PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563119}
2,5 17 tys. ocen
2,5 10 1 16909
2,2 4 krytyków
Dlaczego ja?
powrót do forum serialu Dlaczego ja?

teraz jest o jakiejś dziwaczce co myśli ,że jest wampirem. ale beka ;D mówi że światło ją
boli i jest nocnym człowiekiem. hahahaha

udia

Specjalnie weszłam na to forum, żeby zobaczyć, czy ktoś o tym napisał :D. Jak pokazali mieszkanie tych ludzi, jakieś plastikowe nietoperze porozwieszane w salonie i jakąś tandetną czaszkę na komodzie (plus pytanie tej głupiej baby "Ciekawe, czy prawdziwa?!"), myślałam, że padnę ze śmiechu :P

ocenił(a) serial na 6
udia

A mi się ten odcinek podobał, bo przekazał w końcu jakieś w miarę pouczające treści, że nie powinno się oceniać ludzi po stereotypach (od razu mówię że gotem nie jestem, tylko metalowcem, ale w sumie to subkultury dosyć podobne) Większość ludzi ocenia innych właśnie tak jak ta matka Sandry, czego czołowym przykładem było to, że jak weszła do ich pokoju to była nastawiona: "O boże, toż to jacyś szataniści, oni na pewno jedzą koty i robią czarne msze, niech ktoś dzwoni po księdza!" Oprócz tych głupiośmiesznych odzywek Sandry na początku ( nie mogę wychodzić na światło, bo mnie oczy bolą. hmm...) to było ok

Venderein

Możliwe, że miał na celu przekazanie takich treści, ale przy okazji wytworzył inny pogląd- że tacy ludzie mieszkają w jakichś debilnych warunkach. Bo powiedz sam- czy naprawdę w mieszkaniach gotów są porozwieszane przy suficie jakieś nietoperze? A na meblach leżą trupie czaszki i jakieś głowy w słoikach? I plastikowe kościotrupy w łóżku? Bo mi się wydaje, że nie...
Plus głupkowate zachowanie tej dziewuchy, która sobie roiła, że jest wampirem, no litości.
Ja myślę, że z założenia każdy z tych odcinków ma coś tam przekazać ludziom, ale samo wykonanie jest najczęściej żałosne i wzbudza jedynie śmiech.

udia

O nie a ja nie byłam w domu przez 3 dni ; (