PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616115}

Doktor Hart

Hart of Dixie
2011 - 2015
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 17087
Doktor Hart
powrót do forum serialu Doktor Hart

2x22 promo

ocenił(a) serial na 10

http://www.youtube.com/watch?v=gGaycnfv2bM

ocenił(a) serial na 8
rybeczka66

O matko! Już samo promo boskie! I Lemon do Wade'a "Are you still in love with her?" Już się nie mogę doczekać!

TakeItIzzy

O to dużo się bedzie działo, wolałabym żeby Zoe została mimo wszytko singielką jak narazie, bo na powrót Zade'a za wcześnie, a Na Zeorga nie chce patrzeć :( :/

beeti95

Myślę, że na razie nie zejdzie się ani z Wadem ani z Georgem, pewnie będzie jakaś akcja z tym kuzynem Lemon.
Bo Zoe raczej obecnie wracać do Wade'a nie chce, po prostu miała tragiczny dzień, chociaż szkoda mi teraz go, bo on na pewno jeszcze ją kocha. Zoe go odrzuci, on pewnie w następnym sezonie zwiąże się z Lemon, czego akurat nie chcę.

Swoją drogą, totalnie nie rozumiem tego całego nagle odrodzonego uczucia do George'a. Zachowuje się tak, jakby przez ten cały czas, kiedy była z Wadem, po prostu traktowała go jako zamiennik na jakiś czas. Co też jest dziwne, bo przecież mogła być z Georgem, a związała się z W. A teraz nagle, nie patrząc na to, że wszyscy już ułożyli sobie życie, chciałaby cofnąć czas do momentu, kiedy musiała wybierać, tylko tym razem, zamiast Wade'a, biorąc George'a. Jak na razie, moim zdaniem Zoe tak naprawdę nie zasługuje na bycie z którymkolwiek z nich, więc powinna mieć jakiś przelotny romans z kuzynem Lemon, a potem najlepiej wrócić do Wade'a (chociaż obstawiam, że jego spikną z Lemon, a "w końcu" wydarzy się Zorge).

Btw. ZA TYDZIEŃ JUŻ OSTATNI ODCINEK? Masakra, strasznie szybko zleciało.

ocenił(a) serial na 8
novocaine_

Ja tam myślę, że Lemon i Wade się nie spikną. Nie pasują mi do siebie. Za to jako kumple w biznesie są boscy. W przyszłym sezonie zapewne Zoe będzie w George'm (na co nie chcę patrzeć, w żadnym razie) , a pod sam koniec 20- 22 odcinek wrócą do siebie z Wade'm. Tak to wg mnie będzie wyglądało. No i oczywiście gdzieś po drodze coś tam między Zoe a kuzynem Lemon.

ocenił(a) serial na 9
TakeItIzzy

Myśle ze jednak zoe będzie z georgem. On teraz będzie juz wolny więc skoro wyznała mu swoje uczucia to przecież nie powie mu nagle jesteś wolny ale juz cię nie chce:) z kuzynem Lemon nie chciałabym zeby zoe sie spotykała ale tylko dlatego ze mam nadzieje ze po całych tych jej zawirowaniach zacznie wkoncu zachowywać sie jak trzydziestolatka ktora chce stabilnego pełnego miłości związku a nie znowu kilku chwilowych znajomosci;) jednego czego jestem pewna nie chce oglądać Lemon u wade razem tak jak i Georga z zoe. Na miejscu wade'a nie chciałabym być z zoe kiedy nie wyjdzie jej z georgem. Wyglada na to ze 3 sezon będzie sie cieżko oglądać:( myśle tez ze oglądalność w trzecim sezonie spadnie bo najwieksza była w odcinkach kiedy zoe była z wadem a po jego zdradzie wyniki były najgorsze.

