Obejrzałem już kilka seriali stworzonych przez Amazona i ich metoda na wciskanie lewackiej propagandy lpg jest zawsze taka sama.
Pierwszy sezon neutralny ideologicznie. Bez żadnych skrzywień lewackich. Tak żeby wciągnąć w historię jak najwięcej widzów.
Ale już następne sezony, to już jazda bez trzymanki...
Nie wiem czy ci w Amazonie zatrudniają samych byłych dilerów narkotyków, czy tylko u nich się szkolą. Taktyka u jednych i drugich jest taka sama.
Nie inaczej jest w przypadku tego o serialu.
Opis 2 sezonu sugeruje że jest on o pewnym aniele co stracił pamięć. Taa... Dobre sobie...
Jeśli patrzeć na czas, który został poświęcony poszczególnym epizodom, to głównym motywem serialu jest swatanie dwóch lesbijek przez Azirafala i Crowleya. Jako drugie to różnego rodzaju retrospekcje. A epizod z Gabrielem, który niby jest główną osią fabularną serialu, spokojnie zmieściłby się w jednym odcinku.
To że cały serial skupia się głownie na dwóch lesbijkach, które finalnie jako jedyne przedstawicielki ludzi stają do zwycięskiej walki z hordą demonów, to mały pikuś. Amazon idzie dalej.
Okazuje się że tęczowych w tym serialu jest więcej....
Gabriel z Belzebubem... Choć ciężko stwierdzić czy Belzebub w serialu Amazona jest w ogóle posiada jakąś płeć. Wygląda jak baba, a imię ma takie jakieś męskie.... Więc może to ukłon Amazona w kierunku różnej maści tranzystorów...
No i oczywiście, tadaaaaaaaaaa!!!! Azirafala i Crowleya też łączy przez wieki skrywane uczucie...
O ile za pierwszy sezon bez wahania dałem 9, tak samo za drugi bez namysłu 1.
Ciekawe tylko o czym będzie 3 sezon?
O tym jak Azirafal i Crowley tworzą wzorcową rodzinę i wychowują wspólnie gromadkę dzieci? Może tak, może nie. Ale na pewno sam się o tym nie przekonam...
Masz racje! Nie masz wyjscia, musisz sie zalamac od tego i zamknac w sobie i juz nigdy nie wypowiadac sie publicznie, a najlepiej juz nie wlaczaj kompa, bo cie zaraza! Skoro od tego satyrycznego serialu juz patrzysz na kolege i myslisz jakby to bylo gdyby, to co bedzie jak posiedzisz dluzej! Ratuj sie!
Nie sądzę żeby osoba, która nie jest w stanie opanować prostej rzeczy jaką jest interpunkcja, tylko pisze jak jakiś półgłówek, była kiedykolwiek w stanie użyć swojego mózgu...
A o mój się nie martw, działa bez zarzutu...
trzeba posiadac aby dzialal, a z moja interpunkcja to moze taka analogia, jestem Crowley'em jesli o nia chodzi a ty jak nie masz sie do czego przyyebac na forum o filmach moze zmien forum?
Nie rozumiesz. Nic dziwnego z resztą.
Takie rzeczy jak znajomość interpunkcji oraz ortografii mówią wiele o człowieku.
Umiejętność poprawnego pisania, nabyta w szkole niestety zanika z czasem. Nazywa się to "wtórny analfabetyzm". Dotyczy on przede wszystkim osób, które mało czytają.
Mózg ludzki aby się rozwijać, lub chociaż nie cofać w rozwoju, potrzebuje jak każdy inny organ ćwiczeń.
Czytanie jest właśnie takim ćwiczeniem dla mózgu.
A skoro ty, nie potrafisz poprawnie napisać choć jednego zdania w języku polskim, to świadczy o tym że mało czytasz.
Dla osób, które sporo czytają, ortografia i stosowanie interpunkcji są czymś naturalnym.
U ciebie to nie występuje. Wręcz masz symptomy właśnie "wtórnego analfabetyzmu".
Czyli właśnie cofanie się mózgu w rozwoju.
I jak pisałem wcześniej, o mój mózg nie musisz się martwić...
I nie zasłaniaj się Crowleyem, on był wredny i złośliwy a nie głupi...
spier dalaj trollu na dodatek ociemniały, zycze ci abys jak sie kiedys nie daj Boze rozmnorzysz twoje dziecie podeszlo i do ciebie i powiedzialo ci ze jest homoseksualne... ciekawe co ty na to wtedy prymitowny prawicowy poyebie
Totalnie. Amazon w drugich sezonach urządza festiwal gejozy. Dziwię się że aktorzy nie protestują. W kilku serialach jak główny bohater nie chciał już całować głównej bohaterki, to zmieniali scenariusz
Mnie rozwalił 2 sezon "Kleszcza", i wątek gejozy pomiędzy tym gamoniem a sztuczną inteligencją....
Tak, zrobili ze sztucznej inteligencji elpegieowca...
Osobiście czekam jeszcze na kontynuacje "Słowian" i jak tam wcisną propagande blm i lpg...
Akcja dzieje się w londyńskim Soho, a nie w Pipidówie dolnej. Różnorodność to nie grzech.
Nie. Miłość miłość do drugiej osoby to coś normalnego. Ale czy normalne jest aby kochający rodzic szedł do łóżka z swoim dzieckiem?
Nie, To jest zwyrodnienie. Takie same jak miłość dwóch osób o tej samej płci.
To że w 1973 usunięto homoseksualizm z listy dewiactw czy zanurzeń seksualnych nie ma żadnego znaczenia, dlatego że zrobiono to tylko i wyłącznie pod naciskiem samych zainteresowanych i przez samych zainteresowanych.
Większość badań nad "normalnością" homoseksualizmu prowadzili lekarze którzy sami byli homoseksualistami.
A co za tym idzie, złamano odwieczny podstawowy warunek bezstronności tego kto rozstrzyga sprawę. Nemo iudex in causa sua