ma jeden powazny blad..
Sezon ma tylko 12 odcinkow !! Wielka szkoda, bo takie seriale oglada sie z przyjemnoscia.
Mam nadzieje, ze szybko nie zakoncza serialu :)
Druga sprawa, to strasznie irytujaca siostra Dextera, Deb. Czy tylko ja mam takie odczucia ?
w pierwszym sezonie mnie irytowała, ale późnej zmieniłam zdanie :D Jest świetna :D
wlasnie. po obejrzeniu pierwszego sezonu jakos nie przypadla mi do gustu, ale teraz ogladajac 2 sezon, jest co raz lepiej :)
Stacja showtime doszła do porozumienia z serialowym Dexterem -Michaelem C. Hall i podpisała kontrakt na kolejne dwa sezony :)
wiec możesz być spokojny 7 i 8 sezon na pewno będą :)
Już przy 12 odcinkach niektóre to typowe zapychacze, więc moim zdaniem nawet lepiej że jest ich tylko 12 niż jakby mieli to rozwlekać w czasie tak jak to robią w innych serialach.
w sumie masz racje, ale jako przyklad podam x files. tutaj mamy 24 odcinki w kazdym z 9 sezonow i tylko 4- 5 z tych 24 odcinkow nawiazywal bezposrednio do fabuly, a reszte mozna bylo ominac, jednak byly to ciekawe sledztwa itd. Wiec moze taka droge powinni obrac tworcy dextera, a nie skupiac sie ciagle na glownej fabule. ,,zadania poboczne`` bylyby mile widziane :) Ale to tylko moja opinia. Jest dobrze, tak, jak jest teraz, a im dluzej kreca, tym wiecej rozrywki dla nas :)
cieszmy sie, ze nie jest to tak, jak w skazanym na pieklo :)
Deb według mnie ratuje 6 sezon :-) Ten jej niewyparzony język i genialne teksty :D
Jak zawsze zreszta.. lubie ta postac od poczatku.
Co do tematu owszem po 12 odcinkow ale za to po 50-57 minut, a to roznica do 42 minutowego odcinka. Poza tym w ten sposob nie mamy zadnych idiotycznych przerw podczas trawania sezonu tylko co tydzien dostajmy odcinek, a nie jak fox gdzie co 2 odcinki 3 tygodnie albo 2 miesiace przerwy...