PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616115}

Doktor Hart

Hart of Dixie
2011 - 2015
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 17087
Doktor Hart
powrót do forum serialu Doktor Hart

2 sezon

ocenił(a) serial na 9

Już nie mogę się doczekać!:)Mam nadzieję, że ktoś się poświęci i przetłumaczy w miarę szybko odcinek.

ocenił(a) serial na 8
karola14_14

Ja też nie mogę się doczekać ..przeczuwam cierpienie Wade'a a pewnie się tak skonczy ze obejrzę bez napisów - z niecierpliwości

ocenił(a) serial na 9
Arena26

Masz racje pewnie on bedzie cierpiał chociaż wolałabym żeby kto inny. A już tak się cieszyłam że się zeszli a tu znowu ten..

ocenił(a) serial na 10
karola14_14

wiecie o której powinny pojawiać sie nowe odcinki? nawet bez tlumaczenia

ocenił(a) serial na 9
Emilciaa

to zależy czy chcesz oglądać na żywo w necie czy po prostu zasysać na dysk. w 1 opcji tak koło 3 w nocy, a już jako download pojawiają się o 6 naszego czasu :)

Domkaa

A czasem tacy maniacy są że juz koło 4 możesz ściągnać xD, Pamiętniki leca tez o tej to czasem 4, 4.30 juz dowland ;]

ocenił(a) serial na 8
karola14_14

Pewnie szcześliwy będzie GOLDEN BOY.. ble;(((

Ja zazwyczaj oglądam na ittv ale angielska dobra strona to watchseries.eu

ocenił(a) serial na 9
Arena26

No niestety będę musiała czekac na tłumaczenie bo kiepsko z angielskim oprócz takich podstawowych zwrotów..;/

karola14_14

Narazie nie ma nawet bez tłumaczenia :(

ocenił(a) serial na 9
Kamila9191

jest...

karola14_14

A tak wogole ma kto stronę co można na żywo sobie obejrzeć?

karola14_14

Ten odcinek to poezja!!!!!! rewelacja! Tak sie narobilo:P

ocenił(a) serial na 10
ahmojamilosc

widzieliście ostatnie 2 minuty pierwszego odcinka?!!!!!!!!!!!!!!! <PODJAR>

ocenił(a) serial na 9
Emilciaa

Ja się z tego niestety nie cieszę. Mimo,że jestem totalnie TEAM WADE,to boje się,że teraz Zoe bedzie z Wadem kombinować,a na końcu wybierze i tak Golden Retriever'a. i wtedy cały serial straci sens. Ale ogólnie drugi sezon mnie pozytywnie zaskoczył - po raz pierwszy mogę powiedzieć,że lubię Lemon.I do tego Zoe nie wybrała Georga i nie lata za nim jak pies z wywieszonym językiem.I Lavon tez nie bedzie już płakał po Lemon.Jest wolna a on do niej nie startuje,niesamowite.

DeeDee_Spencer

Też wolę Wade'a i cieszę się,że tak skończył się pierwszy odcinek:P mam nadzieję, że Zoe nie zmieni zdania i nie zacznie znowu uderzać do Georga ;/

ocenił(a) serial na 10
GreenLight_2

Ja jestem dobrej mysli. czytalam ze kolo Georga maja sie krecic jakies nowe laski

Emilciaa

No i mam nadzieję, że będzie tak jak mówisz! :D

karola14_14

Powiem wielkie Wow, odcinek bardzo dobry, scena z nożem, i całym miasteczkiem na miejscu prawie że zbrodni kiełbaski grill super xD. Podobało mi się że Golden Boy poszedł w odstawkę zobaczymy na jak długo ;).. A co do Wade wiedziałam że jak tylko ja zaczepi wylądują razem w łóżku haha niby ją irytuje ale przyciąga. Super ;)

ocenił(a) serial na 9
Kamila9191

odcinek zaskoczył i nie rozczarował fanów wade&zoe:) vały odcinek udowadnia poraz kolejny że zoe lepiej wypada z wade'em niż z georgem:) szkoda tylko że długo to nie potrwa...

ocenił(a) serial na 8
Krzysia12

Jak to długo nie potrwa?! Wykluczone! To jest moja para i muszą być razem :D

TakeItIzzy

Ja też ogólnie jestem Team Wade, ale wkurzył mnie tym że jak teraz ma szanse u Zoe to znowu udaje że ma ją gdzieś i to był tylko seks i w dodatku słaby. Przecież już i tak sie wydało co on do niej czuje, więc czemu teraz znowu udaje idiote, no ja nie rozumiem, ech ci faceci...

ocenił(a) serial na 8
Request_

Taki to już typ... Nic się nie da zrobić. Chociaż szczerze powiedziawszy wydaje mi się, że on się z nią po prostu droczy. No przecież tłukł się z Georgem hehe- swoją drogą nieźle mnie to rozbawiło.

TakeItIzzy

Mi też się wydaje że się z nia droczy

SPOILER

zwłaszcza patrząc na zwiastuny nastepnego odcinka ;) Gdzie np kradnie jej spodnie xD Przynajmniej tak to wygląda :P

ocenił(a) serial na 9
Kamila9191

Uwielbiam wade&zoe razem tylko szkoda ze jak zoe w końcu otworzyła się na wade'a to on unika odpowiedzi co tak naprawdę do niej czuje. Wiemy ze sie z nią droczy oby tylko brak deklaracji jakichkolwiek z jego strony nie zniechęciło zoe i nie stało sie korzyścią dla golden boy"a:( streszczenia odcinków oddałam w swoim temacie SPOILERY

ocenił(a) serial na 9
karola14_14

Jest odcinek z napisami na i i tv . Świetny odcinek, Wade <3 nie przestanę go uwielbiać i końcówka odcinka MIODZIO!!!! Jednak mimo wszystko czuję że zmierza to do katastrofy i że George jest osadzony w roli tego właściwego. Jak tak będzie w rzeczywistości to ja bardzo się zawiodę na tym serialu. Wade obraca wszystko w żart, udaje że nic do Zoe nie czuje, że to tylko seks. Tak naprawdę kocha ją ale wie że nie ma szans na normalny związek z nią, zwłaszcza w obliczu jej fascynacji Golden Boy'em. Przeczuwam cierpienie Wade'a ;( . Lemon jak najbardziej na tak, jej postać zaczyna być coraz ciekawsza, naprawdę ją lubię. Super odcinek i oby potencjał nie zmalał z każdym kolejnym, a napewno będzie się działo.

ocenił(a) serial na 7
Katerinaxoxo

A mnie jakoś rozczarował ten odcinek.. tzn, ogólne wrażenie jest okej, ale nie wiem, spodziewałam się chyba czegoś innego. Scena z Lemon była genialna ;- ) Uwielbiam ją i ten jej sposób mówienia heh. Jestem z Team'u Wade, ale nie wiem.. tak bardzo chciała być z tym Dżordżem, zbyt łatwo Go sobie odpuściła-nie żebym jakoś płakała z tego powodu;-p- Wade, wiadomo, że chce być z Zoe, wcale mu się nie dziwie, że tak zareagował z tym Dżordżem, ja sama bym pewnie tak zareagowała. No i ta nowa, była od Lavona, dla mnie na plus, ale odcinek do mistrzowskich nie należał, były lepsze;- ) No, ale serial skradł mi serce, także wiernie będę śledzić losy.