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

Obejrzalam promo i kurcze zoe i jej bieganie za georgem staje sie żałosne obecność wade'a guzik ja obchodzi wiem ze on ja gorzej skrzywdził ale na litość boska on tam stał w tym pokoju a ona z czego chce sie tłumaczyć facetowi z którym przecież nie jest. Oj nie lubie postaci doktor hart, moze Lemon ma swoje zdziwaczenia ale nie jest rozchwiana emocjonalnie kobieta ktora ugania sie za facetami. Chemi miedzy Lemon i wadem pewnie nie zobaczę bo ich widzę bardziej jako relacje brat siostra tak jak widzę to z zoe i georgem ale panna hart nie zasługuje na wade'a i nie mam zielonego pojęcia co on w niej takiego widzi ze tak bardzo chciałby z nią być. Powinien juz dać sobie z nią spokój a jeśli połączą ja z georgem a ona potem stwierdzi ze to nie to i chce być z wadem to facet powinien kopnac ja w tyłek bo gdzie jest to jej niby cierpienie po zdradzie jeden odcinek a potem nagle ugania sie za georgem i czemu zoe koniecznie chce z nim być tylko wtedy kiedy jest on w poważnym związku z kimś innym. Według mnie zoe jednak nie powinna dostać szansy bycia z georgem to on powinien dostać szanse raz na zawsze zycia bez niej:)

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

Ten fragment w którym Lemon zadaje wadowi pytanie na zagranicznych portalach obstawiaja ze wade jedzie powstrzymać zoe przed odlotem do nowego yorku a wy co o tym myślicie? Oby nie było ze on pojedzie do niej na lotnisko a tam zobaczy ja z kuzynem Lemon:(

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

Hart of Dixie creator Leila Gerstein promises Zoe and Wade shippers that they shouldn’t put their hopes down after the unfortunate breakup of the Bluebell tandem.

As she tells our source, the Zade breakup caused by infidelity on Wade’s behalf, “was never intended to be the end” of their story. “It is a long series [and] we expect to do many, many, many more episodes of this show,” she adds of the recently renewed dramedy. “And they’re not even done for this season! There will be another connection between Zoe and Wade before the season is over. I would certainly tell ‘Zade’ fans out there that they should not be giving up hope.”

Krzysia12

To dobrze, że nie jest to koniec Zade'a jednak i tak uważam że zbyt drastycznie ich zerwano... :/

beeti95

O matko, co za okropne promo. W kółko to samo. Mogliby dać więcej wątków Lemon, zamiast ciągle ciągnąć ten trójkąt.

elenkaa

Właśnie.. promo podobne do tego z 1x22, tez o tym trójkącie i jej wyborze..

ocenił(a) serial na 9
rybeczka66

Ma ktoś link gdzie można obejrzeć finałowy odcinek sezonu? Godzina emisji też by mi się przydała. To chyba coś między 2 a 3 w nocy o ile się nie mylę.

rybeczka66

Ma ktoś link do obejrzenia ? Na i i tv jeszcze nie ma.

ocenił(a) serial na 8
rybeczka66

Podobał mi się finał :) było dosyć zabawnie :)
Nawiązanie do Zeorge i Zade świetne :P "Czy to oznacza, że jest wciąż nadzieja dla fanów Zade?" "Bez komentarza" :D
Lemon była kochana :) "o nie, ty tez!":D Mam wrażenie, że kończąc jeden trójkąt weszliśmy w kolejny, nie mają litości:D ale lubię Jonah, więc chętnie go pooglądam z Zoe, o wiele to ciekawsze niż Zeorge.
Wyznania Wade'a się nie spodziewałam, ale dobrze że Zoe wyjechała, muszą trochę nabrać dystansu i odpocząć od tego całego szaleństwa.
Czemu łączą Georga non stop z byłymi Wade'a? Nie ma w Bluebell innych kobiet?:D Mam nadzieję, że Tansy wróci :(
Może nadinterpretuje, ale te ostatnie spojrzenia Lemon i Levona były dosyć niejednoznaczne i mam przeczucie, że to jeszcze nie koniec. Chociaż według mnie już za późno na powrót L/L i powinni to zostawić tak jak jest, bo AnnaBeth i Levon są naprawdę uroczy :)

