PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203847
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

hmm

ocenił(a) serial na 4

powiem tak czyja wiem fajny kryminał z oczu mordercy ale czy naprawdę jest aż tak dobry
wiadomo że nie chodzi o przewidywalność bo nie chodzi w tym filmie o tym ale aż kuje mnie
w sercu słuchać że w kryminale takim leprze są sceny miłosne sorry .Przepraszam że
wtrąciłem takie zdanie ale do rzeczy dexter ujdzie wciągający jest trza przyznać liczę na
wspaniała konwersację

ocenił(a) serial na 8
zewral

prowokacja czy kompromitacja?

ocenił(a) serial na 9
zewral

Oczywista prowokacja. Konto założone wczoraj, niewątpliwie po to aby trollować.

ocenił(a) serial na 4
Divine

hmm sadze że jesteś fanem tego filmu i denerwują cię opinie innych miej zachwyconych tym serialem sorry że taka jest moja opinia ale trudno to są moje odczucia powinieneś to zrozumieć a nie denerwować kogoś na tak niskim poziomie wstyd.

ocenił(a) serial na 10
zewral

Parafrazując znane powiedzenie można rzec: jaka zachęta do dyskusji, taka dyskusja.
To oczywiste, że każdy ma prawo do wyrażania własnych opinii. Jednakże, z szacunku do siebie i innych, wypadałoby pisać nt w sposób spójny i logiczny, używając znaków przystankowych. Tworzysz jakieś nielogiczne, stwarzające pozór przypadkowych, zdania i szczerze powiedziawszy - nie zabardzo wiadomo, o co kaman. Ewidentnie wygląda to na prowokację, więc nie dziw się, że ktoś na forum o tym pisze, zwłaszcza, że liczysz na "wspaniałą konwersację".

zewral

Nie rozumiem.