PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616115}

Doktor Hart

Hart of Dixie
2011 - 2015
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 17087
Doktor Hart
powrót do forum serialu Doktor Hart

Obejrzałam odcinek i moja miłość do tego serialu wróciła, bardzo fajny, sympatyczny odcinek a końcówka
epicka, najpiękniejsza scena jaką widziałam w hod, aż się łezka w oku zakręciła. Szkoda mi Zoe mimo, że
mnie niesamowicie irytuje ale w tym odcinku po prostu jej współczuję, widać bardzo zależało jej na Joelu i jej
miłość do niego była prawdziwa, no cóż najwyższa na niego pora. Mam nadzieję, że po tym odcinku będzie
jeszcze więcej akcji no i Lemon..(George?)...ona mnie nie przetaje zaskakiwać, ale jak już kiedyś
wspomniałam w którymś z postów, miałam co do tego podejrzenia..;)

Katerinaxoxo

wow, nareszcie po 6 odcinka twórcy zdecydowali się nam pokazać jakiś pocałunek Zoe i Joela trwający więcej niż 5 sekund. A tak w ogóle, oni tylo raz przez całe 16 odcinków chyba się cmoknęli? Czy coś pominęłam? No ale wiadomo, scenrzyści nie chcą wkurzyć fanów Zade więc za bardzo nie mogli ich eksponować :P No to teraz czas na Zoe i Wade'a, jestem tego pewna. W końcu serial ma bardzo słabe wyniki oglądalności, trzeba jakoś je podnieść. A w jaki inny możliwy sposób? :P

ocenił(a) serial na 8
Katerinaxoxo

A mnie cały odcinek krążyło po głowie pytanie gdzie jest ten "rycerz" A.B? Minął miesiąc w tym odcinku to mógłby się pokazać. I bardzo podobała mi się zazdrość Lavona, bo razem z A.B tworzyli taką świetną parę, trzymam kciuki za ich zejście się.
George i Lemon? Intrygujący pomysł, ale wątpię czy z tego wyjdzie coś trwałego.
I w końcu koniec z Joelem. Chociaż jak był już w tym L.A to nawet zaczęłam go lubić. Teraz jeszcze jakieś ładne i bezbolesne rozwiązanie związku Wade i Vivian i jest miejsce dla Zade!

ocenił(a) serial na 7
Katerinaxoxo

Boziu, jak dobrze że wreszcie JOEL IS OUT! Poroniony to był pomysł - ja liczyłam przed rozpoczęciem 3 sezonu, że pociągną wątek Zoe i kuzyna Lemon. Ten wątek miał niezły potencjał i czuc bylo chemię między nimi. Nagle przymilny Joel wyskakuje jak Filip z konopi i serial dużo na tym ucierpiał - trochę zrobiło się zbyt grzecznie, stabilnie i kluchowato - po prostu NUDNO. Każdy wiedział, że Zade musi wrócic. Nie rozumiem tak to rozwlekli.

supermonkey

Rysio z klanu odszedl i to jest super wiadomosc

ocenił(a) serial na 8
Katerinaxoxo

Nareszcie :) czyli mogę znów oglądać :P

ocenił(a) serial na 7
anka16

No dokładnie! Może nie będzie znów tak smętnie...

ocenił(a) serial na 8
mistrzyniF1

Teraz tylko poczekajmy, kiedy Wade rzuci tę swoją pannę...Czy tylko mnie wydaje się niesmaczne zafundowanie mu narzeczonej, która wygląda jak jego mamusia?

Katerinaxoxo

Boże, jak ja kocham ten serial!

Odcinek pozytywny (bardzo lubię grę aktorską w tym serialu), dużo się uśmiałam ;)

Wreszcie pozbyli się Joela, jest nadzieja dla AB i Lavona, George i Lemon - to może być ciekawe ;)

No i piękna końcowa scena!

Katerinaxoxo

Odcinek naprawdę fajny. W końcu coś się zaczęło dziać :)
Joel i Zoe - mimo iż nie lubię Joela to zrobiło mi się szkoda ich jako pary. Widać, że Zoe na nim zależało.
Co do Zade - polubiłam Vivian i mimo tego, że uwielbiam razem Zoe i Wade'a nie chciałabym żeby Wade rozstawał się z Vivian.
Chciałabym żeby A.B z powrotem była z Lavonem. Strasznie fajnie razem wyglądali :)
Geogre i Lemon? - nic z tego! Obie postacie bardzo się zmieniły od pierwszego sezonu i kompletnie ich razem nie widzę.
I ostatnia scena kiedy wszyscy przychodzą do Zoe genialna! :)