No i ostatecznie jestem pewna, że Zade będzie endgame.

ocenił(a) serial na 9
rybeczka66

Nie żałuję, że budziłam się o 2 w nocy, by obejrzeć ten odcinek;). Wade był świetny, cóż, zawsze jest. I to jego wyznanie. Byłam mile zaskoczona.
Uwielbiam AnnaBeth i Lavona razem!;DD. Świetna para. I choć lubię też Lemon, mam nadzieję, że nie będą za bardzo kombinować z nią i burmistrzem.
Hmm, George... Nigdy nie pałałam do niego sympatią, ale akurat gdy był z Tansy wyjątkowo mnie nie denerwował. Ciekawa jestem co wymyślą z tą całą Lily Anne(chyba tak się nazywa), bo nie chcę już drążenia tematu Zeorge. To nudne.
O Jonah nie mam zdania jak na razie. Czekam na rozwinięcie tego wątku;)

ocenił(a) serial na 9
_Haunted__

Finał bardzo dobry, chociaż nie wiem czego się spodziewać w 3 sezonie. Wade i jego wyznanie... aż się popłakałam i myślałam tylko: no dalej pocałuj go! W sumie dobrze, że Zoe wyjechała i daje tym samym czas na zweryfikowanie całej tej sytuacji, uczuć. Nie chcę nigdy, nawet przez minutę widzieć Zoe z Georgem w parze. Nie mogę pojąć dlaczego scenarzyści musieli rozwalić związek Georga z Tansy. On był tak zaangażowany i nagle po prostu odpuścił sobie Tansy, z niej zrobili pustą lalę latającą do wróżek po porady. Głupota. Także czekam na powrót Tansy. Cieszę się że George odprawił Zoe z kwitkiem, no i dzięki niemu może coś sobie uświadomi. W końcu powiedział coś mniej więcej, że 'Wade jest osobą, do której naprawdę (zoe) coś czuje'. Nie chcę żeby była z Jonah, ale już lepiej z nim niż z Georgem, łatwiej będzie jej zejść się z Wade'm będąc z kimś "neutralnym". Taaak zdecydowanie Lemon i Lavon nie przestali coś do siebie czuć. Liczę jednak, że zostanie tak jak jest, a Lemon zwiąże się z kimś innym (oby nie z Wade'm).

rybeczka66

Od początku odcinka przeczuwałam, że Jonah strasznie namiesza na końcu. W sumie szkoda, że Wade wysilił się na takie wyznanie, a nic z tego nie wyszło. Teraz tylko czekać do jesieni, żeby zobaczyć czy wszystko ułoży się po mojej myśli i po tych 3 miesiącach z dala od siebie Zoe odpowie na to miłosne wyznanie.
Poza tym odcinek bardzo mi się podobał. Lavon i AnnaBeth naprawdę dobrze się dobrali :) Zabawny wątek z aligatorem, no i oczywiście " czy ciągle jest szansa dla Zade?"- najlepszy punkt odcinka :D
Uff, jak dobrze, że przedłużyli na ten 3 sezon :) See you later, alligator :)

