I jakie wrażenia? Dopadłam laptopa zaraz po powrocie ze szkoły i pierwszy raz oglądałam nawet
bez angielskich napisów- co w gruncie rzeczy nie okazało się tragedią :)
Z moich wrażeń:
ZOE I WADE! WADE I ZOE! Co prawda niewiele ich było we wczorajszym odcinku, ale jaka ładna
scena końcowa :) I Lemon, która pytała Zoe o koszulę Wade'a :D
Cieszę się, że Lavon wygrał wybory w Bluebell ale nie mogę pogodzić się z faktem, że jest z Ruby.
Nie cierpię jej! I martwię się o Lemon ( :OOO).
Mam nadzieję, że George ogarnie Tansy i odjadą jej przyczepą w stronę zachodzącego słońca :D
Byle daleko :D
tak moment z koszulą wade na zoe świetny chciałabym zobaczyć jak przestają się w końcu ukrywać:) i biedna lemon oj ostatnio kiepsko się jej to życie toczy:( z tego co wiem to lemon już nigdy ma nie być z georgem więc stawiałam na burmistrza którego bardzo lubie i nie pasuje mi do niego ruby. Oby pojawił się w miasteczku jakis przystojniak który rozweseli nam lemon:)
Mało było Zade, ale może to i dobrze, nie mogą przesadzać, chociaż mi to nie przeszkadza:p No,ale są też inni bohaterowie, więc... dobrze, że Levon wygrał, chociaż strasznie głupkowato zachowywał się w tym odcinku. Fajnie, że Lemon była szczera z Annabeth i teraz wszyscy wiemy, że zależy jej na Levonie. A on stracił zupełnie głowę dla Ruby:( Fatalny timing. George znowu z inną, nie zdzierżę już tego :/ mógłby się ogarnąć. Sceny Zade urocze jak zwykle :)
Mimo, ze lubie polaczenie Zoe/Wade, to George tez mi nie przeszkadza, ale juz jego zwiazek z Tansy TAK. Nie zdzierze jej tak czesto, a skoro bedzie z Georgem to bedzie jej duuuzo. I Lavon mnie wkurzyl z ta akcja z Ruby.
Witam mogłabym prosić osobę która wrzuciła tutaj napisy http://www.videoslasher.com/video/TJICPK94ZWH4 żeby wysłała mi je na moją pocztę xxxmarta9216xxx@wp.pl z góry dziękuję ;)
Niech ta Lemon w końcu wyzna miłość Lavonowi! ;| wszyscy wiemy, że oni są stworzeni dla siebie! Strasznie się wkurzyłam tą Ruby, fe!
Fakt, scena końcowa, Wade i Zoe w łóżku: genialna! Taka ich...
Najbardziej to czekam na nową fryzurę Złotego Chłopca:) Będzie niezwykle modny i zrobi sobie wygolony bok? xD
Niestety nie pozbylisym sie Ruby, nie lubie jej, wole Lemon/Lavon.
Wyglada na to ze George i Tansy maja sie ku sobie choc ta jego poprzednia babka tez byla ok. Troche malo Wade i Zoe:)
Nie wierze, że Lavon może być tak głupi , żeby chcieć się wiązać z Ruby. Zwłaszcza, że Lemon była taka bliska powiedzenia mu, że coś do niego czuje.. Aj, szkoda, ale mam nadzieję, że Ruby niedługo wyjedzie i Lavon będzie z Lemon. Co do Wade'a.. nie wiem jak to możliwe, ale z odcinka na odcinek coraz bardziej go lubię xD. Myślałam, że już bardziej się nie da, a jednak.
A co George'a.. brak słów, niech go wyrzucą z obsady, bo patrzeć na niego nie można.