PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616115}

Doktor Hart

Hart of Dixie
2011 - 2015
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 17087
Doktor Hart
powrót do forum serialu Doktor Hart

3x08

ocenił(a) serial na 9

moje wrazenia po odcinku??? nie ogladam tego wiecej...

ocenił(a) serial na 9
UckerLove

po pierwszych siedmiu odcinkach sezonu, myślałam, że gorzej być może, a jednak?

zaneta159

traaaaagedia -.-
jak zawsze w promo zaserwowali nam zlepek scen, który świadczył o czymś zupełnie innym, a rozwinięcie odcinka było denne ;<
Jestem totalnie zawiedziona, od dawna oglądam HoD z przyzwyczajenia, bo zatraciło swój urok, ale tym razem to już przesadzili.
Widać, że serducho Zoe może lekko zabiło, aczkolwiek Wade i jej kuzynka, no seeeeerio? Najnudniejszy odcinek ewah, dziękuje.

ocenił(a) serial na 9
kasiak__01

kurcze, narobili mi nadziei w promo, a tu cos takiego. Vivian? no bez zartow. zastanawia mnie tylko, czy to bedzie sposob Wade'a na Zoe, czy faktycznie cos pomiedzy Vivian, a nim bedzie. Oby nie, bo moge zrobic krzywde mojemu niewinnemu laptopowi.
I wyglada na to, ze kolejny odcinek dopiero w styczniu. Kiepsko.

ocenił(a) serial na 8
UckerLove

A mnie się bardzo podobał,uwielbiam świąteczne odcinki HoD, mają wspaniały klimat. Pozostałych rzeczy to się właściwie spodziewałam, bo czytałam spoilery. Bardzo się cieszę z powrotu Tansy i jej psa :D Wciąż mam nadzieję na powrót George'a i Tansy, bo kuzynki od Levona nie mogę znieść.

ocenił(a) serial na 9
lola881

dla mnie odcinek ok szału nie było ale znośny:) czekam na powrót Tansy do Georga bo mam nadzieje że do tego serial będzie zmierzał, czyżby serducho wadea mało zabić do kogoś innego niż zoe? cóż troszkę szkoda bo dla mnie kuzynka zoe wygląda na starszą od wadea ale może będą do siebie dopasowani w końcu wade w związku z kobietą z dzieckiem musiałby wykazać się dojrzałością. w nowym promo jest fragment jak zoe widzi na komputerze jak jej chłopak całuje annabeth pewnie to jakaś pomyłka bo jeśli nie i zoe teraz zerwie z nim a wade akurat zacznie spotykać się z jej kuzynką to wkurzy mnie to bardzo, bo do tej pory wade wierzył że zoe do niego wróci a tu nagle przestanie mu zależeć?:(

ocenił(a) serial na 8
Krzysia12

Właśnie obejrzałam promo 3x09, wtf. Lubię Joela, mam nadzieję, że nic nie odwali. Chcę powrotu Zade, ale wolałabym,żeby Zoe sama sobie uświadomiła, że wciąż coś czuję do Wade'a, a nie dlatego, że Joel coś nabroi. Mam nadzieję, że to jakaś podpucha. Ale za to George i Tansy <3 Jeżeli chodzi o Wade'a to generalnie wolę, żeby ruszył ze swoim życiem niż wiecznie czekał na Zoe, tym bardziej że przecież przyjaźni się z Joelem. Gdyby non stop chodził za Zoe i z nią flirtował to byłoby dopiero nie fair. Podoba mi się ich przyjacielski stosunek, ale coś mi się wydaje, że Zoe nie będzie już taka opakowana jeżeli chodzi o Wade'a i Vivian i pewnie będzie zazdrosna. Myślę, że to nie tak, że Wade'owi nie zalezy, ale skoro Zoe wybrała Joela to przecież się nie zastrzeli :D jakby nie było Wade wyznał Zoe miłość, a ona go olała. Myślę, że to zdrowe starać się ruszyć dalej. Chociaż liczę, że nie do końca mu się to uda i wciąż czekam na powrót Zade :P

