czy ktoś może nie wie jak się nazywa utwór który leci w 1 sezonie w odcinku 4 kiedy dexter pierwszy raz przegląda album i mówi o tym że morderca włamał się do jego mieszkania?
z góry dziękuje.
nie o ten. to była scena jakoś na początku po tym jak znaleźli rękę tego strażnika na plaży i on sobie przypomniał jak był tam z harrym, potem poszedł do mieszkania i przeglądał album i zaczął mówić o tym że gość się do niego włamał.
Są dwie opcje:
1. jak stoi przy drzewie i podziwia namalowaną buźkę i znajduje zwłoki - nie ma w ścieżce dźwiękowej, ale rozkminiam cały czas.
2. Jak z Ritą przeglądali zdjęcia i przypomniał sobie jak był z Harry'm - ścieżka ze score 08. Photos - ale to pewnie zbyt oczywiste. Pewnie chodzi o opcję 1. Tak?
A i jeszcze odnośnie 2 opcji, to w drugim fragmencie pojawia się kawałek 12. Escalation z OST (nie score).
http://www.youtube.com/watch?v=Fv-9yvP9x1I&feature=related utwór zaczyna się 7:34. dzięki że mi pomagacie;)
Powiem szczerze, że rzeźnia. Przesłuchałem OST i score i nie dosłuchałem się tego kawałka. Labo jestem głuchy :), albo go nie ma na płytach... ze wskazaniem na to drugie ;P