PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=526146}
2,4 80  ocen
2,4 10 1 80
Do wesela się zagoi
powrót do forum serialu Do wesela się zagoi

Sobota 20 Czerwca

ocenił(a) serial na 3

Po opisie sądzę że będzie serial podobny do Mamusiek.
Mam nadzieje że nie będzie kolejną chałą bo już dawno nie widziałem naprawdę śmiesznego polskiego serialu.
Choć coś czuje że będzie to kolejny shit.

ocenił(a) serial na 2
2903

może masz i rację:

poświęć 35 minut i obejrz

użytkownik usunięty
krissovsky96

Odetchnąłem z ulgą, bo po przeczytaniu twojej wypowiedzi myślałem, że napisałeś "hit" a nie "shit".
Ten serial nie dotrwa po pyka długo, Polsat chce dorównać TVP - owi, ale widać, że nie umie. Ninka Terentiew i reszta myślą, że po wylansowaniu niektórych "gwiazd" w "Jak oni Śpiewają" i potem wepchnieniu ich w obsadę serialu to stworzą hit?! Już widać:
Wylansowali "amanta" Artura Chamskiego i wsadzili w obsadę.
Jakąś grubą krowę tak samo, ale zapomniałem jak się nazywa - no niestety ;/HAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH!!!

Serial "Na kocią łapę" długo nie potrwał, bo to shit.

Serial "Halo, Hans" długo nie dotrwał, bo to shit, ale lepszy od tego całego szajzu.

Serial "Agentki" długo nie dotrwał, bo to shit, myśleli że jak importują z TVN Annę Guzik to będzie to gwarancją sukcesu, HAHAHA wszystko poszło na marnę, bo serial dotrwał tylko do 10. odcinka, a najgorsza oglądalność jednego z odcinków to 1 857 183. HAHAHAHA!!! Nieudacznicy!!! Nie udało się!!! HAHAHAHA!!!

Serial "Synowie" długo nie dotrwa, bo to shit, oglądalność pierwszego odcinka była gorsza niż myślałem - 1 552 463.
Potem jest jeszcze śmieszniej i gorzej, oglądalność drugiego odcinka to 1 154 537, a trzeciego 836 251 - HAHAHAHA!!! Oglądalność ostatniego będzie pewnie wynosić tyle ile oglądalność Włatców Móch czyli ponad 200 000. HAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KOMPROMITACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!