PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=576962}

Dochodzenie

The Killing
2011 - 2014
8,0 38 tys. ocen
8,0 10 1 37570
7,6 16 krytyków
Dochodzenie
powrót do forum serialu Dochodzenie

Nie rozumiem ludzi, którzy czują się zawiedzeni. Od kiedy to czas oczekiwania na rozwiązanie zagadki jest kryterium jakości? Co z tego, że trzeba czekać rok? Dla mnie to świetny serial, w którym detektywi są tylko ludźmi, mylą się i dzięki temu historia jest trochę bardziej realistyczna. Nie podobał mi się tylko jeden odcinek, kiedy Jack uciekł z domu, a poza tym dałbym 9/10.

PS. Może mi ktoś polecić jakieś podobne seriale albo filmy? Coś z zagadką kryminalną, gdzie mógłbym dociekać, kto jest sprawcą, razem z bohaterami. :)

lukasz_urs

Pretty Little Liars, nie jest to serial kryminalny, ale jest tam dochodzenie kto jest mordercą itd.
Naprawdę dobry, spróbuj obejrzeć kilka odcinków, może się przekonasz :)

ocenił(a) serial na 8
lukasz_urs

polecam serial : "WYSPA HARPERA" (tylko 1 sezon - 13 odcinków),

a co do finału to uważam że ok ale czekać do 2012 r.? to chyba lekka przesada chyba, że źle przeczytałam na stronie

pretty little liars to oceniłam 7/10 bo akcja strasznie się ciągnie, chyba dowiemy się dopiero za kilka sezonów kim jest "a" ale także polecam ten serial :) i nie zniechęcaj się po kilku odcinkach

miłego oglądania przy wyspie

ja także szukam jakiś innych seriali z takimi wątkami lub filmów więc byłabym wdzięczna gdyby ktoś dopisał tutaj coś ciekawego :)

ocenił(a) serial na 7
chanatella

Dzięki, sprawdzę oba. Ze swojej strony mogę polecić Twin Peaks, ale to już chyba każdy widział. :)