PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=576962}

Dochodzenie

The Killing
2011 - 2014
8,0 38 tys. ocen
8,0 10 1 37596
7,6 16 krytyków
Dochodzenie
powrót do forum serialu Dochodzenie

Ogólnie serial oceniłbym na 9/10 gdyby nie paskudna Mireille Enos, jest tak odrażająca
praktycznie w każdej scenie, że nie można tego oglądać. Ja rozumiem, że nie trzeba zawsze
brać modelki do głównej roli, bo to też trudne, zazwyczaj są za tępe, ale takiego paszczura
jak Mireille Enos to już na prawdę gorzej się nie dało.... bleeeeeeeeeeeeeeeee.......

To ja o tym decyduje czy będziemy rozmawiać czy nie.
Komentujesz wygląd innych podczas gdy sam swojego nie chcesz pokazać.

Koniec z tym.

użytkownik usunięty
piter236

Oczywiście decydujesz o tym czy będziesz ze mną rozmawiał, mnie nie zależy, ja odpowiadam na to co ty napiszesz. Nie pisz nic, to nie odpowiem, i wtedy rzeczywiście zadecydujesz o końcu rozmowy.

powiem Ci, ze ujadasz jak ratlerek

piter236

Chyba dyskusja z trolem nie ma sensu. Zaraz zwyzywa Twoją matkę i ojca. Do mnie napisał, że jestem głupszy niż koleś z mojega o Avatara - czyli ode mnie samego. Kozaczki schowane za ścianą anonimowego internetu zawsze szcaekają najgłośniej - jak ratlerki. Z bliska by dostał kopa w gruby tyłek i by się zamknął lub popłakał i peleciał do mamy na skargę. Zawsze tacy byli na podwórku. Pyskówka a jak coś to z gębą do mamy. Teraz trolują.
PS pozdrawiam Bialystok. Mieszkałem 7 lat.

użytkownik usunięty
InSides

"Do mnie napisał, że jestem głupszy niż koleś z mojega o Avatara - czyli ode mnie samego" - kto tu jest tępy, to ty nie zrozumiałeś, jak można być bardziej tępy od siebie samego skoro jest się tępym ? Można to nazwać nieskończona tępotą... Jeśli chodzi o tego kopa, to szkoda że nie rozmawialiśmy wcześniej, w czerwcu byłem w Chicago, mogliśmy się spotkać i zobaczyć kto szczeka najgłośniej...(o ile mieszkasz w Chicago, sądząc po twoim opisie). Wbijaj "tubajforki", czyść "karpety", dorabiaj na "domkach" albo "ofisach", najedz się w czerwonym jabłuszku i skończ spamować lamerskimi, pseudo-moratorskimi tekstami.

widzę, że masz opanowaną robotniczą nomenklaturę. Wniosek nasuwa się taki, że albo obracałeś się w kręgach, gdzie jest to nagminne (jak byłeś w czerwcu to szybko łyknąłeś gwarę polsko - amerykańską) lub sam klepałeś . jak to nazwałeś "tubajforki". Pewnie na konferencję neurochirurgów przyjechałeś i tak jakoś przy okazji wyszło... Trolowanie idzie Ci wybornie. Ze wszystkimi w konflikcie. Czyżby to fala testosteronu szukała alternatywnego ujścia? Człeku drogi - daj se siana - wyluzuj - bo tylko gniew na forach internetowych Ci pozostanie.

użytkownik usunięty
InSides

Tak dla sprostowania byłem gościem uniwersytetu Purdue w West Lafayette, gdzie miałem prezentację. Chicago odwiedziłem w celach turystycznych, polecam pizze w Giordanos, lepszej nie jadłem. Ty zacząłeś tę dyskusję, ty podsycałeś mój gniew, sam miałeś ochotę na taką głupia rozmowę. Ja osobiście podziękuję temu forum i całemu Filmweb'owi. Spadam na IMDB, a tutaj już posta nie zamieszczę.

Mam nadzieję, że prezentacja poszłą dobrze i że etat otrzymasz - o ile się oto starałeś Co do Giordanos to się nie zgodzę - Polecam Coal Fire. A dyskusję o paskudnej aktorce to zacząłeś Ty. Ja tylko odpowiedziałem na post, wg mnie pełen nienawiści,
Jeżeli masz prezentacje na Uniwersytecie a jadnocześnie wrzucasz na forum takie teksty to coś mi się to kupy nie trzyma. Ale życzę powodzenia na IMDB. Cheers.

ocenił(a) serial na 9

w pewnym momencie przestałem śledzić ten wątek. Widzę że filmweb to kolejne miejsce gdzie na forum ludzie wylewają na siebie szambo. Wiadomo że w kwestii gustu się nie dyskutuje. W mojej ocenie Mireille Enos idealnie pasuje do tej roli i ma w sobie wiele uroku.
Dla rozładowania napięcia i frustracji niektórych forumowiczów w rym wątku przydała by się ( jak na facebooku ) ankieta " lubię Mireille Enos lub jej nie lubię " . Dla mnie osobiście bardziej istotne jest to kiedy i czy będzie 2 sezon? Pewnie zanim dotrę do tej informacji będę musiał przebić się przez resztę tego forum.