PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=576962}

Dochodzenie

The Killing
2011 - 2014
8,0 37 tys. ocen
8,0 10 1 37358
7,6 16 krytyków
Dochodzenie
powrót do forum serialu Dochodzenie

3 sezon

ocenił(a) serial na 9

jestem świeżo po oglądnięciu 2 sezonów i imho jest bardzo dobry, deko dla mnie za długi bo 26
odcinków - 1 sprawa to nieco za długie czekanie na rozwiązanie, ale nudy fakt faktem nie da się
doświadczyć. mam tylko nadzieje że 3 sezon to inna sprawa a nie jakim cudem kontynuacja 1 i 2
sezonu. Swoją drogą ciekaw jestem dlaczego te 26 odcinków zostało rozbite na 2 sezony jeśli to
jest jedna i ta sama sprawa ?

Zbyszko_C

Akurat 3ci sezon dotyczy innej sprawy i moim skromnym zdaniem jest jeszcze lepszy niż 1 i 2 sezon. I rozwiązanie sprawy będzie tu przedstawione w 13tu odcinkach, więc polecam :)

Zbyszko_C

Taka zmyła, żeby zarobić więcej kasy. W oryginale sprawa Larsenów trwała jeden sezon (20 odcinków).

ocenił(a) serial na 9
griet

dzięki za informacje :)

ocenił(a) serial na 10
Zbyszko_C

Wybacz, ale finał 1 sezonu był GENIALNY - i jak dla mnie zajebiście zrobili że przerwali w tym momencie, gdybym oglądał na bierząco serial, to bym chyba na 2 sezon nie mógł wytrzymać! Jak dla mnie serial mogli by robić dłuższe sezony - po 20 odcinków z przerwą jak na ABC Family w połowie serii.

Zbyszko_C

Witam, mam jedno pytanie: Obejrzałem pierwsze dwa sezony i serial bardzo mi się spodobał, jednym słowem rewelacja. Teraz chcę się zabrać za trzeci sezon razem ze znajomą, która nie oglądała dwóch pierwszych. Czy może spokojnie zacząć od tego sezonu? Czy lepiej żeby obejrzała pierwsze dwa bo nic nie zrozumie?

ocenił(a) serial na 10
bokus

Generalnie może spokojnie oglądać trzeci sezon bez obejrzenia dwóch pierwszych.

bokus

Ja bym polecił oglądać od nowa..a nie od 3 serii...mimo , że sprawa jest inna.