PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616115}

Doktor Hart

Hart of Dixie
2011 - 2015
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 17087
Doktor Hart
powrót do forum serialu Doktor Hart

Jak w tytule:)
Moim zdaniem hasło, że fani Zade będą zadowoleni jest mooocno przesadzone.Wszystko ok,
wiadomo już co Wade czuje do Zoe, ale co z tego skoro sam widział jak ona traktuje ten ich związek?
I wkurza mnie Ruby.

majowka20

Fani Zade mieli być zadowoleni? Ciekawe z której strony... -.-

ocenił(a) serial na 9
Najki_90

To bylo do przewidzenia ze Wade znowu nie powie ze ja kocha!W sumie sie nie dziwie, glupia Zoe!
Natomiast ucieszylam sie ze Ruby wyjechala...az tu nagle wchodzi do Rummer:( Szkoda mi Wade'a i Lemon.
Fajny watek z tym chlopakiem i Wadem no i te rozmowy o ciastkach:)

ocenił(a) serial na 7
Mother_Earth

Mina Wade'a.... Ooooooommm ;>

ocenił(a) serial na 8
majowka20

Ja nie wiem o co Wam chodzi, według mnie świetny odcinek. O wiele lepszy niż dwa poprzednie.
Super relacja Wade i ten chłopczyk, genialna metafora o ciastkach :D "George myśli, że mam ciastko, które powinno należeć do niego, ale to nieprawda, to ciastko było wolne" :D:D albo "George chce ciastko, które kiedyś leżało u mnie, a on znalazł je w lesie i teraz uważa, że powinno być jego" :D:D I ten chłopczyk na koniec "musicie bardzo lubić te ciastka" - świetne sceny.
George +Tansy jestem na tak, pod warunkiem, że będzie to trwało dłużej niż dwa odcinki, bo mam już dosyć George'a zmieniającego panny jak rękawiczki.
Poza tym bardzo wzruszający odcinek, w sumie to jest chyba pierwszy odcinek HoD, na którym się wzruszyłam. Scena Zade na końcu i scena Lavon/Lemon, kiedy Lemon przyszła z tym ciastem, naprawdę piękne sceny.
Wkurza mnie to, że Levon jest taki ślepy i nie widzi jak Lemon na nim zależy, poza tym wiadomo, że z Ruby nic nie wyjdzie, ona i tak prędzej czy później wyjedzie, skoro już ma wątpliwości to co będzie kiedy zaczną się prawdziwe problemy, ucieknie od razu.
Zoe mnie trochę wkurzała w tym odcinku, przede wszystkim w momencie "daj mi George'a do telefonu, on będzie wiedział co zrobić" yyy....serio?George?
Co do ostatniej sceny to akurat myślę, że Zoe była trochę zaskoczona. Założeniem Zade było zero zobowiązań i sam Wade to wielokrotnie podkreślał, a to że doznał nagle olśnienia w lesie, że jednak chciałby czegoś więcej no to już inna sprawa. Zoe zachowywała się tak jak zazwyczaj to Wade zmienił stosunek. Oczywiście to dobrze, nie mówię, że nie:D W każdym razie zapowiada się, że teraz Zoe będzie musiała trochę pozabiegać o Wade, bo on ewidentnie odpuszcza. No i będą musieli poważnie porozmawiać i to mi się podoba :)
Z niecieprliwością czekam na kolejny odcinek :)

ocenił(a) serial na 9
lola881

Zgadzam się !! Mnie tez wzruszył ten odcinek . Wade jest takim cudownym facetem, kiedy Zoe w końcu to sobie uświadomi? Po raz pierwszy niemal lubię Georga, zachował się bardzo w porządku wobec Wadea. Końcowa scena była przygnębiająca, miałam nadzieje przez chwile ze Zoe zapyta się Wadea, co się stało albo go pocałuje a on stal taki biedny i czekał na jej reakcje. Szkoda mi Bricka, ta Emily okazała się małpą. Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka.

lola881

Mina Wade mnie rozwaliła. Był taki smutny i Zoe nie zareagowała? To było co najmniej dziwne. Może nie wiedziała, co ma pomyśleć? Biedak. A George zaplusował. Faktycznie był wobec przyjaciela w porządku.
Lemon też mi było żal i Lavona z resztą także. Macie rację, smutnawy odcinek.

