PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203781
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter
pomaranczowylift

yyyyyy ja?;p

ocenił(a) serial na 10
pomaranczowylift

Jaaaaaaaa!!!!!!

ocenił(a) serial na 9
koko_szanel

mi too

ocenił(a) serial na 8
luki14

A ja nie ;P

ocenił(a) serial na 10
MatiZ_3

Zgadam sie :) najlepszy serial :)

pomaranczowylift

Wszechczasów raczej nie, ale na pewno jeden z najlepszych w ostatnich kilku latach.

ocenił(a) serial na 5
pomaranczowylift

Najlepszym serialem wszechczasow jest The Wire. Kazdy to powinien wiedziec.

danteusz

To, że Tobie się podoba nie oznacza, że każdy musi tak myśleć. Jest dużo świetnych seriali, naprawdę trudno wybrać najlepszy z nich.

marcin261287

najwyraźniej nie znasz HBO :)

ocenił(a) serial na 8
danteusz

Dokładnie. Może sie wielu osobom tematyka nie podobac, ale to jak to jest przedstawione to majstersztyk. Nie ma co bajki do The Wire porownywać, choc lubie Dextera, ale to inna kategoria seriali.

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 9
ponurykaznodzieja

Po czym poznać, że dzieci zaczęły oglądać "Dextera"? Odpowiedź: po takich tematach jak ten...

_EemuU_

jeden z najlepszych

ocenił(a) serial na 10
_EemuU_

Może nie "dzieci", ale ja też jakoś nie przepadam za takimi tematami, bo wiadomo, że X użytkowników napisze że to najlepszy, a X że inny serial jest lepszy bo to, bo tam bla bla bla

ocenił(a) serial na 7
pomaranczowylift

B.dobry pod każdym względem. Powiedzieć o tym serialu,że "najlepszy" to wcale nie przesada,w końcu to majstersztyk amerykańskiej, komercyjnej stacji :D

ocenił(a) serial na 5
Eric_Ponti

przesadą jest nazywac obecnie trwajacy serial najlepszym...

danteusz

Przyglądając się temu wątkowi można stwierdzić, że zmierza on donikąd powielając tysiące takich tematów typu "najlepszy to ..." Od tego są tu i ówdzie rankingi, jak i również może i ta dyskusja która jest typowym licytowaniem swoich gustów. Co nie zmienia faktu, że Dexter robi wrażenie gdy traktuje się go nie tylko jako serial. Pzdr

pomaranczowylift

Dexter nawet nie jest najlepszym serialem teraz emitowanym (Mad Men, Breaking Bad), więc co dopiero mówić o serialu wszech czasów. Ale jest bardzo dobry, potwierdzam :)