PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616115}

Doktor Hart

Hart of Dixie
2011 - 2015
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 17090
Doktor Hart
powrót do forum serialu Doktor Hart
elenkaa

nie wiem co to za "nowy", ale niech spada:D

ocenił(a) serial na 7
ceylor

Nowy mi się nie podoba. I nawet wizualnie nie zaspokaja mojego zapotrzebowania na ciacho. Wade bezapelacyjnie jest dla mnie największym przystojniakiem tego serialu. I żaden facet w garniturze go nie zastąpi. Czyżby Zoe była zazdrosna o W?

pietrusia

nooo, chyba będzie o niego zazdrosna :D ! Ten laluś z promo to pewnie tylko przejezdnie. Niech spada !

nikonamka11

Oby Wade był zazdrosny o Zoe, Zoe o Wade'a i niech w końcu będą razem xD

elenkaa

No zapewne na końcu i tak będą razem ( :

nikonamka11

Oby było kilka sezonów i normalnie zakończyli, a nie skasowali serial po jednym, niezakończonym sezonie, bo niestety ale oglądalność jest mała, a drugi sezon jest chyba zagrożony...

elenkaa

No oby, oby. Bo serial jest serio fajny, lekki - przyjemnie się go ogląda (:
Kurde, jakby wywinęli taki numer jak z NLoCK to bym ich w tyłek kopnęła !

użytkownik usunięty
nikonamka11

No ja też po TNLoCK'u boję się ,że mi namieszają a potem urwą wątek w połowie... Jeśli już zdecydują się go skasować to niech jakoś przyzwoicie zakończą !

ocenił(a) serial na 5
nikonamka11

Myślę, że to tylko bohater jednego odcinka. Zresztą Zoe niezwykła chodzić na całość, również emocjonalnie, więc pewnie ta znajomość zakończy się po jednym dniu. :)

ocenił(a) serial na 5
elenkaa

Wrażenia po odcinku, oczywiście ze spilerami. Wg mnie najgorszy odcinek ze wszystkich. Jestem naprawdę dosyć rozczarowana, bo poprzedni był w mojej opinii najlepszy. :(
Odcinek zirytował mnie niemiłosiernie, a to za sprawą:
- Szczena mi opadła jak się okazało, że Wade ma żonę. I to całe miotanie się rozwieść się/ nie rozwieść się...
- Panikowanie Zoe. Rozumiem, że może mieć obawy po zerwaniu z chłopakiem, ale wygląda jakby miała traumę na całe życie. W dodatku zwykle jest dosyć wygadana i "nieustraszona".
- Zdzirowata i bezmózga żona Wade'a, która najpierw związała się z jakimś obleśnym psycholem, a potem po jednym spojrzeniu w oczy chciała z powrotem wskoczyć Wade'owi do łóżka.
- Paniusia od żółwia i całe tępe towarzystwo na wyścigach.
- Niespodziewany "romantyczny" wieczór Zoe i George'a.
- George wyjący jak dzieciak.

Podobało mi się niewiele:
- Samopostrzelenie się George'a z kuszy (jaki baran ;)
- Sceny Lemon/Lavon, szczególnie kiedy Lemon utarła nosa tej damulce.
- Ostatnia rozmowa Wade'a z żoną, w której okazało się, że jej neurony czasem kontaktują.
No i ostatnie powłóczyste spojrzenie Wade'a za Zoe... *heartbreak*.

Mam szczerą nadzieję, że następny odcinek będzie lepszy, ale chyba muszę się nastawić na powrót tego nowego faceta. :/

ocenił(a) serial na 8
milkaway

milkaway z tego co piszesz a jeszcze nie oglądalam odcinka to chyba tez bede rozczarowana odcinkiem.Wade ma zone ? i romantyczny wieczor zoe i Georga ? eee bezsensu !
A wie ktoś może ile odcinek mial oglądalności ? bo na wikipedii jeszcze nie ma info a na biezaco to sledze majac nadzieje ze ogladalnosc sie podniesie :)

ocenił(a) serial na 10
Open_W

A mi się właśnie podobał ten odcinek. I to spojrzenie Wade'a za Zoe :D. I mam nadzieję, że George wreszcie rozstanie się z Lemon. Ona powinna być z Lavonem :)

ocenił(a) serial na 8
mini94

Przypuśćmy ,że Lemon rzuci Georga dla Lavona (tez uwazam ,ze pasują do siebie :) ) ale zapewne wtedy George zainteresuje się na poważnie Zoe a tego bym nie zniosła chyba :]

