SPOJLERY ODNOŚNIE FINAŁOWEGO ODCINKA PIERWSZEGO SEZONU HART OF DIXIE.
................................................................................ ............................................................................
Na jednej ze stron znalazłam takie oto wiadomości:
SERIES STAR TIM MATHESON DIRECTS THE SEASON FINALE / GEORGE AND LEMON PREPARE FOR THE BIG DAY
With an impending storm about to hit Bluebell, George (Scott Porter) and Lemon (Jaime King) prepare for their wedding day.
Meanwhile, taking shelter from the storm, Zoe (Rachel Bilson) finds herself stranded in a barn with Wade (Wilson Bethel).
A więc dobre zapowiedzi dla fanów Zade.
Wychodzi na to, że Lemon i George będą jednak przygotowywać się do ślubu + szykuje się wspólna scena Zoe i Wade'a (burza + stodoła + Wade + Zoe = będzie się dziać :D).
Może być interesująco.
nie wiem ile jeszcze odcinków zostało, i choć twoja wersja mi się bardzo podoba, to...z promo się na to nie zanosi :/
http://www.youtube.com/watch?v=gscVZKghKFM
Seria będzie chyba miała 22 odcinki... Więc dwa pozostały. Po dzisiejszym epizodzie faktycznie nie ma jakiś większych nadziei co do Zoe i Wade'a (wątpię, żeby scenarzyści nagle sprawili, że Zoe się odkocha w George'u i rzuci w ramiona Wade'a - w zaledwie dwa odcinki... ale warto mieć nadzieję :pp).
Odnośnie promo: jeśli chodzi o jej wyjazd - to albo Zoe w ogóle nie opuści Blue Bell albo powróci już w 22 odcinku, jeśli spojler, który znalazłam, ma się sprawdzić.
A wie ktoś, czy będzie drugi sezon? Czy takich informacji jeszcze nie ma?
już chyba był wątek odnośnie sezonu 2...i ponoć stoi pod znakiem zapytania :/... szkoda by było jakby serial przepadł, ale w podobnej sytuacji jest też Ringer- a ma większą oglądalność niż HOD :/...i trzymam kciuki za burzę w stodole ;) :D
Oj chyba jest na co czekać ;D szczególnie dla fanów Wade'a i Zoe :))
Sounds like Zoe/Wade fans are going to be rather pleased with the May 14 finale. “For some viewers, that relationship has started to maybe feel like a tease,” acknowledges Wade’s portrayer, Wilson Bethel. “But I’ll say that the payoff by the end of the season is worth it.”
Właśnie przeczytałam to samo i chciałam tutaj wrzucić. Jest nadzieja! ;DDD Jeszcze niecałe dwa tygodnie. Can't wait.
oby ten 22 odcienk wreszecie zblizył do siebie zoe i wadea, bo 20 to była zowadeowska porażka :/
a potem obejrzałam promo 21 i strasznie smutno się zrobiło :( ehhhh a ja tak lubie szczesliwe zakonczenia ;)
aż mnie serce boli, po obejrzeniu 20 odc ;( biedny Wade.. Cieszył się jak dziecko..
Też mi było go szkoda:)Ale jednak liczę na Zade w finałowym odcinku:D
Zdjęcia z tego odcinka:
http://tvline.com/2012/05/03/hart-of-dixie-season-1-finale-photos/#326606-13-The -Big-Day
Na szczególną uwagę zasługuję zdjęcie numer 7;p
Z kolei ostatnie zdjęcie nr 13 jest straszne!
mysle ze ostatnie zdjecie to sen George'a czy cos w ten desen :P zdjecie nr 7 bomba! mam nadzieje ze fani Zade sie nie rozczaruja po finalowym odcinku:)
przypuszczam, że to rzeczywiście sen, tym bardziej, że George w promo odcinka krzyczy "To pomyłka" jakby z echem, tak jak kiedy w filmach budzą się z koszmaru :)
Oby zdjęcie numer 7 doprowadziło do czegoś i żeby nikt im nie przeszkodził :P najgorsze będzie jeśli Zoe i Wade się zejdą w finale, a HoD nie dostanie kolejnego sezonu :/
gorzej będzie, jeśli się nie zejdą, a serial nie dostanie kolejnego sezonu, wtedy będzie bardziej 'niedokończony' moim zdaniem.
a co do zdjęć, to z ostatniego się nieźle uśmiałam :D a ogólnie też mam nadzieję, że w tej stodole dojdzie w końcu do czegoś między Zoe i Wadem, od pierwszego odcinka się zanosi, ulitowaliby się nad nami w końcu...
