właśnie skończyłem oglądać 4 sezon i przyznam że śmierć Rity to ogromny zawód ale także i niespójności w jej śmierci. Aż mi się kolejnego sezonu nie chce oglądać:(
Dokładnie, już nie raz się natknęłam na takie urocze wpisy. A zakończenie 4 sezonu było bardzo mocne
Zakończenie 4 sezonu było genialne! Warto dalej oglądać, chociażby po to, aby zobaczyć jak Dexter sobie z tym radzi.
UWAGA SPOJLER :P jak nie chcesz to nie patrz w dol ;p
Dokładnie ;) 4 sezon z potrojnym byl poprostu za mocny :) Moj ulubiony :) chociaz ostatni odcinek jak zabijaja LaGuerte tez byl spoko :)
wybacz "qurwa" ale to było przez pomyłkę, poprosiłem moderatorów o naprawienie mojego błędu ale milczą, wygląda na to iż także tam zaczęli rządzić gimnazjaliści:)
Twoim zdaniem gimnazjaliści to bezmyślne kreatury, które nic nie umieją ?
Bo wiecie, wkurza mnie już najeżdżanie na tych gimnazjalistów. Ty sądzisz pewnie, że licealista pierwszego roku przechodzi wielką transformacje i staje się osobą, która uważa szkołę za coś ważniejszego niż tylko strata czasu ?
No raczej nie, czasami licealista drugiego roku może być tak samo nieogarnięty jak gimnazjalista trzeciego roku.
To się już po prostu staje nudne, oo gimbus patrzcie oooo.
A zamiast się przyznać do błędu, że nie oznaczyłeś tego jako SPOILER to zwalasz to na gimnazjaliste, bo on jest przecież głupi i
nic nie umie ..
przyznałem się o błędu i zgadzam się z Tobą; gimnazjaliści to porażka, kiedyś było nie do pomyślenia by uczeń uderzył nauczyciela!!! dziś znęcanie się nad nauczycielami to normalka, palenie pod szkołą, picie w szkole. A co o filmów to ich oceny są zaniżane na rzecz mangi
Śmieszny jesteś z tym biciem nauczycieli. Przyznam, że palą i piją, bo chcą się poczuć jak dorośli. Ale ty widocznie mądrzejszy nie jesteś skoro podajesz przykład bicia nauczycieli. Takie rzeczy dzieją się w szkołach dla dzieci z patologicznych rodzin.
jest to jedna z moich ulubionych aktorek:) i przyznam że po jej śmierci czegoś brakuje dalszym sezonom
Ech przyznam,że też tak czasem reaguje :), przepraszam za poprzedni komentarz :)
Przestańcie tu pisać, niech temat spadnie i nie spoileruje innym. Mam nadzieję, że ten komentarz będzie tu ostatnim.
najgłupszą w serialu? ciekawe spostrzeżenie, wiać że dużo wiesz o życiu i problemach z nim związanymi.
P.S która klasa gimnazjum? :)
Która klasa gimnazjum, ale żeś mnie pocisnął koleś, weź wyluzuj bo przez ciebie zamknę się w sobie, a dekster to taki realistyczny życiowy serial, nie rozumiem o czym ty mówisz jakie problemy . chyba ty masz problem ze zrozumieniem o czym jest ten serial. I nie uważam że bycie w gimniazjum jest jakies poniżające, próbujesz się jakoś dowartościować? Może jeszcze z dzieci z przedszkola się pośmiej jakie są głupie i naiwne lepiej ci się zrobi. A może jakiś uraz z dzieciństwa, nie udało Ci się skończyć gimnazjum?Smutne
taa, bo gimnazjum to szkoła specjalna," za moich czasów nie było gimnazjów" wow szpan, szacun koleś pewnie ludzie ba ulicy ci się kłaniają
powinna być szkołą specjalną!!! i o jaki szpan Ci chodzi? napisałem tak jak jest; za moich czasów nie było gimnazjum. To stwierdzenie-nie szpan.
P.S Nie jestem Twój koleś, na szczęście
Piszesz jakbyś uważasz gimnazjum jest dla jakichś przygłupów , czyli wnioskujesz że twoje dzieci też chodzą/ chodziły do tej :" szkoły specjalnej"? Niestety muszę Ci przekazać smutną wiadomość- każdy obywatel RP ma obowiązek taką szkołę ukończyć, więc nie wiem, może zmień obywatelstwo Piszesz tak jakbyś uważał się za kogoś lepszego od innych nie wiem dlaczego może mnie oświecisz?