Już nie mogę się doczekać!:)Mam nadzieję, że ktoś się poświęci i przetłumaczy w miarę szybko odcinek.
Ja też nie mogę się doczekać ..przeczuwam cierpienie Wade'a a pewnie się tak skonczy ze obejrzę bez napisów - z niecierpliwości
Masz racje pewnie on bedzie cierpiał chociaż wolałabym żeby kto inny. A już tak się cieszyłam że się zeszli a tu znowu ten..
to zależy czy chcesz oglądać na żywo w necie czy po prostu zasysać na dysk. w 1 opcji tak koło 3 w nocy, a już jako download pojawiają się o 6 naszego czasu :)
A czasem tacy maniacy są że juz koło 4 możesz ściągnać xD, Pamiętniki leca tez o tej to czasem 4, 4.30 juz dowland ;]
Pewnie szcześliwy będzie GOLDEN BOY.. ble;(((
Ja zazwyczaj oglądam na ittv ale angielska dobra strona to watchseries.eu
No niestety będę musiała czekac na tłumaczenie bo kiepsko z angielskim oprócz takich podstawowych zwrotów..;/
Ja się z tego niestety nie cieszę. Mimo,że jestem totalnie TEAM WADE,to boje się,że teraz Zoe bedzie z Wadem kombinować,a na końcu wybierze i tak Golden Retriever'a. i wtedy cały serial straci sens. Ale ogólnie drugi sezon mnie pozytywnie zaskoczył - po raz pierwszy mogę powiedzieć,że lubię Lemon.I do tego Zoe nie wybrała Georga i nie lata za nim jak pies z wywieszonym językiem.I Lavon tez nie bedzie już płakał po Lemon.Jest wolna a on do niej nie startuje,niesamowite.
Też wolę Wade'a i cieszę się,że tak skończył się pierwszy odcinek:P mam nadzieję, że Zoe nie zmieni zdania i nie zacznie znowu uderzać do Georga ;/
Ja jestem dobrej mysli. czytalam ze kolo Georga maja sie krecic jakies nowe laski
Powiem wielkie Wow, odcinek bardzo dobry, scena z nożem, i całym miasteczkiem na miejscu prawie że zbrodni kiełbaski grill super xD. Podobało mi się że Golden Boy poszedł w odstawkę zobaczymy na jak długo ;).. A co do Wade wiedziałam że jak tylko ja zaczepi wylądują razem w łóżku haha niby ją irytuje ale przyciąga. Super ;)
odcinek zaskoczył i nie rozczarował fanów wade&zoe:) vały odcinek udowadnia poraz kolejny że zoe lepiej wypada z wade'em niż z georgem:) szkoda tylko że długo to nie potrwa...
Ja też ogólnie jestem Team Wade, ale wkurzył mnie tym że jak teraz ma szanse u Zoe to znowu udaje że ma ją gdzieś i to był tylko seks i w dodatku słaby. Przecież już i tak sie wydało co on do niej czuje, więc czemu teraz znowu udaje idiote, no ja nie rozumiem, ech ci faceci...
Taki to już typ... Nic się nie da zrobić. Chociaż szczerze powiedziawszy wydaje mi się, że on się z nią po prostu droczy. No przecież tłukł się z Georgem hehe- swoją drogą nieźle mnie to rozbawiło.
Mi też się wydaje że się z nia droczy
SPOILER
zwłaszcza patrząc na zwiastuny nastepnego odcinka ;) Gdzie np kradnie jej spodnie xD Przynajmniej tak to wygląda :P
Uwielbiam wade&zoe razem tylko szkoda ze jak zoe w końcu otworzyła się na wade'a to on unika odpowiedzi co tak naprawdę do niej czuje. Wiemy ze sie z nią droczy oby tylko brak deklaracji jakichkolwiek z jego strony nie zniechęciło zoe i nie stało sie korzyścią dla golden boy"a:( streszczenia odcinków oddałam w swoim temacie SPOILERY
Jest odcinek z napisami na i i tv . Świetny odcinek, Wade <3 nie przestanę go uwielbiać i końcówka odcinka MIODZIO!!!! Jednak mimo wszystko czuję że zmierza to do katastrofy i że George jest osadzony w roli tego właściwego. Jak tak będzie w rzeczywistości to ja bardzo się zawiodę na tym serialu. Wade obraca wszystko w żart, udaje że nic do Zoe nie czuje, że to tylko seks. Tak naprawdę kocha ją ale wie że nie ma szans na normalny związek z nią, zwłaszcza w obliczu jej fascynacji Golden Boy'em. Przeczuwam cierpienie Wade'a ;( . Lemon jak najbardziej na tak, jej postać zaczyna być coraz ciekawsza, naprawdę ją lubię. Super odcinek i oby potencjał nie zmalał z każdym kolejnym, a napewno będzie się działo.
A mnie jakoś rozczarował ten odcinek.. tzn, ogólne wrażenie jest okej, ale nie wiem, spodziewałam się chyba czegoś innego. Scena z Lemon była genialna ;- ) Uwielbiam ją i ten jej sposób mówienia heh. Jestem z Team'u Wade, ale nie wiem.. tak bardzo chciała być z tym Dżordżem, zbyt łatwo Go sobie odpuściła-nie żebym jakoś płakała z tego powodu;-p- Wade, wiadomo, że chce być z Zoe, wcale mu się nie dziwie, że tak zareagował z tym Dżordżem, ja sama bym pewnie tak zareagowała. No i ta nowa, była od Lavona, dla mnie na plus, ale odcinek do mistrzowskich nie należał, były lepsze;- ) No, ale serial skradł mi serce, także wiernie będę śledzić losy.