Dziewczyny, patrzcie uważnie...14 sekunda... UWIELBIAM TO !!!! :)
witam oni tam w promo mówią że to jest midseason finale czyli mam rozumiec że kolejne odcinki będą po nowym roku?? Jeżeli wiesz co to oznacza będę wdzięczna za odpowiedź:)
Kurcze nie wiem, myślę że odcinek 8 będzie miał premierę tradycyjnie za tydzień w poniedziałek, zapewne czeka nas przerwa świąteczna bo tak jest co rok, więc i tym razem nie będzie inaczej. BTW http://www.youtube.com/watch?v=2MXPt14gzMk zapomniałam wyżej dodać ;/
Pewnie po 3x08 będzie przerwa do stycznia, co roku tak jest, tylko zazwyczaj pierwsza cześć trwa do grudnia, w tym roku wyjątkowo wcześnie idą na hiatus.
z tego co widze na filmwebie to 9 grudnia ma byc ostatni odcinek przed przerwa swiateczna .
nie wierzyłabym aż tak fw skoro odcinek jest zapowiadany jako midseason finale.
tak jest tez na innym portalu. ale bledy sie zdazaja. a jezeli nie to mamy jeszcze 3 odc. w tym roku :)))
Jakieś to podejżane...
Hm tak swoją drogą, chyba poznałyśmy Vivian (na jednym ze zdjęć stoi za Zoe)
na innym forum ktos napisal, ze to nie z Zoe Wade sie caluje...tylko z ta jej kuzynka...ale jak to nie z Zoe...przeciez nawet na zdj jest, ze on odchodzi taki usmiechniety...i widac tam Zoe :)
a może końcówka promo z wadem w łóżku jest np. jego reakcją na to że wylądował w nim z kuzynką zoe? hmm wiem że nikt na nikogo nie czeka wiecznie ale wade z kuzynką zoe??? nie podoba mi się ten pomysł w ogóle:(
Na jednym zdjęciu widać, że Wade leży w łóżku w tej samej koszulce co w promo i rozmawia z Zoe, a na drugim że rozmawia z Tansy więc miejmy nadzieje, że twoje przypuszczenia się nie sprawdzą:) podejrzewam że pocałunek z Zoe będzie czymś w rodzaju udowodnię ci że coś do mnie czujesz....albo co by było najgorszą opcją Zoe zrozumie że kocha Wade'a i będą się całować, ale niestety tak jak przewidujesz on wcześniej prześpi się z jej kuzynką:( Pamiętajmy że Tansy ma w tym odcinku rozmawiać z Wade'em na temat jego przyszłości i może da mu reprymendę właśnie za kuzynkę Zoe. Ogólnie motyw z kuzynką jest do bani:( a znalazł ktoś może opis odcinka 9?? to by nam wiele wyjaśniło
Nie ma jeszcze tego opisu pewnie dlatego ze czeka nas przerwa i oby ona nie skończyła sie scena wade'a z ta kuzynka rany nie pasuje mi zupełnie ten wątek i chciałabym zeby jednak okazał sie nieprawdziwy.
obawiam się, że jeszcze może być tak, że Wade postanowi sprawdzić czy Zoe jeszcze coś do niego czuję i ją pocałuję, ale ona go odrzuci i później Wade wyląduje z jej kuzynką. Kiepska wizja, ale w stylu HoD:/
Ja mam tylko nadzieje, że z tym odcinkiem skończy się passa nieciekawych odcinków i watek Zoe-Joel. Niech się w końcu zacznie coś dziać, gdzie są bohaterowie z poprzednich sezonów? ;)
Niestety ale w tym sezonie widać już brak pomysłów ze strony scenarzystow. Stworzyli fajny serial obsada całkiem dobra ale postacie w tym sezonie potwornie nudne! zoe ktora nic sie nie zmieniła i nadal jest dziecinna oraz George tak samo nudny jak zawsze ale nagle zepsuli Lavona który zrobił sie nudny, Lemon- zupełny brak pomysłu na jej postać, kobieta ktora w pierwszym sezonie była tak pewna siebie nagle zostaje bez związku, bez pracy i bez pomysłu co dalej, mam nadzieje ze wątek Bricka i shelby w ciazy da trochę fajnych śmiesznych akcji:), wade nadal uroczy ale u niego tez widać brak pomysłu fajne ze rozkręca mu sie interes super ze trzyma sie tego ze zoe do niego wróci ale jego postać jakoś zeszła na dalszy plan, nagle przez polowe odcinka musimy oglądać perypetie Georga:(
CW powinna nakręcić filmik instruktażowy "jak sknocić świetny serial"... Wywalili wszystko, co było w tym filmie genialne, w zamian obdarowując nas kupą chłamu. Napisałam do nich na twitterze, że cokolwiek biorą ci scenarzyści, powinni natychmiast zmienić dilera.