ocenił(a) serial na 10
Open_W

Wydaję mi się, że byliby razem przez kilka odcinków, Wade by zobaczył, że naprawdę mu na Zoe zależy. Ona rzuciłaby Georga i Wade i Zoe mogliby być razem :D

ocenił(a) serial na 5
mini94

Ostatni odcinek zasiał we mnie wątpliwości, czy to jednak nie George'a twórcy przeznaczyli na "prawdziwą miłość" Zoe... Tylko, żeby sobie takiego George'a znaleźć nie musiałaby z Nowego Jorku wyjeźdżać.
Może ciut za ostro pojechałam po odcinku, moje oczekiwania były pewnie zawyżone po szóstym. Ale nie, uważam, że irracjonalne wybuchy głupoty, jakie dotykały niektórych bohaterów to wina złego scenariusza. Do tego Bluebell jest często pokazywane, hm, jako zbyt zacofane intelektualnie i małostkowe, np. w tym odc. wszystkie te barany przyzwalające na jawne szachrajstwo na wyścigach żółwi. Za to kobiety mają jakiś kompleks rozpieszczonego dziecka, które musi dostać, czego żąda.

ocenił(a) serial na 8
milkaway

mini94 - moze moze ale wolalabym zeby nie laczyli ich bo jak dla mnie nie ma pomiedzy nimi zadnej chemii
Jest wogóle jakies forum polskie o tym serialu ? Jak np. polskie centrum fanow The Vampire diaries ?

użytkownik usunięty
milkaway

Ale to było całkiem do przewidzenia. W Haven dopiero w 2 sezonie wyskakuje jakaś mudzinka i mówi ,że jest żoną gościa <lol>. Więc dobrze ,że teraz a nie kiedy Wade rozkocha w sobie Zoe a ona go rzuci bo jej nie powiedział -.-

ocenił(a) serial na 5

Z tym, że Wade miał żonę nie mam problemów, w końcu miał chłiopak zycie i przed przyjazdem Zoe do Bluebell. :) Nie podobami się po prostu sposób, w jaki napisano i poprowadzono ten wątek. :/ A swoją drogą kobity z tego miasteczka muszą być niesamowite w te klocki, bo nie widze innego powodu, dla którego faceci jak George, Wade i Lavon, zdaje się myślący, poszaleli na punkcie tych swoich bab... xd

Haven nie znam, ale swego czasu namiętnie oglądałam Grey's Anatomy, więc motyw powracającej żony, która z butami wkracza w szczęśliwy związek głównej pary nie jest mi obcy. ;) Owszem, chwała im za to, że tutaj nie posunęli się to tego triku.

milkaway

wie ktoś coś na temat napisów do odcinka? tłumaczy ktoś? :)

ocenił(a) serial na 9
miska1c

Ta Zoe jest slepa jak kret!!!
Wade jest cudowny a George nie!:)
Zapewne Lemon bedzie kiedys z Lavonem a George musi wyjechac daleeeeko bo nie moze byc z Zoe!

ocenił(a) serial na 10
Mother_Earth

Jakby Zoe nie była ślepa to Wade'owi by się nie spodobała. Chce się tego, kogo mieć nie można. Ja nie miałabym nic przeciwko krótkiemu związkowi z Georgiem :P

ocenił(a) serial na 8
mini94

No w ostatecznośći ale tylko dlatego ,żeby udowodnić ,ze George i Zoe do siebie zupełnie nie pasują :]
Oglądnalność nieco wzrosla bo teraz było 1.62 a we wczesniejszym 1.45 wiec mam nadzieje ze w nastepnym znowu nie spadnie bo jak beda takie wahania to niedobrze wróży dla tego serialu
miska1c - napisy będą jak będą :P myśle ze do soboty trzeba poczekać ale to i tak lepsze niż czekanie na premiere w Polsce - o ile w ogóle będzie mialo to miejsce :P

elenkaa

co to za piosenka kiedy zoe gadała przy winie z narzeczonym Lemon?

ocenił(a) serial na 7
chinka92

"Kissed you good night" Gloriana

move_on

orientujecie sie, czy ktos w ogole podjal sie tlumaczenia tego odcinka?

