PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203871
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

witam. skończyłam oglądać już 6 sezonów Dextera i postanowiłam wziąć się za czytanie książek. Niestety mam problem bo znalazłam tylko 2 publikacje a mianowicie 'Dzieło Dextera' i 'Delicje z Dexterem', które są odpowiednio 4 i 5 powieścią. Nie mogę znaleźć pierwszych 3 książek w języku polskim. Może ktoś wie w jakich księgarniach zwykłych czy internetowych mogłabym je obecnie znaleźć?

ocenił(a) serial na 8
Francesc

Ja część 1 "Demony Dextera" normalnie na allegro kupiłem. Nie kupywałem z żadnej księgarni.

Francesc

Pierwsza książka jest obecnie na Allegro (tylko używana), zarówno w pierwszym ("Demony Dobrego Dextera"), jak i w drugim wydaniu ("Demony Dextera").
Druga tak samo, tyle że drugie wydanie ("Dekalog Dextera") możesz obecnie na Allegro kupić nowe, natomiast jeśli interesuje Cię wydanie pierwsze ("Dekalog Dobrego Dextera"), to jest ono na Allegro tylko używane.
Książki numer 3, czyli "Dylematów Dextera" nie dostaniesz obecnie ani na Allegro, ani w żadnej księgarni. Pozostaje tylko czekać, aż trafi się na Allegro, a nawet tam wspomniana część bardzo rzadko się pojawia - jeśli już, to raczej używana.

Dodam, że książek jak dotąd w cyklu ukazało się sześć, z czego ta najnowsza - "Double Dexter" nie została do tej pory wydana w Polsce.

R3Mi

dziękuję bardzo za pomoc : )
mam nadzieję, że jakoś się ta 3 część w końcu trafi. xd i że ostatnia zostanie przetłumaczona w końcu.

Francesc

Nie ma za co. :)

Małe niedopatrzenie z mojej strony ---> DYLEMATY DEXTERA widnieją na stronie PODRĘCZNIKOWO.PL ale nie pisze, czy pozycja jest dostępna u nich, czy nie (cena jest podana). Możesz spróbować stamtąd zamówić.

R3Mi

o fajnie. spróbować nie zaszkodzi :]

ocenił(a) serial na 8
Francesc

na merlin.pl jest...