PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 204302
7,3 28 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

pytanko

ocenił(a) serial na 4

kto uważa że douks powinien zginąć (mi go było szkoda;d moim zdaniem nie zasłużył na
śmierć)

ocenił(a) serial na 8
zewral

takie jest już życie murzynów w filmach i serialach. wcześniej czy później, ale i tak ostatecznie umierają

ocenił(a) serial na 4
Mr_Grieves

no to było hamstwo przez caly sezon 2 mialem nadzieje ze douks sie jakos wywinie i na kogos innego spadnie winna :(

ocenił(a) serial na 8
zewral

ale ten gość to była najbardziej wkurzająca postać w serialu, więc właściwie nie wiem dlaczego tak ci przeszkadza, że umarł

ocenił(a) serial na 4
Mr_Grieves

bo fajnie utrzymywal emocje ;d i wlasnie to bylo fajne ze wkuriwal ;d szkoda bez niego xd

ocenił(a) serial na 10
Mr_Grieves

O rany, oczywiśie, że był denerwujący, ale nie dało się go nie lubić - jego dialogi z Dexterem były po prostu mistrzowskie! Iten wiecznie wnerwoiny wyraz twarzy :D.
Ggenialna postać i strasznie mi go żal. Miałam nadzieję, że wpadnie ktoś inny. ;/
Dexter mógł jeszcze raz uratować Doeksowi życie, a ten byłby mu wdzięczny, więc by go nie wydał. Wyobraźcie sobie Doaksa, który łazi za Morganem, jak nikt nie widzi i rzuca teksty typu: "k***a, koleś, chce ci pomóc!", "k***a, zrób coś z tym, stary, wiesz że jesteś po*****y, idź do pieprzonego psychiatry!" ;) W końcu nie wytrzymuje, idzie na skragę do Debry i oboje łączą siły (oczywiście Debra najpierw sama przechodzi załamanie nerwowe). Ostatecznie wszyscy troje kończą na terapii grupowej XD.

ocenił(a) serial na 10
zewral

douks był jedną z najfajniejszych postaci w serialu, zabijanie go było błędem, naprawde myślalam że jakoś inaczej pociągną ten wątek

ocenił(a) serial na 10
ziuta052

tyle że on nie zginął i wróci w nadchodzącym sezonie

ocenił(a) serial na 10
nillvo

Skąd ta informacja ? Można wiedzieć ?

ocenił(a) serial na 10
pablo12000

wykradziona ze scenariusza, nie mów nikomu :f

ocenił(a) serial na 10
nillvo

Dobra, nie było pytania ; ]

ocenił(a) serial na 10
pablo12000

przecież widzę że było...

ocenił(a) serial na 8
zewral

Mówiąc szczerze, to go nie cierpiałem i odetchnąłem z ulgą jak już go nie było :D

ocenił(a) serial na 9
bobo553

Mam to samo zdanie. Doakes był strasznie irytujący. Chociaż fajnie oglądało się sceny jak śledził Dexa, trzymały w napięciu. Mimo to musiał zginąć. Albo on albo Dex :)

ocenił(a) serial na 7
zewral

szkoda, ale juz pod koniec sezonu stwierdzilem, ze nie ma innego wyjscia, musi zginac bo inaczej caly watek bedzie dziwny i przekombinowany, smierc doakesa byla jedynym rozsadnym wyjsciem.... chociaz musze przyznac, ze nie brakuje mi go w serialu, byl gburem i bucem, a tacy ludzie mnie irytuja nawet nierealni w serialu :P

ocenił(a) serial na 4
filip404

wszystko ok ale jednak mi go szkoda ;d;d;d i troszeczke brakuje;d