PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203766
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

'Breaking Bad' tak samo świetne, może nawet bardziej

ocenił(a) serial na 7
backu

Prawdę rzeczesz. Obejrzałem wczoraj pierwszy odcinek i jeszcze się nie mogę pozbierać... Mam nadzieję, że kolejne też "dają radę".

ocenił(a) serial na 10
backu

Właśnie obejrzałem pierwszy odcinek i muszę przyznać że zapowiada się naprawdę świetny serial. Mam nadzieje że zapełni on czas oczekiwania na piąty sezon Dextera, a także pustkę po serialu "24 ".

ufo577

obejrzyjcie sobie początek 6. odcinka 1 sezonu, mowa Walta z przebłyskami z przyszłości [po chemioterapii]- niesamowite
http://www.youtube.com/watch?v=hrKBaN4kixo

ocenił(a) serial na 10
backu

Ale jazda, właśnie skończyłem pierwszy sezon, jak tylko znajdę chwilę czasu od razu zabieram się za oglądanie sezonu numer 2.

ufo577

i jak ?

ocenił(a) serial na 8
backu

Zgadzam się w 100% , szukałem jakiejś alternatywy od dextera ale byłem raczej sceptyczny , myślałem że wielka trójka czyli "rodzina soprano , dexter , sześć stóp pod ziemia , jest nie do osiągnięcia dla coraz bardziej komercyjnej tv , jakież było moje zdziwienie i mina po obejrzeniu pierwszych dwóch sezonów ....
Dexter jako serial wydawał mi się brutalny i świetnie zbudowany pod względem fabularnym i napięcia , choć 3 sezon prorokował spadek formy to czwarty dobitnie pokazał kto jest królem, ale nie na długo bo Breaking Bad zmiotło trzecim sezonem wszytko co było dotychczas .
Przemiana naszego poczciwego nauczyciela chemii w bezwzględnego przestępce oraz popisy aktora który gra jessiego pinkmana to tylko niektóre atrakcje , piękne zdjęcia meksyku , świetna muzyka oraz inteligentny scenariusz dopełniają mroczny świat tego serialu.

tyrantx

no, bardzo pomagał w czekaniu na piąty sezon Dextera, teraz muszę czekać podwójnie do wrzesnia na Dextera i do marca na 4. sezon Breaking Bad...obydwa seriale miały mocne zakończenia