PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563119}
2,5 17 tys. ocen
2,5 10 1 16912
2,2 4 krytyków
Dlaczego ja?
powrót do forum serialu Dlaczego ja?

Czasem mam wrażenie, że całość jest robiona na jaja. Tak głupie, że aż fajne. Polecam, by się odstresować xD

maybac

Jezu, to jest głupsze niż Pierwsza Miłość, a aktorzy to gorsze drewna niż w Malanowskim i frajerach.
Polsat pobił samego siebie, a przecież w tym czasie mogliby puścić jakiś dobry serial...zresztą, wszystko byłoby lepsze od tej kupy...

ocenił(a) serial na 2
Lady_From_Burton_World

Racja, mogliby puścić np. Chirurgów albo Ostry Dyżur

ocenił(a) serial na 7
maybac

To jest tak głupie,że aż chce się śmiać.

Ninoslaw

Sztuczność bije tam z każdej wypowiedzi, a te historie na faktach i ich odtwarzanie jest po prostu śmieszne. Zwykła polsatowska zapchajdziura.

ocenił(a) serial na 1
maybac

Mój ulubiony program na Polsacie. Coś cudownego :}

ocenił(a) serial na 1
maybac

Właśnie odbywam swój pierwszy raz z tym tworem i jestem w szoku. Tak wielkim szoku, że aż nie wiem czy ocenić na 1 czy na 10... Cholera, może i 100...

ocenił(a) serial na 8
ren_ka

Moim zdaniem bardzo dobry a chirurdzy to jest serial Amerykański i o szpitalach jak raz obejrzałem serial takiego typu to wydawało mi się ze mam wszystkie choroby.

xxKasiurkaxx

Hipochondria?

ocenił(a) serial na 8
Lady_From_Burton_World

nie tak się działo jak byłem mały teraz się już przyzwyczaiłem.

użytkownik usunięty
ren_ka

Niesamowity serial, równie beznadziejny co genialny! amatorka, amatorka i jeszcze raz amatorka, ale wciąga jak cholera...

Ja osobiście lubię oglądnąć, ponieważ jest nie zła polewka :D

Ale faktycznie wolałbym: Chirurgów lub coś takiego :)

użytkownik usunięty
maybac

"On robi pranie w deszczówce!" - teraz to już na pewno świadomie robią komedię x]

ocenił(a) serial na 1

o moj ulubiony program , 10 / 10 to mało

ocenił(a) serial na 4

Ten odcinek z praniem w deszczowce i ostro skapym mezem byl jednym z najlepszych jakie widzialam, niezle sie mozna bylo usmiac xD

użytkownik usunięty
MethQueen

A widzieliście odcinek gdzie okazało się, że kobieta ukradła "córkę" spod sklepu bo "BYŁA CHORA NA DZIECKO"?
Tragedia.

maybac

To najlepsza komedia.! :D

ocenił(a) serial na 1
Elenaa

Dno dno dno
To już wolę Mode na sukces

ocenił(a) serial na 1
giovanni50

Głupie że aż śmieszne!