PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203781
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

dziwny domysł?

ocenił(a) serial na 10

wiecie co,,,po obejrzeniu 5x04 przyszło mi na myśl że rahel(w każdym bądz razie pani z ktora dexter mial problem)mogłaby być nową opiekunką dla harrison'a albo jeszcze dziwniejsze nową sympatią naszeg bohatera.bardzo dziwne to ale wiedzac o tym ze dexter niejednokrotnie zaskakiwal sam nie wiem...niemozliwe to chyba ale jezeli producenci chcą zgorszyć serial....zwłaszcza ze dexter bedzie chcial cos zrobic z tymi innymi o ktorych mowi rahel wiec napewno sie dziewczyna jeszcze pokaze

co wy o tym sadzicie?

linkin14

Zastanawiam się jak oglądasz ten serial skoro nie wiesz, że w serialu nie ma żadnej Rahel? Jest Lumen. Naucz się imion bohaterów a potem zadawaj pytania. Tylko następnym razem niech te pytania będą bardziej konkretne.

A tak na marginesie to nie wydaje mi się by Lumen była nową opiekunką Harrisona. Dexter ma od tego Sonie, która jak na razie dobrze się spisuję. A co do romantycznego wątku między Lumen a Dexterem to wszystko jest możliwe.:-) Według spoilerów to ma być intymny związek, ale wątpię by był to typowy romans jak to pokazują w innych serialach. Czyli zero seksu.

elex

Czy zero seksu to ja nie wiem, ale Lumen jest brzydka... Już lepsza ta Sonie, taka fajna mamuśka :D

ocenił(a) serial na 10
elex

elax-uwaznie ogladalem ten odcinek ogladalem uwaznie.ogladnij sobie jeszcze raz odcinek 5x04 Beauty and the Beast po to by sie dowiedziec w 20 min serialu ze podczas pierwszej rozmowy nieznana pani nazwala sie rahel.dopiero dexter szperajac po internecie znalazl dane pani ktora nazywa sie lumen.-stad tez moja informacja w nawiasie,,w kazdym badz razie pani z ktora dexter mial problem,,

pozdro dla fanów dexa

linkin14

Scena gdzie Dexter szuka informacji o Lumen jest wcześniej od sceny w której ona podaje mu fałszywe imię przedstawiając się jako Rahel.

ocenił(a) serial na 10
elex

sorry racja