PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203753
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

fantastyczny serial

ocenił(a) serial na 10

Kurcze genialny serial po prostu szok, 10 za:

1. klimat
2. scenariusz
3. gra aktorów
4. wątki psychosocjologiczne
5. trochę działa jak psychoterapia i odstresowywacz
6. inspiruje (nie do morderstw oczywiście)

Gorąco polecam :)

gulip

Zgadzam się, teraz kończę 3 sezon (który według większości forumowiczów uważany jest za najsłabszy, ale ja tej opinii w ogóle nie podzielam...) ;] Najlepszy serial ever ! ;]

BenQ

Ja właśnie wczoraj w nocy, a właściwie to już dzisiaj bo o 3 rano, skończyłem oglądać 2 sezon, który był rewelacyjny, ale tak się zakończył, że nie mam zielonego pojęcia o czym będzie 3 sezon... Mam nadzieję, że jednak forumowicze się mylili i będzie dalej tak samo dobry jak był:)

użytkownik usunięty
Dances_with_Life

w 3 sezonie jest moim zdaniem minimalny spadek formy, aczkolwiek i tak był świetny i go uwielbiam

ocenił(a) serial na 10
gulip

Warto dodać,że ten serial porusza ważne problemy społeczne w elegancki i niekonwencjonalny sposób.

Aha moim zdaniem 3 seria jest równie dobra co poprzednie :)

ocenił(a) serial na 4
gulip

a obejrzałam kilka odcinków któregoś tam sezonu i jakoś mnie nie zachęcił do zapoznania się z tą serią.. on w założeniu jest taki kiepski i biedny czy co?

diana6echo

A może ty obejrzałabyś coś od początku a nie kilka odcinków wyrwanych z kontekstu "któregoś tam sezonu"... Co za porażka naprawdę, włącz sobie film 2 godzinny od setnej minuty i ciekawe czy ci się spodoba... Ruszyć głową wystarczy. Nie mówię, że serial ci się na 100% spodoba, ale obejrzyj przynajmniej pierwszą serię OD POCZĄTKU DO KOŃCA, a potem oceniaj i tu mała wskazówka: początek - jest to 1 odcinek 1 sezonu serialu; koniec - jest to 12 odcinek 1 sezonu serialu. Myślę, że teraz sobie poradzisz. Niektórzy to chyba potrzebują poradnik "Jak oglądać filmy i seriale?". Przepraszam za ton wypowiedzi i tą ironię z mojej strony, ale szlag mnie trafia jak ktoś piszę takie głupoty.

ocenił(a) serial na 10
Dances_with_Life

hehehe, Dantes wyluzuj, to zwykła prowokacja - przecież wiadomo że Dexter to arcydzieło :-)

ocenił(a) serial na 6
gulip

Świetne 1 i 2 seria, zdecydowanie słabsza 3, no i ku mojemu wielkiemu zadowoleniu powrót do wielkiej formy w 4 sezonie który jak na razie miażdży :D