Właśnie obejrzałem 16 odc. i nie rozumiem skąd biorą się informację o możliwym
skasowaniu tego serialu. Moim zdaniem jest to najlepsza dotychczasowa premiera z
seriali, które się pojawiły w tym roku jak i roku 2011. Serial ma świetną obsadę aktorską,
bardzo ciekawą fabułę i świetne poczucie humory, a przede wszystkim jest oryginalny.
Ogólnie wszystko mi się w tym serialu podoba. Mam nadzieję, że serial będzie
kontynuowany i zobaczymy następne sezony!
No właśnie tylko ciekawi mnie co przyciąga ludzi do tych starszych i gorszych seriali.
Seks, kasa, zabijanie... Ewentualnie zjawiska nadprzyrodzone i ostatnio na czasie - wampiry... to ludzie chętnie oglądają. Takie seriale jak HOD są po prostu za "zwyczajne" i dlatego mają niską oglądalność. A szkoda...
serial jest fajny, lekki i przyjemny. Póki co, decyzja nie zapadła. Serial jest na krawędzi i mam nadzieję, że nie wpadnie w przepaść :)
Oby, bo jest dokładnie tak jak mówisz fajnie i miło się ogląda i szkoda byłoby gdyby nie był kontynuowany.
Zgadzam się z wami wszystkimi. Szkoda by było gdyby tak dobry serial został skasowany. Możemy tylko trzymać kciuki za to by zatwierdzono drugi sezon.
szczerze mówiąc nie czułbym zawodu gdyby go skasowali po pierwszej serii, o ile tylko zakończenie będzie przyzwoite. Nie to że mi się nie podoba, lecz zupełnie na odwrót - wg przysłowia to co dobre szybko się kończy. życzyłbym sobie i wszystkim żeby ten serial był jak rozbłysk, krótki a bardzo efektowny (w sensie dobry).no góra 2 serie ale nie więcej żeby się nie ciągnął ;)
Jak już wcześniej gdzieś już ktoś porównał ten serial, to taka współczesna doktor Kłin. W tamtym serialu nie było problemu żeby go ciągnąć ;)
Mam wrażenie, że Dr Quinn miała lepszych scenarzystów. ;) Serial miał ciekawszą fabułę, znacznie więcej humoru - chociaż wzruszyć się do łez też można było, a HOD jeszcze tego nie dokonało w moim przypadku, i lepszych aktorów. w HOD już teraz ciąną niektóre wątki wydawałoby się na siłę. Nie wyobrażam sobie, że mają parę pociągnąć je przez kilka sezonów bez nieznośnych lub nawet absurdlanych dłużyzn.
Serial jest lekki i przyjemni (w większości, przyznam, że czasem działa mi na nerwy), ale myślę, że po całkiem dobrym starcie marnuje swój potencjał. Jest wiele absurdów w scenariuszu i przedłużania niektórych wątków po prostu na siłę. HOD trochę mnie zawiodło od premiery. Pozwolę się też nie zgodzić, że jest to najlepsza premiera telewizyjna obecnego sezonu. :) Revenge bije HOD na głowę fabularnie, jak i pod względem gry aktorskiej,. Zdaje sobie sprawę, że ciężko te seriale porównywać, bo gatunkowo się znacznie różnią, ale nie zmienia to jednak faktu, iż dla mnie Revenge jest pozycją znacznie ciekawszą.
Oglądam od czasu do czasu, ale mam mieszane uczucia. Strasznie przeszkadzaja mi niby-rzeczywistość świata Storybrooke i wszystkie jego absurdy, które da się zawszen wytłumaczyć przez klątwę. Jedynym odcinkiem, który mnie naprawdę oczarował był "The Heart is a Lonely Hunter". Do tego myslę, że twórcy idą zbytnio po łebkach pisząc dialogi.
nie dotarłam jeszcze do 16 odcinka, przestałam oglądać na 12. ale nadrobię w wakacje:))
serial jest zabawny, lekki szkoda jeśli go skasują
niestety widziałam ze CW (stacja na której wyświetlają HoD) zamówiła kilka nowości i chyba będą musieli ściągnąć kilka seriali, wiem ze GG i 90210 na bank zostają w ramówce, to samo VD, obawiam się ze HoD odpadnie :(((((((