe ale jak zacznę oglądać to nic mnie nie powstrzyma :)
Ja jestem na 10 odcinku 4 sezonu. I 3 jest dużo słabszy niż pozostałe. Strasznie nudny. Obejrzałem go w sumie trochę na siłę bo wiedziałem, że potem będzie lepiej.
Ja jestem dopiero po pierwszym sezonie, właśnie skończyłem oglądać, ostatni odcinek bardzo udany- zaskakujący! tylko wkurza mnie ten cały Doakes mam nadzieje, ze Dex się go pozbędzie :-0
Powiem tak: teraz Doakes może Cię wkurzać, ale potem zauważysz, że jest bardzo znaczącą postacią w całym serialu. Być może z perspektywy czasu nawet go trochę polubisz :)