Lubie Go, ale nie bylo mi go szkoda. No bo niby czego on sie spodziewal skoro odcinek wczesniej wyzywa Zoe od samolubnych i plytkich egoistek?! :/
A tak btw. jestem chyba jedyna osoba na forum, ktora czulaby sie usatysfakcjonowana z obu rozwiazan ;) kompletnie nie robi mi roznicy to z kim Zoe zakonczy sezon ;P Lubie zarowno Wade'a jak i George'a :)
Chyba naprawdę jesteś jedyna:D Większość jest za Wadem (przynajmniej tak mi się wydaje),jednak ja osobiście byłabym rozczarowana gdyby się wszystko skończyło happy endem,liczę na Zade,ale liczę także na jakieś efektowne zakończenie i drugi sezon od września;p HOD ma całkiem dobrą oglądalność:/ Błagam CW nie kie kasujcie tego serialu!
zgadzam sie! Zoe tylko z Wadem i faktycznie to byloby straszne gdyby nie bylo 2 sezonu i nie zobaczylibysmy jak funkcjonuje (lub probuje funkcjonowac) zwiazek Zade, juz sobie to wyobrazam, byloby co najmniej zabawnie :p ale mam zle przeczucie bo skoro w finale serwuja nam najprawdopodobniej happy ending dla Zade to mozliwe ze 2 sezonu nie bedzie ;/ ogladalnosc nie jest az tak rewelacyjna niestety, mimo ze to CW a oni maja ogolnie beznadziejna ogladalnosc ;p
+ polecam obejrzec ten filmik, akcja "Save Hart of Dixie" a video zrobione swietnie, przezabawnie i ogolnie uzmyslowilo mi dlaczego uwielbiam ten serial i bedzie mi szkoda jak go skasuja... http://www.youtube.com/watch?v=8SfzI1HBgws&list=UUkfm_g6y1lOW5B3bs3989hQ&index=2 &feature=plcp
Oj bardzo fajny filmik:D
A propo jeszcze oglądalnośći to racja CW ogląda bardzo mało ludzi w porównaniu z takim ABC chociażby,ale no co, puszczą jakiś nowy serial zamiast HOD i okaże się totalną klapą.Z tego co czytałam to właśnie oficjalnie potwierdzili,że kolejne sezony będzie miało Supernatural,Pamiętniki Wampirów i 90210.No błagam 90210 ma gorszą oglądalność niż HOD,więc jaki w tym sens?!
pamiętniki wampirów z odcinka na odcinek coraz gorsze...nuda :/... a HOD to pierwszy serial od dawna (nie licząc gry o tron;)) na który czekam cały tydzień i dni odliczam do następnego odcinka :)... nie wiecie może kiedy dokładnie będzie wiadomo który serial zostaje, a który odpada????... bo ja nie wiem,jak długo moje słabe serce wytrzyma tę niepewność co do sez.2 ;)
promo do odcinka finalowego "Big Day" http://www.youtube.com/watch?v=yLci0km-vng
smuteczek ;( do pocalunku Zade nie dojdzie a cala reszta... Zoe upadla calkiem na glowe z tym George'm ;( chociaz to tylko promo wiec nigdy nic nie wiadomo
eh niech juz wreszcie powiedza co z 2 sezonem ! na spoilerTV pisza ze HoD ma duze szanse na nowy sezon ale kto ich tam wie, przydalyby sie konkrety zeby moc spokojnie obejrzec odcinek finalowy :D
a pisałam kilka postów wcześniej, że mam nadzieję, że im nikt nie przeszkodzi! :/ nie podoba mi się to! :p
hooooot! WADE <3
ale powiem szczerze ze trace nadzieje na Zade w odcinku finalowym ;p moze w 2 sezonie jesli powstanie :P