Od pierwszego odcinka byłam za tym, żeby Zoey była z Wadem .... generalnie Wade to jedna
z moich ulubionych postaci więc, jak określiłam w poprzednim poście zdecydowanie byłam
Team Wade ... ale tak sobie obejrzałam pierwszy odcinek sezonu i tak mnie naszło, że
całkiem zabawnie byłoby połączyć Lemon i Wade'a :D Idealna, perfekcyjna Lemon i zły
chłopiec ... mogłoby być naprawdę ciekawie i zabawnie :D
Kibicuje od poczatku Zoe i Wade'owi, jednak jesli Wade i Lemon byliby razem byłoby zabawnie, jednak nie ma na co liczyć xD
Ja bym się nie zdziwiła, jak połączyli Wade'a z Lemon, bo seriale CW mają to do siebie, że każdy jest z każdym. Zwłaszcza, że teraz SPOILER Z PIERWSZEGO ODCINKA jak Lemon zacznie pracować u Wade'a w barze, to wszystko się może zdarzyć.
myślę że póki serial nie zdobędzie bezpiecznej oglądalności to scenarzyści będą się jednak trzymać pary zoe and wade. niestety oglądalność z drugiego odcinka była niska na tyle że serial już jest zagrożony kasacją. Chyba jednak musimy przyzwyczajać sie do tego że sezon drugi będzie ostatnim:( a Lemon widzę w roli Pani Burmistrzowej:) idealna z tym swoimi manierami choć mi bardzo pasowała do Georga.