PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=576962}

Dochodzenie

The Killing
2011 - 2014
8,0 38 tys. ocen
8,0 10 1 37596
7,6 16 krytyków
Dochodzenie
powrót do forum serialu Dochodzenie

takie odnoszę wrażenie przy niektórych scenach z ich udziałem:
1) kompletnie do siebie nie pasują, zatem szłoby to z nurtem tego serialu
2) Holder dobrze się dogaduje z Jackiem, więc jest tu jakiś motyw dobrego ojczyma, poprzedniego nie lubił
3) koniec związku z poprzednim partnerem Linden.
4) Widać, że Holder jest raczej pod jej wrażeniem i nią zainteresowany.

oczywiście Linden jest zbyt dużą wredną suczą, żeby to było możliwe, ale może ktokolwiek z was myśli podobnie?

ocenił(a) serial na 8
slonica_smalec

Wiesz, to jeden z lepszych przepisów na serial kryminalny - para bohaterów płci odmiennej i rosnące między nimi napięcie, także seksualne. Seksik na tylnym siedzeniu pewnie w końcu będzie, ale do zwiazku to się żadne z nich nie nadaje (ten wątek z niby ślubem Linden był absurdalny).

ocenił(a) serial na 7
forgetme

zgadzam się co do ślubu, jakaś straszna bzdura. a na seksik czekam z niecierpliwością, niech wreszcie się coś zadzieje!

slonica_smalec

ja wątpię w uczucie między nimi- myślę, że na pewno zostaną bardzo dobrymi przyjaciółmi ( powiem Wam- ale podkreślam, że to tylko moje zdanie i gdybanie- że wydaje mi się że Holder zginie- jakoś często widziałam filmy, w których ktoś coś zawalał- następnie dla odkupienia winy, tudzież uratowania życia "bliźniego"- poświęcał własne. I tym oto sposobem hipoteza seksu zostaje skonfrontowana ze smutnym zakończeniem. Nawiązując do domysłów- prócz rozrywki faktycznie zastanawiające jest- jak się ten film skończy i czy aby tego zakończenia nie zmaszczą.