ocenił(a) serial na 8
dejavu1

tak, Mirela na napisy24.
0%

diaanaa18

kojarzycie kiedy pojawiały się napisy, bo nadal jest 0% i mysle sobie, ze Mirela zrezygnowala....:(

ocenił(a) serial na 8
dejavu1

jakoś dzień po ukazaniu się odcinka -.- coraz wolniej..

ocenił(a) serial na 8
diaanaa18

Moze ktos z napiprojekt przetlumaczy ? :)

Open_W

no nie wiem, napisalam do Mireli, ale bez odzewu, do Ringer napisy sa, a tez to nowy serial...

ocenił(a) serial na 8
dejavu1

A kto wogóle wcześniej napisy tłumaczył ?:) bo juz tuz tuz nowy odcinek Hart of dixie a jeszcze do tamtego napisow nie ma :]

Open_W

mógłby przetłumaczyć ktoś od Pamiętników albo od The Secret Circle bo do 5 stycznia nie będzie tych seriali:P... ech... ja już chyba bez napisów to zobaczę:D

ocenił(a) serial na 7
ceylor

[MOŻLIWE SPOJLERYYYYYYYY]
Właśnie skończyłam oglądać ostatni odcinek i wydaję mi się że był to początek czegoś pomiędzy Zoe i George - te szczenięce oczy przed i po próbie pocałunku a nawet łzy w oczach Zoe (pomimo mojej sympatii do przystojniaka Wade'a) niestety raczej facetem dla niej będzie George. Mam wrażenie że doczekamy się tylko jakiegoś krótkiego romansu Z&W...oby scenarzyści nas zaskoczyli...pozdro dla Was:)

ocenił(a) serial na 10
myszowatek81

Gdzie mogę oglądnąć ostatni odcinek z napisami???

MaRaViLLa89

nie ma napisow i nie wiadomo czy będą, :(

ocenił(a) serial na 5
myszowatek81

Też miałam takie wrażenie, klasyczne serialowe sygnały on jest miłością jej życia, a ona jego... Ech.
Z drugiej strony jednak z Wade'a robia mocno zakochanego. A takich George'ów Zoe mogłaby znaleźć na pęczki w Nowym Jorku, Wade jest "homegrown" jak to powiedziała jej matka i jej kompletnym przeciwieństwem, przez co byłby dla niej wyzwaniem.
Poza tym George to taki mięczak... Zawsze zaczyna wyć jak się mu coś stanie. W każdym razie mam nadzieję, że twórcy śledzą opinię publiczną, a wg niej Wade jest popularniejszy, i to nie tylko na tym filmwebowym forum. :)

milkaway

Widzę, że wszyscy się przejmują tylko Georgem,a nikt nie bierze pod uwagę nowego (nawet nie zapamiętałam jego imienia xD). Nowy raczej nie jest zagrożeniem dla Wade'a, ale George coraz bardziej jest, zwłaszcza, że Lemon coraz bardziej się przekonuje do Lavona. A ten wzrok Wade'a na końcu.... masakra, taki smutny :(

elenkaa

trudno zgadnąć kogo ostatecznie wybierze Zoe, ale mi wydaje się, że scenarzysci sami nie zdecydowali, dlatego w każdym odcinku są sceny Z&W I Z&G by dać nadzieję zwolennikom obu par, wiec chyba zdanie widzow ma znaczenie...w kazdym razie widzialam zdjecia z nast odcinkow i na tych widac, ze beda sceny mojej ulubionej pary, Zoe wyglada na zainteresowana http://www.cwtv.com/shows/hart-of-dixie/photos/00638730d88

dejavu1

oswiećcie mnie, czy w ostatniej rozmowie Wade i jego zony ona mu mowi, zeby dal spokoj z Zoe, bo takie dziewczyny nigdy nie sa z facetami takimi jak Wade?

ocenił(a) serial na 5
dejavu1

Tak mu poradziła, owszem. :) albo raczej :(

ocenił(a) serial na 7
elenkaa

Sytuacja taka jak w Pamiętnikach Wampirów... Dwaj faceci, jeden miły i świetny, drugi... na pewno bardziej lubiany przez fanów xD A i tak wszyscy wiedzą, że na końcu Elka będzie ze Stefanem, a tutaj prawdopodobnie z Georgem. Wiecie, po czym ja rozpoznaję kto z kim będzie na końcu, gdy są takie właśnie trójkąty? Po tym, kogo pierwszego poznała bohaterka. Zawsze tak jest, zawsze. Zoe poznała Georgea pierwszego, więc myślę że to z nim będzie. Nie ukrywam, że wolałabym ją z Wadem, ale cóż... mam tylko nadzieję na jakiś romansik (:
Co do odcinak, bardzo mi się podobał, a ta żona Wade'a była... zaskakująca ;p

ocenił(a) serial na 10
elenkaa

Mi się odcinek podobał. By zaskakujący, pełen zwrotów akcji. No i ten nowy przystojniak... Myślę, że Zoe w końcu dostrzeże w Wadzie coś więcej niż kumpla, bo to jest spojrzenie było rozbrajające.............

