Serial nawet jeszcze nie został nakręcony, ale już ktoś go ocenił na 1/10 :D
A ktoś inny na 10/10 ;D
Teraz nie wiadomo czy hit, czy kit :P
Jak już podróżnicy z przyszłości oceniają tu nie nakręcony serial, to mogliby choć małą opinię o nim napisać :))
Czyli nie podobało się Tobie: scenariusz, reżyseria, zdjęcia, gra aktorska, muzyka i dźwięk, scenografia, montaż oraz efekty specjalne i wizualne.
Merytoryczne to znaczy nawiązujące do tematu, czyli do "Serial nawet jeszcze nie został nakręcony, ale już ktoś go ocenił na 1/10 :D"
Mam pisać merytorycznie o serialu, którego nie widziałem? Albo o tym, że ktoś inny go ocenił? Chyba żart. Napisałem merytorycznie na temat błędu językowego, który popełniłeś.
Mnie się nie spodobało, w jaki sposób kogoś poprawiasz. Szczerze, to prostackie zachowanie z Twojej strony. A w języku polski zaimek Ty ma dwie formy Ci i Tobie, obie są tak samo poprawne. I jeśli ktoś zdecydował użyć się zaimka Tobie, to szyk zdania " Nie podobało się Tobie", jest w porządku. Podsumowując... po co się odzywasz, skoro w żadnej kwestii nie jesteś merytoryczny. Pozdrawiam:D
To Cię jeszcze dziwi? Olbrzymia część oceniających nie widziała nigdy przedmiotów swoich ocen. Bardzo często wchodzą FW tylko po to, by odreagować uprzedzenia lub trollować w daremnej próbie wypełnienia wewnętrznej pustki. Lub chociaż powyżywać się na recenzentach.
Wybacz ale na zaspokoję Twojej ciekawości. Zinterpretuj sobie tak jak Ci pasuje.
Ewidentnie jakiś półgłówek, który nie zrozumiał filmowej adaptacji. Nie wie czemu ludzie zachwycają się filmem i wyżywa się na serialu, którego jeszcze nie było :)
Serial mający w opisie "Członkiniami tego ugrupowania są kobiety" jednakże daje ku temu olbrzymie podstawy ;)