PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=785168}

Diagnoza

2017 - 2019
7,1 12 tys. ocen
7,1 10 1 12368
5,0 2 krytyków
Diagnoza
powrót do forum serialu Diagnoza

mimo,ze ja Ostaszewskiej nie trawie bo ona zawsze gra jakas przerwana.O ile pierwszy sezon byl porywajacy to drugi,a jestem w polowie -mocno irytuje.Pani Anna zbawia swiat nie patrzac na szkody kolateralne.Ona jest swieta,nieomylna,bezkompromisowa i jest sumieniem innych.Sprzedala sprawe Artmana w sadzie dla obcej dziewczyny ale nie ma grama zrozumienia,kiedy Wolski chronic probuje braciszka kretacza."Nie mamy o czym rozmawiac" i finito.Irytuje mnie ta jej graniczaca z kretynstwem odwaga,bezmyslne przekonanie,ze ona jest niepokalana wiec nikt nic jej nie zrobi.Naiwnosc wybaczalna u gimnazjalistek ale nie u starej baby.Scenarzysta moglby podarowac tej postaci cos czego ona laknie jak pustynia wody....choc jedna chwile jakichkolwiek watpliwosci,necacych mysli z gatunku konformistycznych,odrobine zwyklego ludzkiego egoizmu...

ocenił(a) serial na 7

pierwszy sezon był bardzo dobry, drugi średni, a trzeci zapowiada się jeszcze lepiej niż 1.

WeronikaM_99

No trzeci póki co zaskakuje mnie mocno pozytywnie i czekam na kolejne odcinki. Ale... obawiam się, że zrobią czwarty i będzie lipa.

ocenił(a) serial na 7
adamo001

pierwsze 2 odcinki trzeciego sezonu to dla mnie wielka nuda. ale 3 odc z panem ministrem i nerkami sprawił, że czekam z niecierpliwością na 4 odc :)

ocenił(a) serial na 7
adamo001

Mi się wydaje, ze sezon 3 to ostatni sezon, który rozwiąże wszystkie zagadki z przeszłości.. pewnie ta Bogna pójdzie siedzieć za nielegalne przeszczepy, wyda się, że w pewnym sensie molestowała Artmana i moze innych, wyda się o co chodzi z tym gosciem którego zakopali w lesie. Nie ma sensu chyba robić z diagnozy drugiej Drugiej szansy

ocenił(a) serial na 10
WeronikaM_99

Nie mogą tego ot tak zakończyć po tym sezonie. Ten serial zresztą zarabia kupe kasy, dostał dużo nagród więc TVN raczej nie skończy na 3 sezonie. Wciąż wiele wątków jest niewyjaśnionych, fałszywy dowód osobisty Anny, cały ten psychiatryk, jak ona uciekła ze Szwecji, kto to na prawdę jest Anna Nowak, co stało się z tą Ewą, zresztą podobno w 4 sezonie ma wrócić Englert z córką

kokos3

Mnie tam cieszy fakt, bo bardzo lubię Diagnozę. W sumie się dziwię co takiego zrobi Englert z córką, że się pojawią. Chyba, że to będzie miało związek ze Szwecją.

ocenił(a) serial na 7
kokos3

No ale czy Englert nie strzelił sobie w głowę w finale 2 sezonu?

WeronikaM_99

No właśnie tak to niby wyglądało, ale może wcale nie strzelił do siebie. Na pewno coś wymyślą, bo tak naprawdę nie pokazali go martwego.