PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203800
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

ranking sezonow

ocenił(a) serial na 9

Pewnie ten watek przewijal sie juz wczesniej, ale tak naprawde jestem ciekawy, jakie sa wasze odczucia co do sezonow Dextera, wlaczajac ten ostatni.

Proponuje prosta punktacje, 5 za najlepszy, 1 za najgorszy. Jesli ktos chcialby dodac swoja opinie, argumentacje, mile widziana. Punkty prosze sumowac

Sezon 1 - (0) - 3

Sezon 2 - (0) - 4 - osobiscie bardzo podobala mi sie postac Lila, odslonieta mrocznosc Dextera w polaczeniu z dosyc duza dawka groteskowych scen i zabawnych przemyslen

Sezon 3 - (0) - 1 najnudniejszy, zbyt familijny no i denerwowala mnie postac Prado

Sezon 4 - (0) - 5 - fantastyczny watek Trinity i zabojcza koncowka - sezon mysle ze nie do pobicia

Sezon 5- (0) - 2 za zmarnowanie fajnego tematu, wszystko szlo dobrze, akcja akumulowala sie a pozniej ... niemal jakby zeszlo powietrze z opony, szybko i bezszelesnie a na koniec zostala wydymana guma

do wklejenia przez nastepna osobe

Sezon 1 - (3) -

Sezon 2 - (4) -

Sezon 3 - (1) -

Sezon 4 - (5) -

Sezon 5- (2) -

ocenił(a) serial na 9
dabram17

1
3
4
2
5

użytkownik usunięty
D1RT

Jak głupim trzeba być żeby oglądać serial od początku oceniany na 1? Ja takie kończę po 2-3 odcinkach, a co dopiero męczyć się przez 5 serii.
Sezon 1 - 5, wielki początek, świetna postać Rudy'ego, świetnie ukazana praca wydziału. Cud, miód i orzeszki.
Sezon 2 - 5, Doekes!! Świetna historia, ciekawe śledztwo nad Rzeźnikiem. Niesamowita postać Lundy'ego
Sezon 3 - 3, Słaby sezon. Pierwszy raz pokazane to co potem stanie się regułą - niedokładność twórców, wprowadzanie głupich wątków i kończenie ich w idiotyczny sposób (Skinner). Niezła postać Miguela. Jak dla mnie mogłoby go nie być.
Sezon 4 - 4, Bardzo dobra seria. Świetna postać Trinitego, całość troszeczkę kuleję, ale ostatnie 3 odcinki z powodzeniem rekompensują błędy i ratują serię.
Sezon 5 - 1, Nie będę się powtarzał z innych tematów. Seria oglądana raczej z sentymentu. Kuleje niemal każdy element, płaskie, pozbawione duszy postacie, spłycenie głównych bohaterów. Idiotyczna postać zranionej Lumen, błędy Dextera. Całości nie ratuje nawet niezły początek.

ocenił(a) serial na 9

nie zrozumiales mojej intencji co do punktacji sezonow. Nie proponuje oceny filmwebowej. Poza tym to nie powod aby kogos obrazac.

ocenił(a) serial na 9
dabram17

Sorry, nie bylem zbyt precyzyjny. Chodzi mi bardziej o to aby uszeregowac sezony od najlepszego do najgorszego, a punktacja nie ma nic wspolnego z ocena filmwebowa. Mysle, ze po podsumowaniu wszystkiego mozna miec obraz, ktory sezon byl najlepszy a ktory nalezal do najgorszych. Punktacja filmwebowa jest zbyt szczegolowa. A opinia przy sezonie jest rowniez ciekawa.
D1RT wstawil to prawidlowo. Dzieki.

dabram17

Sezon 1 - (3,5) -

Sezon 2 - (3) -

Sezon 3 - (2) -

Sezon 4 - (4) -

Sezon 5- (3) -