To z Batistą na łożu szpitalnym?
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER Chyba 10 odcinek 1 sezonu - Batista został dźgnięty nożem przez Ice Truck Killera SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
Na pewno nie w 10 odcinku bo na początku 11 Batista zostaje przeniesiony dopiero do szpitala. Tak więc jest to albo 11 albo 12 odcinek 1 sezonu. Ale raczej 11.
Hmm... Chyba masz rację. O ile mnie pamięć nie myli to na koniec 10 odcinka Batista zostaje zaatakowany. Także w szpitalu jest w 11/12. Mea Culpa ;)
S01E12 - 'BORN FREE' - wciąż (jak dla mnie) najlepszy finał Sezonu w całym serialu.
Jedna z pierwszych scen.
Doakes i LaGuerta wpadają do Batisty, informują go, że jednoręka prostytutka padła ofiarą Mordercy z Chłodni i że Deb zaginęła, a ten wyznaje im, że jedyną osobą oprócz Masuki, która wiedziała, że Angel prowadzi śledztwo był chłopak Debry - Rudy Cooper.
Zaraz potem LaGuerta i Doakes idą do domu Dextera i scena ze słynnym już dialogiem:
DOAKES: Jest jakiś powód, dla którego nie odbierasz cholernego telefonu?
DEXTER: Ambien (taki lek nasenny - przyp.)
http://img52.imageshack.us/i/beztytuuzpo.jpg/
jeśli powiecie mi z którego odcinka jest ta fotka to stawiam piwo :>
Mogę powiedzieć tylko, że to cena z 1 sezonu. Dex miał chyba wtedy wizje, jak Deb go kroi :D
Możliwe (luźne przypuszczenie), że to "Rerurn to Sender"
Poprzednik ma racje. Jest to napewno zdjęcie z 6 odcinka 1 serii pt. "Return to Sender".
Czy ktoś z was zna do oglądania odcinka S01E11 i E11 z napisami PL bez litmitu ?.? Tak bez logowania się ani płacić przez esemes .;D