Brawo dziewczyno!!!:):):) w skrócie wiadomo zgadzam sie z Tobą w 100%. Zauważyłam u siebie( i to mnie martwi) ze juz nie czekam na nowe odcinki tak jak kiedyś:( i w sumie oglądam ten serial narazie tylko zeby zobaczyc co u wade'a ale jesli połączą go z kuzynka zoe to chyba juz nie będe tego taka ciekawa. Choć moze bedzie z nich fajna para i zmienię zdanie:) bo przecież główna bohaterka jest dość irytująca wiec jesli postać jej kuzynki bedzie fajnie stworzona to moze skradanie nasze serca w koncu wade tez miał być postacią drugoplanowa:)
Właśnie obejrzałam 3/8...powiem Ci tyle: Wade z Vivian kompletnie mnie nie przekonuje. To nie jest to, do ciężkiej cholerki :( Tęsknię za chemią, szaleństwem, kłótniami...tęsknię z Zade :((((
I masz całkowitą rację, ja również oglądam raczej z przyzwyczajenia, ale nie przytupuję już z niecierpliwości, oczekując kolejnego odcinka. Sknocili mój ulubiony serial. Oby spadł kurs dolara ;)
Kurcze tez tobie sie wydaje ze Vivian wyglada na starsza od wade'a? Och chyba sie nie doczekamy zade w tym sezonie:( wiem ze takie zagrywki sa po to zeby wzbudzać emocje ale moje dziwnie słabną:( zoe i wade byli razem tak swietnie dopasowani wyglądem charakterkiem ze cieżko sie ogląda ja z joelem ale wade'a z Vivian jeszcze gorzej a jej spojrzenia w stronę wade'a hmm wiemy ze z niego ciacho ale naprawdę babka z dzieckiem potrzebuje faceta ktory raczej cieszy sie opinia "kobieciarza" w bluebell?:) och cieżko bedzie mi sie oglądało jak nagle wade stworzy z nią i jej synkiem szczęśliwa rodzinkę i wtedy co zoe znowu ma być potworem ktory kuzynce zabiera faceta?
Nawet nie udaję, ze rozumiem te poronione pomysły scenarzystów. Oczywiście, ze wygląda na starszą. Ładowanie go w związek z dzieciatą babką do niczego dobrego nie prowadzi.
Przecież nie zostawi jej ot tak sobie. Poza tym wyglądał na takiego zadowolonego, że aż mnie mdliło :(
Lavon sprawia wrażenie, ze nie bardzo wie co tam robi...To się zrobił serial o Joelu, a on mnie najmniej interesuje. George z tą swoją dziwną panną...matko, no koszmar. Nawet nie ma śladu po dwóch pierwszych sezonach. Co do zabierania faceta kuzynce...Zoe nie wyglądała na zmartwioną :(
Mówię Ci, przestaję oglądać.
Koniecznie przeczytaj
http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2013/11/m-hart-of-dixie-miracles-post-mo rtem-leila-gerstein-les-butler-interview.html
Mam gdzieś zabawne sytuacje, dorastanie Kinselli, pierwszy dorosły związek Zoe, a Tansy ze swoimi radami niech się idzie wypchać. Zajęłaby się swoim życiem, a nie uświadamianiem ex męża.
Z tego tekstu jasno wynika, ze szykują nam połączenie opery mydlanej z sitcomem klasy "b".
Będzie śmiesznie, masa komplikacji, bohaterzy idą naprzód...Kiszka, normalna kiszka :(
Kto po rozwodzie słuchać sie rad byłej zony?:) tez nie widzę aby wątek wade Vivian i jej synek miał mnie bawić. Zastanawiam sie tylko czy wiedząc co czeka nas dalej po przerwie wrócę do oglądania na biezaco tego serialu:( ciekawe czy pomysły scenarzystow nie doprowadza do tego ze serial całkowicie straci widzów? Wyczytalam na instagramie kilka komentarzy i o zgrozo byli widzowie którym wade i Vivian bardzo sie spodobali. Ciekawe tez czy skoro wade ruszy dalej a np u zoe cos sie popsuje w związku to wtedy dostaniemy zoe+ George? Serial zapowiadał sie na jeden z lepszych a scenarzysci powoli robią z niego wielka klapę:( i tez zauważyłam ze lavon powoli staje sie mało ważna postacią:(
"Time for Joel to leave, Peter needs to come back for Lemon and Wade needs to win Zoey back!" " Zade! Zade! Zade! Zade! Zade! Zade! Zade! Zade! Zade! Zade! Zade! Zade! Zade! Zade! Zade! Zade! Zade! Zade! Zade! Zade! Zade! Zade! Zade! Zade! End of story!"
" Im getting bored with the story going on. This season is getting very boring. If nothing changes in this show I'm done watching"
"Mad. Done watching. If Zade ever come back, someone please tell me so I can start watching again"
To są reakcje fanów z fb...wszystko na temat :(
Właśnie sie odczytałam ze fani maja nadzieje ze wrogo nastawiony do wade'a synek viviene zniechęci wade'a ale niestety producenka serialu powiedziała ze tak sie nie stanie i nawet zobaczymy nowe jego oblicze:(
Widziałaś już promo 3/9 ???? Z tymi scenarzystami jest coś naprawdę nie tak :)