ocenił(a) serial na 10
esterwafel

czy jestem jednym z nielicznych facetów, którzy oglądają ten serial? Odcinek kapitalny, śmiem twierdzić, iż najlepszy w tym sezonie, odnalazłem w tym odcinku taką prawdziwość w zachowaniu bohaterów, oczywiście cały serial nasączony jest realnym życiem, ale w moim odczuciu w tym szczególnie, szczególnie "głupota" bohaterów, którzy nie widzą co do siebie czują - bardzo realne.
Jak dla mnie odcinek jakieś uczucia wywoływał. Osobiście myślałem, że Emily zamieszka z Brick'iem bo to było pewne, że Ruby wróci (niestety), szkoda Lemon (coraz bardziej lubię tą aktorkę-po ostatnich odcinkach chyba najbardziej z wszystkich), pewne było to, że Zoe nadal kocha George'a, no i na końcu miałem nadzieję, myślałem, że Wade się przełamie, niestety nie. Dzięki, fantastyczny serial.

tompibed

Biedny Wade... Zoe na niego nie zasługuje. Mam nadzieję, że pojawi się w Blueball niedługo jakaś miła kobietka dla Wade'a i Zoe zobaczy co traci.

ocenił(a) serial na 7
elenkaa

A mnie się wydaje, że Zoe zależy tylko nie umie tego pokazać i nie ma z kim o tym szczerze pogadać. Zresztą ona nie potrafi szczerze rozmawiać, wiec lipka.

elenkaa

Właśnie! Boże, jak ja czekam na taki moment kiedy jakaś laska się pojawi i zacznie zabiegać o Wade'a, a Zoe będzie sobie włosy wyrywać z zazdrości. :D Albo fajne by było też jesli przez jakiś czas wróciłaby do Georga, ale uświadomiłaby sobie w tym czasie że jednak naprawdę kocha Wade'a i czułaby się tak źle w tym związku z Georgem i wodziłaby swoim wzrokiem ciągle za Wadem aż w końcu by nie wytrzymała i poszła do niego wyznać mu swoje uczucia i to byłoby takie urocze, słodkie i romantyczne :3 i byliby razem tak poważnie, świadomi swoich uczuć i wgl:3:3 http://25.media.tumblr.com/tumblr_m2p1g6zvDr1r8058ko1_250.gif :D:D:D

ocenił(a) serial na 7
majowka20

Odcinek był dobry, chociaż czegoś mi w nim brakowało. Nie potrafię tego określić, ale jakiegoś momentu akcji. Ale od początku. Na plus na pewno George. Cholera, ten facet ostatnio naprawdę punktuje w mojej ocenie. Bardzo fajnie się zachował pod koniec odcinka, gdy powiedział Wade'owi, że wie o nim i Z. Fajnie byłoby gdyby znaleźli mu jakąś konkretną pannę. Wydawało mi się, że ta dziewczyna od dystrybucji piwa<jak ona miała na imię? Penny? Pensy?> będzie jego ostoją, ale jak na razie nie słychać o niej, więc przerzucili się na Tansy. Ona jednak nie bardzo mi pasuje do Tuckera. To chyba nie ten typ ciastka. Trochę za słodkie, jak dla niego.
Zoe, albo się pogubiła w tym co czuje i robi, albo jest zwyczajnie wyrachowana. Bo to widać, że Wade czuje do niej coś więcej, potrafił się dla niej zmienić, a ona? Właściwie nic nie poświęciła dla tego układu. Najwyraźniej zyskała darmowy seks, ale jej serce wciąż krąży wokół George'a, którego sama w zasadzie odrzuciła. Głupota..
Mieszane uczucia mam co do Ruby. Zapewne i tak odejdzie, więc po co na siłę przedłużać jej wątek? Mogli ją odesłać, Lavon po dwóch odcinkach snucia się bez celu po miasteczku w końcu zwróciłby sie w stronę Lemon i wszystko byłoby dobrze. A tak? Pewnie poczekamy jeszcze z 5 odcinków, aż Ruby i Lavon się rozstaną. Bo jestem pewna, że tak będzie.