i srednio mi sie podobał jakos nie mam ochoty dalej tego ciągnąc i oglądac kolejne sezony
wogóle scenariusz jest troche kiszkowaty koles kroi po kolei przestepców i czerpie z tego nie pochamowaną satysfakcje-bajeczka dla dzieci
Hipokryto, oceniasz serial na 4/10 a wystawiłeś 1/10.
Kolejny pseudo-krytyk pokroju Nekrofila.
Dajesz megakiczowatym Bękartom 10, a jeździsz po Dexie- najlepszym serialu ostatnich lat. Gdzie tu sens? Gdzie tu logika?
A tak w ogóle to śmierdzi mi tu trollingiem i tanią prowokacją.
konrii to najwiekszy troll filmweba, wręcz jego ikona więc nie macie się czym przejmować ^^
a czy ja mówie ze głupi?, po prostu sredni jak dla mnie , na początku nawet mi sie podobał ale potem ta schematyczność ciągle i te same sceny zabijania,srednia gra nie których aktorów a juz najgorsza to siostry dextera ona i agentka , buahahhah,( a najbardziej mnie wkurza te dextera gadki wspomnienia godzinami gadania do siebie to jest denerwujące)
lepiej byscie napisali jaki jest drugi sezon czy lepszy od pierwszego i czy sie znaczący rózni bo jak w kazdym odcinku bedzie kroił jakiegos bandziora w ten sam sposób zawinietego w biała folie to dziekuje./
po prostu ten serial nie jest dla Ciebie.
"a najbardziej mnie wkurza te dextera gadki wspomnienia godzinami gadania do siebie to jest denerwujące"
Ehh.. Ten serial jest świetny właśnie dzięki zasłudze monologów Dextera. Jego skryte fantazje, marzenia, przemyślenia. No cud miód i orzeszki. Ocenę 1 powinno wystawiać się filmom lub serialom wybitnie hujowym jak np Mega Shark vs Giant Octopus.. Tylko niepotrzebnie zanizasz srednią.
monologi są świetne...
a co do drugiego sezonu.
spoiler
w pierwszym odcinku wyławiają zwłoki, wrzucone przez dextera do wody...
przez cały sezon ścigają rzeźnika z zatoki(dextera). jak pierwszy to 10/10 to drugi sezon 10,5/10 :p