PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=842984}

Diuna: Proroctwo

Dune: Prophecy
2024 -
6,4 12 tys. ocen
6,4 10 1 12321
5,3 13 krytyków
Diuna: Proroctwo
powrót do forum serialu Diuna: Proroctwo

Po Pingwinie myślałem, że nie będzie co oglądać na Max ale Diuna jest w podobnym klimacie równie chłodna i mroczna. Idealny klimat i już wiadomo, że podobnie jak w Grze o Tron nikt nie ma gwarancji na przeżycie nawet dzieci;)

ocenił(a) serial na 3
Dominikfilm_filmweb

To ma mroczny i chłodny klimat? Chyba oglądaliśmy dwie różne rzeczy (zgadzam się Pingwin był ŚWIETNY), taki klimat to mają dwie części filmu, które są arcydziełem obok książek. W najgorszych snach nie spodziewalem się, że HBO może coś aż tak zepsuć. Słaba gra aktorska(bleeee), straszne zdjęcia i dialogi, green screen jeszcze bym przeżył ale cały ten mix wygląda jak wiedźmin netflixa, a ma zadatki na coś gorszego tam sytuację ratował Cavil. Straszne naprawdę straszne, zamiast otworzyć worek dla serii z uniwersum Diuny, które kocham ten konkretny serial go raczej zamknie. Najpierw cienki drugi sezon rodu smoka, a teraz to… Nie miałem dużych oczekiwań, ale zawód ogromny.

ocenił(a) serial na 4
bartekmrz

No nie da się ukryć ale dzisiejsza młodzież wychowana na tiktoku wszystko łyknie,pomijając twórczynię,ktora odwala ta sama krecia robotę co ta od Akolity a później się dziwić...