2,5 17 tys. ocen
2,5 10 1 16937
2,0 4 krytyków
Dlaczego ja?
powrót do forum serialu Dlaczego ja?

do pawel997402

ocenił(a) serial na 1

piszesz ze dlaczgo ja oceniłes na 7\10?to jakis ...nie powiem co.! 1\10

ocenił(a) serial na 2
art_1977

Co ma na myśli ten debilny post? K*rwa, patrzę na wypowiedzi przy filmach na filmwebie i dochodzę do wniosku że tutaj wchodzi się żeby tylko zobaczyć obsadę/reżysera/rok produkcji, bo normalnie z obecną tu hołotą dyskutować się nie da. Napierd*lacie oceny 1/10 argumentując to wypowiedziami w stylu "nudny", "bo nie zrozumiałem", "bo tak", "bo siak". Nie możecie do cieżkiej cholery wyjść z psem na spacer, albo nawet samemu, zamiast wypisywać takie bzdury? Jeżeli za ch*ja się nie znacie, to na cholerę się wypowiadać? Pomijam fakt że większość tutejszej społeczności to osoby w wieku 12-17 lat, którym zwyczajnie się nudzi przy komputerze i które nie potrafią dać innej oceny niż 1/10 albo 10/10.
Idę spać, bo nie mogę na to patrzeć.

myszur

Nie wszyscy tak robią, ale fakt - masz rację. Często zdarzają sie i tacy, co traktują forum na fw jak ujście dla swoich frustracji. A poza ocenami 1/10 i 10/10 jest jeszcze 8 innych ocen...

ocenił(a) serial na 2
EM_DE_KE_AS

Wiem, że jest jeszcze 8 innych ocen. Ale zerknij w profil przeciętnego filmwebowicza. Jak leci:
1/10
10/10
10/10
1/10
10/10
1/10
1/10
1/10
10/10
Jak dla mnie to jest nieco żenujące.

myszur

Wiem, widziałam takie profile. Przeważnie powtarza się taki schemat:
American Pie (njlepiej wszystkie części)/High School Musical/Gulczas, a jak myślisz?/Hannah Montana - 10/10
Skazani na Shawshank/Titanic/Ojciec chrzestny/Lot nad kukułczym gniazdem - 1/10
Żenada.
Nie mówię, że ma być odwrotnie, ale można przy ocenianiu wykazać więcej inwencji twórczej ( i intelektu) i ocenić jak się patrzy to co jest warte rzeczywiście oceny przynajmniej 7/10 lub 8/10. Jakoś wierzyć mi się nie chce, że ludziom tym naprawdę bardziej podobają się "High School..." od np Ojca chrzestnego, czy też innych klasyków (np. "Lot nad kukułczym gniazdem")

ocenił(a) serial na 3
art_1977

Zdajesz sobie sprawę, że mogłeś użyć opcji "odpowiedz"?