UckerLove

Czuje jakby w tym odcinku zupełnie nic sie nie wydarzyło. Ten cały watek z rodziną Zoe wprowadzili tylko po to żeby była afera o Wade`a z kuzynką. George i ta jego dziewczyna też zapchajdziura przed powrotem do wątku Tansy. I gdzie jest Anna Beth ? Ominełam coś ? Wpominali że wyjeżdża czy jak...
Mogliby już toche bardziej powróić do wątku Wade-Zoe. Przecież oni nawet odrobiny romantycznych scen nie mają. Zoe jest kompletnie zapatrzona w Joela a Wade nawet nie próbuje wrócić do Zoe. O wiele lepiej by mi sie oglądało jakby Wade chciał ją podejść i przypominał jak to im kiedyś było dobre razem a Zoe chodziłaby sfrustrowana niż to co jest teraz.

ocenił(a) serial na 9
Request_

ale zauwazylyscie ten moment jak Wade sie usmiecha do Vivian a Zoe zareagowala tak samo jak ona? jej tzn nie umiem tego wytlumaczyc ale wiecie o co mi chodzi mam nadzieje :P tak jakby myslala, ze Wade do niej sie tak usmiecha...a to zdziwko :)

ocenił(a) serial na 8
UckerLove

mówisz o promo? taak, ewidentnie myślała, że się do niej uśmiecha :D Zoe to by chciała, żeby Wade tylko cały czas za nią patrzył i do niej wzdychał.

ocenił(a) serial na 9
lola881

Może być :)
Chociaż scenarzyści robią nam Mode na Sukces z tego fajnego serialu. Każdy z każdym kombinuje. Czekam na wątek Zoe i Lavon'a oraz Wade'a z Annabeth :D

ocenił(a) serial na 9
tousen87

Hmm a ja właśnie nie zauważyłam na koncu zeby zoe spojrzała z lekka zazdrością jak wade wyszedł z jej kuzynka, nie chciałabym tez zeby nagle zoe swirowala z zazdrości o wade'a dopiero jak zacznie spotykać sie z jej kuzynka. Nie mowię ze wade ma czekać wiecznie na zoe ale jednak wątek z kuzynka bedzie dla mnie jakoś naciagany skoro wade zdradził zoe ktora tak bardzo kochał dlatego bo sie przestraszył ze nawali ze wszyscy na niego liczą itp a tu nagle miałby być na tyle dojrzały zeby związać sie z kobieta z dzieckiem? Wiem ze u wade'a zmiany na lepsze:) ale kurde nie boi sie związku z Vivian gdzie jej synek moze sie do niego bardzo przywiązać a to jak nagle zoe pokazała ze w niego wierzy to sie upił i nabroił. Oj moze przesadzam bo martwię sie ze zade bedzie dociągane w nieskończoność:)

ocenił(a) serial na 9
Krzysia12

Nikt nie mówi, że Wade chce się związać z Viv. Może to być nowa wersja starego Wade, który chce sobie pobzykać ale jednocześnie przestanie być dupkiem jakim był. Chociaż jedno jest zaprzeczeniem drugiego :P

ocenił(a) serial na 8
Krzysia12

Zoe zawsze jest zazdrosna kiedy Wade się z kimś spotyka. Tak było już przecież na początku sezonu, kiedy udawał związek z Lemon, także mnie akurat zazdrość Zoe nie zdziwi. Co do Wade'a to pewnie jeszcze nie analizowal czy chce się wiązać z kobietą z dzieckiem czy nie, pewnie z czasem zacznie się nad tym zastanawiać.

ocenił(a) serial na 9
lola881

W spoilerach juz wiadomo do czego doprowadzi znajomość wade z Vivian producentka serialu juz zdradziła jak potoczą sie dalej ich losy.

ocenił(a) serial na 8
Krzysia12

Ooo, a gdzie można o tym przeczytać? Masz jakiś link może? Bo jestem ciekawa.

