Czy może mi ktoś pomóc - nie wiem, skąd ściągnąć nowy odcinek Dexa :( Zawsze czekałam na iitv, ale już nie mogę wytrzymać :) Nie umiem ściągać z torrentów, więc najchętniej prosiłabym o link do chomika... Liczę na Was, my brothers in Dex ;) z gory dziękuję :)
dziewczyno, spokojnie :) to była uprzejma prośba osoby mającej niewiele wspólnego ze ściąganiem czegokolwiek z sieci; nie wspominałam przecież o napisach. Postaraj się nie oceniać nikogo z góry, bo stwarzasz tym niepotrzebnie napiętą atmosferę.
susella ściągasz utorrent instalujesz, nie musisz go włączać, potem wchodzisz na stronę http://eztv.it/ i wybierasz z 12 odcinek Dextera, klikasz link i otwierasz go programem utorrent, potem tylko pozostaje czekać aż się ściągnie, prędkość ściągania jest też uzależniona od twojego usługodawcy internetowego, ale jeżeli masz dobry internet to odcinek powinien się ściągać z maksymalną prędkością Twojego łącza.
na peb.pl są wszystkie odcinki w jednym linku (np. z hotfile ściąga się ok. 15-20 minut)
Delh: to zależy kto jaki ma transfer
Najlepsze są RLSLOG.NET i ONEDDL.COM bo maja pierwsi, jeżeli chodzi o ssanie z serwerów nie torrentów.
pierwsze są zawsze FTP-y i prywatne trackery, taki rslog to jedna z wielu tysięcy marnych stronek udających profesjonalne.
Właśnie chodzi o to ,że z torrentów ściąga się różnie i można mieć tez problem. Taki rapidshare czy megaupload zawsze działa tak samo i nie trzeba nic ustawiać.. Po za tym ściągnie jest legalne, używając torrentów dzielisz się, a to już nie jest.