ocenił(a) serial na 9
violusek

Odcinek fajny myśle ze to najlepsze rozwiazanie na finał tego sezonu:) nie sadze żebyśmy na początku trzeciego zobaczyli zejście zoe i wade'a zapewne okaże sie ze stworzy związek z jonah- mi jakoś on nie pasuje do zoe choć oczywiście zgadzam sie z większością czyli nie ma nic gorszego niż zoe i George:) ciekawe na ile scenarzysci ulegną prosbom aby zoe i George dostali szanse:) chciałabym aby dla Lemon pojawił sie fajny facet coś a'la George tylko mniej cieplokluchowaty;) wyznanie wade'a super aczkolwiek jeśli zoe wszystko sobie przemysli i po powrocie nie padnie w jego ramiona to chyba facet powinien dać sobie spokój. Przecież sama sie przekonała ze za nią pojechał zeby wyznac jej milosc a nie George więc akurat w tej kwesti nie powinna miec problemu z wyborem:) och glupiutka 30 letnia kobieta z tej zoe:) i ciekawe czy ze względu na ciążę Jaime King nie zepchna nam Lemon na dalszy plan. Chciałabym ja oglądać bo jak dla mnie narazie najfajniejsza kobitka z drugiego sezonu, za dużo juz dla mnie niezdecydowania i mieszania w życiu innych ze strony zoe:) lavon swietny jak dobrze ze serial ma tak fajna postac:) byle do września

Krzysia12

Największy plus tego odcinka - Wade w końcu wziął się w garść i zawalczył o Zoe. Wyznał swoje uczucia, powiedział jej, jak się sprawy mają WPROST. W końcu, bo już powoli traciłam sympatię do niego, a tu na koniec sezonu OGROMNY plus dla niego. Teraz nawet (chociaż początkowo byłam za, bo Jonah jest przystojny i zabawny) z pewną niechęcią podchodzę do bardzo prawdopodobnej pary Jonah-Zoe.

I cieszę się, że scenarzyści nie dali tak naprawdę żadnej nadziei na Zorge. George pod wpływem Tansy stał się lepszym facetem, chociaz powoli wracał do swojej wkurzającej postaci (świetnie musiałaby się czuć Tansy, wiedząc, że zaraz po rozstaniu, George opłakuje Zoe, a nie ją), a tu plus kolejny. Przynajmniej nie oszukuje siebie i Zoe. Tylko nie wiem, po co wepchnęli tam tę Lilly Ann. Nie może George odpocząć na razie od kobiet, albo znaleźć taką, która nie była z Wadem? Przydałaby się w Bluebell jakaś fajna NOWA kobieca postać.

ocenił(a) serial na 8
rybeczka66

Przewspaniały odcinek, choć nieco zabarwiony smutkiem. Boję się, że po tych trzech miesiącach w Nowym Jorku okaże się, że Zoe będzie z Jonah czego strasznie bym nie chciała (chociaż nie mam nic do Jonah)
Wade i jego wyznanie miłości było takie przekochane i cudne. Uwielbiam go :)
A swoją drogą... Kto wie kiedy 3 sezon?
George wyjechał! TAK! Co prawda wróci, ale i tak dobrze...
Ogólne wrażenia po odcinku mieszane- trochę pozytywów było, ale negatywnych aspektów też nie zabrakło (takich jak Zoe, która znika z miasteczka na 3 miesiące i odrzuca Wade'a)
Pytanie: Kiedy 3 sezon?

TakeItIzzy

Też się obawiam, że Zoe wróci z Jonah z Nowego Jorku. Mimo że wydaje się być całkiem interesujący, to nie chciałabym tego - wtedy znowu się wszystko skomplikuje pomiędzy nią a Wadem [pewnie stworzyliby trójkąt, kiedy Zoe nie mówi Wade'owi prawdy i lawiruje między dwoma facetami, aż w końcu dochodzi do konfrontacji i zostaje sama].
A ta scena, kiedy Wade się dowiaduje, że Zoe musiała awaryjnie lądować i nagle zawraca auto... ♥.♥ W ogóle, cały odcinek bardzo dobry moim zdaniem, udał im się finał. Widać zmiany, jakie się poczyniły w charakterach bohaterów. Tylko Zoe cały czas taka sama...