ocenił(a) serial na 9
lola881

http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2013/11/m-hart-of-dixie-miracles-post-mo rtem-leila-gerstein-les-butler-interview.html

ocenił(a) serial na 6
Krzysia12

Chyba nie doczekamy sie Zade w tym sezonie, ale kaszana.

ocenił(a) serial na 7
UckerLove

a ja w tym momencie pomyslalam, ze chodzi o rodzinne podobienstwo- serio, zupełnie nie jak w serialu- nawet gesty zoe i viv sa podobne

ocenił(a) serial na 8
UckerLove

A mnie się odcinek bardzo podobał. Harvest Festival, labirynt z bel siana, rodzinna kolacja, jednym słowem - klimacik jest. Myślałam, że Wade się w tym labiryncie zgubi ;D Zrobił jednak coś o wiele ciekawszego... ;) Poza tym zaśmiałam się kilka razy, pewnie śmiałabym się więcej, gdyby bardziej rozwinęli wątek nafaszerowanego lekami Wade'a, no ale cóż. Wiemy już gdzie zapewne na kilka odcinków zniknie Lemon. W sumie nic ciekawego, myślałam że coś lepszego wymyślą. I tak brawa za umiejętne ukrywanie brzuszka Jaime King. Pamiętam, jak nieudolnie zrobiono to w "Mentaliście". Policjantkę często jeżdżącą na akcje ni stąd, ni zowąd na cały sezon wcisnęli za biurko... ;D Poza tym Lynly wreszcie przy George'u się uspokoiła, teraz jest znośna, choć nie płakałabym jakby nagle zniknęła z serialu. Podsumowując - bardzo przyjemny odcinek.

ocenił(a) serial na 6
UckerLove

Wie ktos co za piosenka leci na koncu odcinka?

ocenił(a) serial na 9
UckerLove

Mnie tylko cieszy powrót Tansy, i nadzieja na to że znów będzie z Georgem, to im mam zamiar kibicować, bo Wade/Zoe dla mnie bez komentarza...odcinek nie najgorszy pomijając wcześniej wspomniany wątek. W ogóle mogli sobie darować ten pocałunek bo tylko rozpala nadzieję a finał odcinka odcina mi dopływ krwi do mózgu !!! Przyznam jednak, że wśród moich zdeptanych nadziei, tli się taki wątły płomyczek na to iż Wade nigdy nie obdarzy Viv takim uczuciem jakim darzy Zoe. Teraz poczekam aż w końcu tych dwoje znajdzie do siebie drogę

ocenił(a) serial na 9
Katerinaxoxo

A i jeszcze jedna uwaga ode mnie, skoro Viviene i jej mąż są w separacji "od niedawna" to jest szansa że mąż oprzytomnieje i zechce odzyskać żonę i dziecko, a wtedy Wade nie będzie miał szans i zostanie sam skrzywdzony i pewnie poszuka pocieszenia u Zoe

ocenił(a) serial na 7
Katerinaxoxo

ja jednego nie rozumiem- przeciez Bluebell to takie male miasto - wiec jakim cudem Wade spotyka vivian pierwszy raz od liceum (bo jak rozumiem o nim mowil)?? separacja uczynila ja widzialna? istna glupota.

ocenił(a) serial na 8
UckerLove

Pełna zgoda...mnie też już przeszłą ochota na oglądanie dalszego ciągu :(

ocenił(a) serial na 9
anka16

Szkoda tylko ze trochę tych odcinków gdzie wade bedzie z viviene będziemy musiały obejrzeć:( ale no cóż skoro zoe przypisali chłopaka to musieli w koncu pchnąć postac wade'a do przodu. Myślałam jednak ze ten wątek zoe z nowym szybciej dobiegnie końca a jak nie to liczyłam na to ze bedzie wiecej tesknych spojrzeń zoe w stronę wade'a. Mam nadzieje ze juz chociaż wątek zoe z georgem nie zostanie juz nigdy poruszony.