PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203800
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Czy może mi ktoś pomóc - nie wiem, skąd ściągnąć nowy odcinek Dexa :( Zawsze czekałam na iitv, ale już nie mogę wytrzymać :) Nie umiem ściągać z torrentów, więc najchętniej prosiłabym o link do chomika... Liczę na Was, my brothers in Dex ;) z gory dziękuję :)

ocenił(a) serial na 10
susella

http://www.oneddl.com/tv-shows/dexter-s05e12-720p-hdtv-x264-immerse/

Wojtek_dpo

"nie umiem sciagac z torrenta" to ogladaj online nie sciagaj. Pewnie moze lektor bys tez chciala?

ocenił(a) serial na 10
Angel_of_Music

dziewczyno, spokojnie :) to była uprzejma prośba osoby mającej niewiele wspólnego ze ściąganiem czegokolwiek z sieci; nie wspominałam przecież o napisach. Postaraj się nie oceniać nikogo z góry, bo stwarzasz tym niepotrzebnie napiętą atmosferę.

susella

Jestem spokojna

ocenił(a) serial na 10
Wojtek_dpo

dzięki :)

ocenił(a) serial na 7
susella

susella ściągasz utorrent instalujesz, nie musisz go włączać, potem wchodzisz na stronę http://eztv.it/ i wybierasz z 12 odcinek Dextera, klikasz link i otwierasz go programem utorrent, potem tylko pozostaje czekać aż się ściągnie, prędkość ściągania jest też uzależniona od twojego usługodawcy internetowego, ale jeżeli masz dobry internet to odcinek powinien się ściągać z maksymalną prędkością Twojego łącza.

ocenił(a) serial na 9
susella

na peb.pl są wszystkie odcinki w jednym linku (np. z hotfile ściąga się ok. 15-20 minut)

ocenił(a) serial na 10
delh

www.darkwarez.pl najwięcej linków i najwięcej serwerów do wyboru.

ocenił(a) serial na 10
rico jonason

Delh: to zależy kto jaki ma transfer

Najlepsze są RLSLOG.NET i ONEDDL.COM bo maja pierwsi, jeżeli chodzi o ssanie z serwerów nie torrentów.

ocenił(a) serial na 7
Wojtek_dpo

pierwsze są zawsze FTP-y i prywatne trackery, taki rslog to jedna z wielu tysięcy marnych stronek udających profesjonalne.

ocenił(a) serial na 10
qwerty_filmweb

Właśnie chodzi o to ,że z torrentów ściąga się różnie i można mieć tez problem. Taki rapidshare czy megaupload zawsze działa tak samo i nie trzeba nic ustawiać.. Po za tym ściągnie jest legalne, używając torrentów dzielisz się, a to już nie jest.

ocenił(a) serial na 10
susella

dziękuję za wszystkie powyższe informacje :) Będę wiedzieć na przyszłość - a właściwie na przyszły sezon Dextera, bo tylko od niego jestem uzależniona ;)