piekarze

Odcinek bardzo pozytywny, myślałam że po ostatniej serii nie aż tak fajnych odcinków ten też nie będzie udany, ale okazało się że sie myliłam :). Największym plusem tego odcinka był dla mnie Wade, w końcu zawalczył o Zoe, aż mi się płakać chciało na jego wyznaniu <3. Cieszę się że prawie w ogóle scen Zeorge'a nie było, kolejny plus odcinka :D, ale nie powinni go wiecznie z byłymi Wade'a wiązać, bo aż dziwne to się robi, czekam na trzeci sezon i niestety też mi się wydaje że Zoe nagle po wakacjach wróci z Jonah... lepsze to niż Zeorge, a Zade i tak jest endgame <3

ocenił(a) serial na 8
beeti95

oczywiście, że jest endgame ;) nie mam już żadnych wątpliwości co do tego :)
Każdy fandom miał dostać jakąś scenę na zakończenie, chyba fani Zeorge nie tego oczekiwali.
george to zoe: my life has completely fallen apart thanks to you
wade to zoe: you saw more in me than i ever saw in myself
george to zoe: ...as a reminder to never get involved with you again
wade to zoe: i'm ready to be here for you in every way
Mam nadzieję, że ten wątek mamy z głowy :)

lola881

Ciesze się że fani Zeorga nie dostali prawie nic :D Mieli 2 ostatnie odcinki dla siebie tak naprawde.
A Wade stał się naprawdę super <33, wcześniej też był ale teraz to już wyjątkowo, na tej scenie płakać mi się chciało, masakra :D

beeti95

Wiadomo,że nie mogą od razu połączyć znów Zoe i Wade'a.Jeszcze nie widziałam serialu,w którym jakaś para długo razem przetrwała.Zawsze muszą być wzloty,upadki,intrygi,także nawet jeśli Zoe byłaby z Wadem to i tak na krótką metę.Na tym ten serial polega.No chyba,że 3ci sezon będzie ostatnim,wtedy bardzo możliwe,że the end byłoby wielce wzruszające z wyznaniem miłości i ogólnym happy endem po wsze czasy.

avosette

No dokładnie, wiadome było to że ona Wadowi od razu po jego wyznani nie wpadnie, ale mi to tam nie przeszkadza, bo wiadomo jak mówisz jest to taki serial. :)

użytkownik usunięty
rybeczka66

Ostatni odcinek tak naprawde niewiele wnosi. Zoe nie wybiera nikogo, juz sama nie wie kogo wybrac. Pojawia sie moj ukochany motyw ucieczki.
Wedlug mnie koniec końców bedzie z Georgem, od poczatku, od pierwszej sceny ten serial jednak juz do tego dazyl... Byc moze Wade ulozy sobie zycie z kims innym, tylko nie mam pojecia kogo mu wynajda w 3 sezonie i oby to nie była Lemon, Tucker na 100% zejdzie sie z tą piosenkarka, podczas trasy, co z tego wyniknie zobaczymy. Zoe napewno z lekarzem sie zblizy. Podsumowujac: wszystko sie pomieszało, no i niepotrzebnie ten czworokącik sie zrobił...
Poza naszym matematycznym dziwadłem, mysle że jest jeszcze jeden trojkacik ktory jest niemniej ciekawy, mianowicie: Lemon-Lavon-AnnaB.
Szczerze kibicuje pierwszej dwojce, ale ze postac Lavona juz przeszla swoje, to chyba scenarzysci oszczedza go i osadza go w koncu w szczesliwym zwiazku. Mam nadzieje ze znajda dla Lemon fajnego partnera != Wade'a ...

ocenił(a) serial na 7

A moim zdaniem endgame to Zoe + Wade, bo po pierwsze najbardziej do siebie pasują na ekranie (jest między nimi widoczna chemia), a po drugie znaczna większość widzów chce Zade. I ostatni odcinek 2. sezonu wyraźnie pozwolił sądzić, że to nie koniec wątku Zoe i Wade`a. Więc oby było tak, że Zoe w Nowym Jorku po krótkim epizodzie z Jonah przekona się, że jej przeznaczeniem jest Wade, wróci do Bluebell i powie Wade`owi, że jest gotowa dać mu drugą szansę ;-)