PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616115}

Doktor Hart

Hart of Dixie
2011 - 2015
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 17090
Doktor Hart
powrót do forum serialu Doktor Hart

...po za mną?? Na forum spotkałem się z wypowiedziami kobiet jedynie. Toteż zacząłem się zastanawiać jak w temacie. Serial też się wg mnie nadaje dla facetów....można się pogapić na słodką Zoe chociażby :) Albo Lemon :)

ocenił(a) serial na 9
zenstone

ja oglądam :P

ocenił(a) serial na 9
lord_miki

No to cieszę się, że nie tylko ja. Mam nadzieję, że ten serial się rozrośnie na w więcej niż jeden sezon. Jest pozytywny i zabawny.

ocenił(a) serial na 7
zenstone

ja mam zamiar dzisiaj oglądać ten serial, może mnie wciągnie, jak oceniacie ten serial ??

zenstone

Ja też ogladam:P Wiesz co...nie umiem generalnie oceniac, powiem ci tylko, że jest fajny i jak na razie napawa mnie pozytywna energia ;)

ocenił(a) serial na 6
lk15_1992

Mój mężczyzna też ogląda;) właśnie dla Zoe;)

ocenił(a) serial na 10
lk15_1992

serial dość ciekawy i momentami zabawny:) też go oglądam i z ogromną niecierpliwością czekam na nowe odcinki:)

ocenił(a) serial na 10
aneczkafn

ale facetem nie jestem:d a mój facet seriali nie lubi takiego typu więc pewnie nie zainteresował by się:) no chyba, że jakaś aktorka by go zainteresowała hehe

ocenił(a) serial na 7
aneczkafn

ja oglądam ten serial i mam jedno pytanie które mnie męczy, dlaczego Zoe nie mieszka w domu swojego ojca ??

ocenił(a) serial na 10
konradb1993

nie mam pojęcia, nie było nic o tym wspomniane. Chyba, że umknęło mi to.

ocenił(a) serial na 7
aneczkafn

raczej Ci nie umknęło bo oglądam bardzo umarznie każdy odcinek i jak narazie to nic na ten temat nie mówiono ;)

ocenił(a) serial na 10
konradb1993

widocznie uznali to za mało znaczący aspekt:)

zenstone

ja również oglądam ;D całkiem przyjemny serial

zenstone

rowniez ogladam nie wiem czemu w zasadzie ale bardzo go lubie na poczatku spowiedzalem sie czegos w stylu typowego babskiego serialu o dorastajacych nastolatkach i ich mega problemach kto z kim gdzie i kiedy, ale serial ma to cos co sprawia ze tak jak teraz koncze ogladac odcinek o 4 w nocy xD fajny humor, ciekawi aktorzy polecam :)

locki7

ej, ja mam tak samo;) Rachel miło się ogląda, a drugie co lubię w tym serialu to Wilson Bethel( Wade ) który jest podobny do mnie, podobnie się zachowuje ;)

oxyben

to jedno musze przynac-jestes spoko gosciem :D bo akurat Wade jest najciekawszym mezczyzna w tym serialu :)

kamiska92

najciekawsze w tym wszystkim jest to że koleżanki z klasy podeszły do mnie i mi o tym powiedziały, wtedy chciałem się przekonać i polubiłem serial, burmistrz też jest fajnym bohaterem w serialu ;)

oxyben

no burmistrz jest kozak xD fajnie jak mowi o sobie w 3 osobie ^^

ocenił(a) serial na 9
zenstone

mój chłopak też ogląda, mówi że fajny i że nastawia go optymistycznie, i oczywiście uwielbia Wada i burmistrza ;)

ocenił(a) serial na 9
ka25

*Wade'a

zenstone

Znam 2 którzy oglądają :)

ocenił(a) serial na 6
zenstone

Ja niestety jestem chyba jedyny z moich znajomych

ocenił(a) serial na 8
zenstone

ja :p. Dla Zoe :D

ocenił(a) serial na 7
zenstone

Ja też, właśnie dla Rachel Bilson, z którą obejrzałbym nawet największą szmirę :) ale na razie nie muszę, bo "Hart of Dixie" jest bardzo przyjemny.

zenstone

ja oglądam i serial bardzo mi się podoba, w sumie ostatnio jeden z moich ulubionych ;d