powiem tak czyja wiem fajny kryminał z oczu mordercy ale czy naprawdę jest aż tak dobry
wiadomo że nie chodzi o przewidywalność bo nie chodzi w tym filmie o tym ale aż kuje mnie
w sercu słuchać że w kryminale takim leprze są sceny miłosne sorry .Przepraszam że
wtrąciłem takie zdanie ale do rzeczy dexter ujdzie wciągający jest trza przyznać liczę na
wspaniała konwersację
Oczywista prowokacja. Konto założone wczoraj, niewątpliwie po to aby trollować.
hmm sadze że jesteś fanem tego filmu i denerwują cię opinie innych miej zachwyconych tym serialem sorry że taka jest moja opinia ale trudno to są moje odczucia powinieneś to zrozumieć a nie denerwować kogoś na tak niskim poziomie wstyd.
Parafrazując znane powiedzenie można rzec: jaka zachęta do dyskusji, taka dyskusja.
To oczywiste, że każdy ma prawo do wyrażania własnych opinii. Jednakże, z szacunku do siebie i innych, wypadałoby pisać nt w sposób spójny i logiczny, używając znaków przystankowych. Tworzysz jakieś nielogiczne, stwarzające pozór przypadkowych, zdania i szczerze powiedziawszy - nie zabardzo wiadomo, o co kaman. Ewidentnie wygląda to na prowokację, więc nie dziw się, że ktoś na forum o tym pisze, zwłaszcza, że liczysz na "wspaniałą konwersację".