Wiem, że pytanie może jest zadawane za wcześnie, ale może ktoś coś gdzieś wyczytał, albo ma
chociaż informacje jaką oglądalność ma ten sezon. Będę wdzięczna za każde informacje
Z najnowszego zestawienia wynika że serial znajduje się na bezpiecznej pozycji. Więc 3 sezon powinien być
oglądalność dosc średnia, ale ja obstawiam że 3 sezon bedzie, tym bardziej że Carrie Diaries okazało się klapą i CW nie będzie musiało wybierać między tą dwójką który skasować ;)
Widziałam jakieś przewidywania to stwierdzono że leci Carrie diaries i Beauty and the beast, a HoD dali że będzie kolejny sezon :) mam nadzieję że tak faktycznie będzie, ale mam dobre przeczucia ^^
Bo ma najsłabszą oglądalnośc z seriali które konkurują o dalsze sezony, poza 90210, które ma chyba najsłabszą tylko nie są pewni czy usunąć serial ze wzgledu na to że jest dość stary ;d
Hmm według mnie powinni zamknąć 90210. ma najgorszą oglądalność ze wszystkich tam seriali, BATB podobno polepszyło sie oglądalnością, trzeba poczekać jeszcze na wyniki The Carrie Diaries (ten serial nie zbyt mi sie podoba, ale kwestia gustu :))