PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=576962}

Dochodzenie

The Killing
2011 - 2014
8,0 37 tys. ocen
8,0 10 1 37475
7,6 16 krytyków
Dochodzenie
powrót do forum serialu Dochodzenie

A może własnie specjalnie Linden pokazała tą kartę dostępu w windzie?? I całe to
prowadzenie do obozu Richmonda jest ustawione po to by zawrzeć "układ" z obecnym
burmistrzem, by ten poczuł się pewnie, aż za pewnie i w końcu by popełnił jakiś błąd. Hmm
naprawdę jestem ciekawa jak to się wszystko wyjaśni.

annadz

Też o tym myślałam..Linden to zbyt cwana bestia,żeby dała się tak wystawić z ta kartą..Zwłaszcza,że doskonale zdawała sobie sprawę z tego,że jak tylko szeryf Jacksn ją zobaczy to od razu da cynk komu trzeba..Może faktycznie chce przeciwnika zbić z tropu,zapędić w kozi róg i dobrać się do skóry w najmniej oczekiwanym momencie,kiedy tamten poczuje się już wygrany;)

ocenił(a) serial na 8
annadz

Nie bardzo rozumiem, co masz na myśli. Oni myśleli, że wizytówka połączy im z kimś od burmistrza, ale ona nie "otwierała" burmistrzowych drzwi, dopiero te w których ukryte były rzeczy z kampanii Richmonda.
Pokazała wizytówkę zamiast pokazania środkowego palca. Jakby przy wszystkich się pochwaliła co znalazła, to musiałaby oddać do laboratorium na serię badań, po czym znając tę szajkę, mogłaby nigdy nie zobaczyć jej z powrotem... już jej szefuńcio by o to zadbał.

annadz

A mi się zdaje że w to jest zamieszany ten czarny facet od Adamsa.