Prawdę rzeczesz. Obejrzałem wczoraj pierwszy odcinek i jeszcze się nie mogę pozbierać... Mam nadzieję, że kolejne też "dają radę".
Właśnie obejrzałem pierwszy odcinek i muszę przyznać że zapowiada się naprawdę świetny serial. Mam nadzieje że zapełni on czas oczekiwania na piąty sezon Dextera, a także pustkę po serialu "24 ".
obejrzyjcie sobie początek 6. odcinka 1 sezonu, mowa Walta z przebłyskami z przyszłości [po chemioterapii]- niesamowite
http://www.youtube.com/watch?v=hrKBaN4kixo
Ale jazda, właśnie skończyłem pierwszy sezon, jak tylko znajdę chwilę czasu od razu zabieram się za oglądanie sezonu numer 2.
Zgadzam się w 100% , szukałem jakiejś alternatywy od dextera ale byłem raczej sceptyczny , myślałem że wielka trójka czyli "rodzina soprano , dexter , sześć stóp pod ziemia , jest nie do osiągnięcia dla coraz bardziej komercyjnej tv , jakież było moje zdziwienie i mina po obejrzeniu pierwszych dwóch sezonów ....
Dexter jako serial wydawał mi się brutalny i świetnie zbudowany pod względem fabularnym i napięcia , choć 3 sezon prorokował spadek formy to czwarty dobitnie pokazał kto jest królem, ale nie na długo bo Breaking Bad zmiotło trzecim sezonem wszytko co było dotychczas .
Przemiana naszego poczciwego nauczyciela chemii w bezwzględnego przestępce oraz popisy aktora który gra jessiego pinkmana to tylko niektóre atrakcje , piękne zdjęcia meksyku , świetna muzyka oraz inteligentny scenariusz dopełniają mroczny świat tego serialu.