czego się nie wymyśli, żeby zadowolić "wybrednych" widzów. nie wiem co ludzie w tym widzą, chyba tylko tę czerwoną kropeczkę w lewym górnym rogu ekranu.
pozdro.
przekonałeś mnie! Nie mogę się pzeciwstawić TAKIEJ sile argumentów ! Do tej poy sądziłem, że histoia, napięcie, KLIMAT, teksty, gra samego Dextera to główne atuty filmu ale nie ! teraz już wiem ! to to kółeczko(bądź kropeczka, jak kto woli) w lewym górnym ekranu ! To ona sprawia, że ludzie uwielbiają ten serial
btw...jeśli oglądasz ten serial tylko na TVN to nie dziwię się takich opinii...Lektor i pora emisji źle działają na popularność serialu w Polsce. Omawiane już dziesiątki razy, że puszczany o 23.30 powinien bardziej dosłownie tłumaczyć niektóre wyrazy(chodzi mi głównie o pzekleństwa) lub zostawić to w formie napisów. Wszak język Deb czy Doakes'a to dobre elementy całego serialu (imo)
Mnie też przekonałeś!!! Wszystko przez CZERWONĄ KROPECZKĘ ona jest wszystkiemu winna! W sumie nie
oglądałem na TVNie i jej nie było, ale I TAK masz rację!
Dzięki za bezcenną lekcję jaką od Ciebie otrzymałem, bo już myślałem że to świetny serial. Ufff..
cieszę się, że dexter ma tylu wiernych fanów, których tak łatwo da się sprowokować na forum :)
pozdro
IMO prowokować też trzeba potrafić :)
A serial znakomity i tyle. Chociaż drugi sezon już trochę nie tak świeży. Nic to, poczekam co pokaże 3 :]
jakoś 5 osób się na te prowokacje marne nabrało i to smutny fakt, ale to wasza brocha, ja pisze tylko co myśle o tym serialu, bo od tego jest forum na filmweb :)
trzeba mnieć swoje zdanie:)
To ja będę 6 ! jestem tak czerwony ze złości jak tak kropeczka :) choć kiedyś była też taka reklama na tvn przygarnij kropka teraz rozumie co miałeś na myśli to ten kropek jest wysokiemu winny 3 oko dextera jego wilk z lasy , czarna strona księżyca ! ja mam pomysł będę zdrapywał kropka aż do krwi! Wyeliminuje nasienie zła hehe.
Zna ktoś może podobne filmy z takimi kropeczkami? Bo ta w Dexterze była świetna!
ja tylko znam "czerwony landrynek", "skazany na kropka", "K - jak kropek" "na dobre i na czerwono" "czerwony kropek" "świat wg kropka" i przede wszystkim "czerwony krop!"
Takiej kropki jaką można zobaczyć w 9 odcinku 1 sezonu nie widziałem nigdy, w innych też była niezła ale ten odcinek był dla niej wyjątkowy. To pewnie za sprawą Chłodziarza, motyla noga...
Nigdy nie będzie takiego lata
Nigdy policja nie będzie taka uprzejma
Nigdy straż pożarna nie będzie tak szybka i sprawna
Nigdy papieros nie będzie tak smaczny
A wódka taka zimna i pożywna
Nigdy nie będzie tak ślicznych dziewcząt
Nigdy nie będzie tak pysznych ciastek
Reprezentacja naszego kraju nie będzie miała takich wyników
Już nigdy, nigdy nie będzie takich wędlin, takiej coca coli
Takiej musztardy i takiego mleka
A w TVN tak soczystego i czerwonego kropka...