Jak Wam się podoba nowa miłość Lemon? Moim zdaniem coś będzie na rzeczy: może to Ón!;) Prince Charming!
Tylko co będzie z Wadem? Z kim się zwiąże? Lubię go, łobuza, najbardziej. No i jest najseksowniejszy.
No, naprawdę niezły jest też Jonah Breeland.
Ja chcę Zoe z Wadem JUŻ -,- ten Joel jest jeszcze bardziej beznadziejny od George'a...
A ja mam mieszane odczucia: on do niej pasuje o tyle, że jest taki nowojorski. Ale zgadzam się, że to Wade jest to sexy guy, tyle że Zoe tak odpierdziela ostatnio, że należałoby jej się, żeby Wade związał się z kimś super. Natomiast nie mogę patrzeć na Georga w wersji przytytej i z przydługimi włosami.
Owszem, nowojorczyk pierwszej klasy, ale Zoe już taka nie jest... Miasteczko ją zmieniło :D
W ogóle na koniec pierwszego odcinka Zoe i Wade wymienili te dramatyczne spojrzenia pt. "nadal coś czuję" a teraz już tego nie ma, GOD WHY.
A George.... Może najpierw masa, potem rzeźba :P
No właśnie, spojrzenie było, minęło i teraz nawet sobie nowojorczyka podbierają;) Chyba scenarzysta zapomniał o "that look";) A co do G. - niezła riposta, uśmiałam się. To tłumaczy metamorfozy wielu ludzi:D
Przecież liczy się charakter i czy do siebie pasują, nie kto jest najseksowniejszy :P. Fakt faktem że Wade oczywiście jest najseksowniejszą postacią w serialu, ale jak dla mnie to do Zoe w ogóle nie pasuje. Bardziej do Lemon. Zoe prędzej już bym widziała z tym nowym albo Georgem.
Racja, ale dla mnie jego seksapil bierze się nie tylko z wyglądu, ale z tego, jaki jest. I zgadzam się, że najfajniej byłoby go zobaczyć z Lemon - ale tu na razie nie ma opcji.
Lemon zasługuje na kogoś takiego i oby jej się z nim udało. ;)
George- Omg.
Właśnie zauważyłam,że nie ma spojrzeń jak w 1 odc,a szkod,szkoda....
No i jak Wasze wrażenia z 5. odcinka? Ktoś oglądał? Bo mnie trochę rozczarowało nastawienie Lemon. Nie mówiąc o innych niedorzecznych pomysłach na linii: Wade - Joel - George - Zoe. Dobrze cwaniakują scenarzyści, jak podniosą widzom ciśnienie, to ci będą czekać z wywieszonymi językami na następny odcinek;)
Wade mógłby się związać z tą puszczalską nudną kuzynką Lavona. Pasowaliby do siebie. Choć piękna jakaś nie jest, to nawet za piękna dla takiego Wade'a.
Szkoda, że nie ma Ryan'a McPartlin'a, był w jednym odcinku w sklepie i tyle. A aktor świetnie grał w Chucku i mógłby być ciekawą postacią w HOD. I wygląda fajnie.