Czasem mam wrażenie, że całość jest robiona na jaja. Tak głupie, że aż fajne. Polecam, by się odstresować xD
Jezu, to jest głupsze niż Pierwsza Miłość, a aktorzy to gorsze drewna niż w Malanowskim i frajerach.
Polsat pobił samego siebie, a przecież w tym czasie mogliby puścić jakiś dobry serial...zresztą, wszystko byłoby lepsze od tej kupy...
Sztuczność bije tam z każdej wypowiedzi, a te historie na faktach i ich odtwarzanie jest po prostu śmieszne. Zwykła polsatowska zapchajdziura.
Właśnie odbywam swój pierwszy raz z tym tworem i jestem w szoku. Tak wielkim szoku, że aż nie wiem czy ocenić na 1 czy na 10... Cholera, może i 100...
Moim zdaniem bardzo dobry a chirurdzy to jest serial Amerykański i o szpitalach jak raz obejrzałem serial takiego typu to wydawało mi się ze mam wszystkie choroby.
Niesamowity serial, równie beznadziejny co genialny! amatorka, amatorka i jeszcze raz amatorka, ale wciąga jak cholera...
Ja osobiście lubię oglądnąć, ponieważ jest nie zła polewka :D
Ale faktycznie wolałbym: Chirurgów lub coś takiego :)
"On robi pranie w deszczówce!" - teraz to już na pewno świadomie robią komedię x]
Ten odcinek z praniem w deszczowce i ostro skapym mezem byl jednym z najlepszych jakie widzialam, niezle sie mozna bylo usmiac xD
A widzieliście odcinek gdzie okazało się, że kobieta ukradła "córkę" spod sklepu bo "BYŁA CHORA NA DZIECKO"?
Tragedia.