elenkaa

Przyjemny odcinek. I tak jak do tej pory byłam ogromną fanką Wade'a i Zoe, zresztą nadal jestem :D to George też ma coś w sobie i jego watek z Zoe w tym odcinku był naprawdę fajny :) chociaż kiedy na końcu Wade zrobił tą minę "zbitego psa" jak zobaczył Zoe wychodzącą z tym Judsonem to tak mi się strasznie go szkoda zrobiło:)

W tym odcinku także zauważyłam, ze postać Lemon jest fajniejsza kiedy jest w pobliżu Levona . Trochę to dziwne ale takie mam odczucia :D

lonelygirl19

Lemon + Lavon, lubię lubię lubię ! Serio fajni są, a Lemon, to świetna postać, aktorka grająca ją mega wciela się w swoją rolę. Jednakże, nawet jeśli rozstanie się ona z Geogre'm, to nie chciałabym, bo był on z Zoe. Ona powinna być z Wade'm no

ocenił(a) serial na 7
nikonamka11

wydaje mi sie ze George bedzie poprostu tym trzeciem, zeby troche skomplikowac zwiazek Zoe z Wadem, bo z tego co widac to wiekszosc widzow chce Zoe i Wade'a

mnie sie wydaje ze to bedzie tak: Lemon rozstanie sie z Georgie (zapewne sie wyda ze ona z Lavonem cos tam...), wtedy Geore pojdzie do Zoe ta bedzie sie zastanaiwac bo ewidentnie czuje cos do Wade, ale G bedzie tym bezpieczniejszym wyborem itd do 2 sezonu- mam jednak nadzieje ze tak nie bedzie bo wole byc zaskakiwana

sam odcinek tez mi sie nie podobal, byl taki sredni poprzednie byly lepsze, serial troche stracil rozped, jeszcze nie ogladalam 8 ale tez zapowiada sie ze bedzie podobnie,

szkoda bo ja naprawde licze ze ten serial dostanie 2 sezon bo nie ma za duzo takich "sielskic "seriali, znudzily mi sie te ociekające bogactewem historie o nastolatkach...

gemma_92

Racja. Ten odc nie był zbyt zaskakujący, ostatni był o wiele lepszy! Ale mam nadzieję, że ten nowy będzie zaskakujący

ocenił(a) serial na 7
nikonamka11

Jestem świeżo po obejrzeniu 7 odcinka i jestem zła. Wcześniej nie miałam czasu obejrzeć go, ale teraz jestem hmm.. poddenerwowana. I właściwie nie wiem czym. Tym, że Zoe jest zauroczona w Georgu, czy tym, że (przyznaje to z bólem serce) lubię tego prawniczka! Odkąd zaczęłam oglądać 'Żonę Idealną' i tam zobaczyłam inne wcielenie tego aktora, zaczął mi się podobać. Co nie zmienia faktu, że jestem też wściekła z powodu ślepoty Zoe. Wade ewidentnie chciałby coś z nią stworzyć, ale ona ma klapki na oczach i chce kogoś, kogo mieć na razie nie może. No i jak G. leżał na kozetce i prawie się pocałowali -,- Wrryyy..
Żona Wade powiedziała mu smutne zdanie 'Kobieta taka jak Zoe Hart nei spojrzy na kogoś takiego jak Ty'. Zgadzam się z nią niestety. Wizja związku Zoe i Wade'a oddala się coraz bardziej i smuci mnie to.
Lavon i Lemon jak zwykle wypadają razem rewelacyjnie. Lubię tę parę, bo przy Burmistrzu Lemon nie jest taka sztuczna jak przy G.

ocenił(a) serial na 7
pietrusia

G to taka ciepla klucha, niby chlopak idealny, ale mam wrazenie ze ta postac na tle pozostalych wypada baaaardzo blado