PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=691168}
5,2 1,5 tys. ocen
5,2 10 1 1535
Diabolik Lovers
powrót do forum serialu Diabolik Lovers

Według mnie te anime wcale nie ma sensu, bohaterka taka nijaka, że masakra. Jestem po 10 odcinku i tak patrze, że został tylko 2 odc do końca, a tu żadnego wątku ani nic, cały czas tylko piją z niej . xD "Bardzo fascynujące"... Jednak wpadła mi do gustu jedna postać i będe oglądałam dla niej, bo jestem ciakawa jak jej losy sie potoczą. ;)

ocenił(a) serial na 2
wincio24

Ja nie wiem już po co to coś oglądam. Chyba miałam niejasne nadzieje, że tajemniczy pan w zielonych włosach coś zmieni, ale tak się jednak nie stało... Pomysł fabularny z 9 odcinka spartaczono i w 10 mamy już powrót do "starych dobrych czasów"... Niech któryś w końcu wyssie ją do cna! Wówczas przynajmniej dostaniemy niecodzienne zakończenie, którego nikt się po takiej serii nie spodziewał.

ocenił(a) serial na 7
wincio24

Dobrze wiedzieć że nie tylko ja nie mogę dopatrzyć się jakiegokolwiek wątku w tym anime poza wysysaniem krwi :)

ocenił(a) serial na 4
wincio24

''Jednak wpadła mi do gustu jedna postać i będe oglądałam dla niej '' wincio24 możesz napisać o którą postać ci chodzi konkretnie , jestem ciekawa ;)

ocenił(a) serial na 2
Veiller

Właśnie obejrzałem ostatni odcinek i....brak mi słów:p
Najbardziej mnie zdziwiło to, że po 8 minutach pojawił się ending a na koniec opening.

ocenił(a) serial na 4
Kakaduu

Dokładnie :) zastanawiałam się czy ktoś z poważnym defektem mózgu składam to do kupy... anime pod względem fabuły tak mdłe że szkoda gadać , plus za ładną kreskę i to wszystko. Oglądałam do końca bo nie mam w zwyczaju porzucać w połowie tego co zaczęłam i kiedy się dowiedziałam , że 1 sezon to 12 odcinków i to już ostatni to pomyślałam sobie ''aha , okeeeej'' , odradzam ludziom szanującym swój czas , uczcie się na naszych błędach i nawet nie próbujcie tego oglądać ! :D

Veiller

TO JEST JAKIŚ SHIT

Veiller

Czyli zaczynać to anime tylko dla Kanato wcale się nie opłaca? W takim razie szkoda, że taką fajną postać do takiego anime zmarnowano.

Karirsu

No ja też go najlepiej lubię ze wszystkich braci. Oni jakoś mi nie podchodzą może tylko trochę ten subaru. :) A dlaczego uważasz tego kanato za najlepszą postać?