PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203836
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

ma jeden powazny blad..

Sezon ma tylko 12 odcinkow !! Wielka szkoda, bo takie seriale oglada sie z przyjemnoscia.
Mam nadzieje, ze szybko nie zakoncza serialu :)

Druga sprawa, to strasznie irytujaca siostra Dextera, Deb. Czy tylko ja mam takie odczucia ?

użytkownik usunięty
damian_filmweb

w pierwszym sezonie mnie irytowała, ale późnej zmieniłam zdanie :D Jest świetna :D

ocenił(a) serial na 8

wlasnie. po obejrzeniu pierwszego sezonu jakos nie przypadla mi do gustu, ale teraz ogladajac 2 sezon, jest co raz lepiej :)

ocenił(a) serial na 10
damian_filmweb

Stacja showtime doszła do porozumienia z serialowym Dexterem -Michaelem C. Hall i podpisała kontrakt na kolejne dwa sezony :)
wiec możesz być spokojny 7 i 8 sezon na pewno będą :)

ocenił(a) serial na 8
mateuszzzz

to bardzo dobra nowina :) dzieki.

damian_filmweb

Już przy 12 odcinkach niektóre to typowe zapychacze, więc moim zdaniem nawet lepiej że jest ich tylko 12 niż jakby mieli to rozwlekać w czasie tak jak to robią w innych serialach.

ocenił(a) serial na 8
hornet

w sumie masz racje, ale jako przyklad podam x files. tutaj mamy 24 odcinki w kazdym z 9 sezonow i tylko 4- 5 z tych 24 odcinkow nawiazywal bezposrednio do fabuly, a reszte mozna bylo ominac, jednak byly to ciekawe sledztwa itd. Wiec moze taka droge powinni obrac tworcy dextera, a nie skupiac sie ciagle na glownej fabule. ,,zadania poboczne`` bylyby mile widziane :) Ale to tylko moja opinia. Jest dobrze, tak, jak jest teraz, a im dluzej kreca, tym wiecej rozrywki dla nas :)

cieszmy sie, ze nie jest to tak, jak w skazanym na pieklo :)

ocenił(a) serial na 8
hornet

Jak dla mnie najlepszy przykład to Prison Break- szczególnie 2 i 4 sezon

ocenił(a) serial na 8
modzel94

wlasnie, skazany na smierc, nie na pieklo, jak napisalem wyzej.

ocenił(a) serial na 7
damian_filmweb

Deb według mnie ratuje 6 sezon :-) Ten jej niewyparzony język i genialne teksty :D

ocenił(a) serial na 7
Tomek_Z13

Jak zawsze zreszta.. lubie ta postac od poczatku.
Co do tematu owszem po 12 odcinkow ale za to po 50-57 minut, a to roznica do 42 minutowego odcinka. Poza tym w ten sposob nie mamy zadnych idiotycznych przerw podczas trawania sezonu tylko co tydzien dostajmy odcinek, a nie jak fox gdzie co 2 odcinki 3 tygodnie albo 2 miesiace przerwy...

ocenił(a) serial na 9
Tomek_Z13

Poza tym wyrobila sie... coraz seksowniejsza z niej babka:)

ocenił(a) serial na 7
snail_1981

Rozwód z mężem (serialowym bratem) dobrze jej zrobił :P

ocenił(a) serial na 9
Tomek_Z13

Dokladnie:)