Zarówno Zoe (Rachel Bilson) jak i Lemon (Jaime King) mają trudny czas akceptując nowy związek
Lavona (Cress Williams) i Ruby (gościnnie Golden Brooks), więc decydują się odkryć prawdziwe
intencje Ruby. Wade (Wilson Bethel) zgadza się zaopiekować małymi skautami na biwaku, aby
uniknąć potencjalnie niezręcznej rozmowy z Georgem (Scott Porter). Jednak kiedy George
niespodziewanie pojawia się na wycieczce, Wade nie ma gdzie się ukryć, a ich rozmowa sprawia,
że widzi swój związek z zupełnie innym świetle. Tymczasem Brick (Tim Matheson) chce dokonać
kolejnego kroku w swoim związku z Emily (gościnnie Mary Page Keller, “Duet”), ale jest w szoku,
kiedy dowiaduje się kto nie jest za tym planem.
Jak myślicie o co może chodzić ze wade po rozmowie z georgem widzi swój związek w innym świetle? Czyżby po rozmowie z georgem zrazi sie do zoe? Lub stwierdzi ze związek z nią nie ma sensu?
ja myślę że związek bez zobowiązań i przywiązania stał się dla niego czymś więcej niż tylko łóżkową przygodą. na pewno się zakochał :))
Mam nadzieję że to nie będzie tak że wróci z tego całego biwaku i powie Zoe że powinna iść do Georga bo ten ją kocha. Liczę na to że właśnie będzie miał bodziec do tego żeby w końcu wyznać Zoe miłość i przyznać się że chce czegoś poważniejszego niż tylko monogamistyczny sex. Oby nie schrzanili tego co jest między Zoe i Wadem. Mam ogromną awersję do Georga i jego nalanej, wstrętnej, buldokowatej twarzy! A po za tym Wade jest wspaniałym facetem i człowiekiem.
dokładnie ! trochę zakręcony ale fajny z niego facet, zabawny itd. ;)) no oby doszli do czegoś więcej i pokazywali ich na randkach bo tego mi brakuję, taki romantycznych momentów :P
trochę za szybko ten związek wadea i zoe, mam nadzieje ze nie skonczy się na tym ze w ostatnim odc zoe i tak bedzie z georgem
no dokładnie, ale spać tyle ze sobą i nic do siebie nie czuć ? nie chce mi się jakoś w to wierzyć ! a georga nie da się lubić, to takie ciepłe kluchy, no dajcie spokój....
A dajcie spokój. George`a nawet nie obchodzi że Zoe sypia z innym cały czas, widać jaki w niej zakochany jest. Pf. Za to Zoe niestety jeszcze on obchodzi. Na odwrót powinno być. Sama zaproponowała żeby sie umawiali z innymi ludżmi. Ja to nie wiem czego ta dziewczyna chce.
I czy tylko ja przez cały odcinek miałam nadzieje że Ruby wyjedzie w cholere ? Tak już sie cieszyłam a tu sie pojawiła w Rammer Jammer. Jak dla mnie ona jest tak strasznie sztuczna że już wolałabym żeby Lemon była z Lavonem.
Ucieszyłam się słysząc pod koniec moją ulubioną ostatnimi czasy piosenkę, a tu taka scena z Zoe i Wadem... Zoe rzeczywiście proponowała spotykanie z innymi ludźmi, ale sama od początku jakoś mało poważnie traktowała Wade'a, a George... pewnie myślała, że też będzie tylko odskoczni szukać a tu proszę on nie ma nic przeciwko jej i Wade'owi, musiało zaboleć... Ale mogłaby się wreszcie ogarnąć, bo biedny ten Wade jest, co on z nia ma... :( :P Co do Ruby to też się już ucieszyłam, że wreszcie wyjedzie bo nie mogę już na nią patrzeć, strasznie mnie irytuje jej buźka :/ A Lemon od ostatnich kilku odcinków mi strasznie żal w tej sprawie z Lavonem... Chociaż w sumie to kolejna niezdecydowana, więc tylko do siebie może mieć pretensje. Ach, te dziewczyny z Bluebell nie wiedzą czego chcą :D
mogliy zrobić dwa sezony i pokazać jak to Zoe jest szcześliwa z Wadem itd. mega zajeisty serial by było do którego by się wracało... a tak to są tacy wkurzający, oj dajcie spokój..... norlamnie jak mi ich rozdzielą to napisze do nich że PROTESTUJĘ !!!!!
Milo Greene - What's the matter ;)
Nie mogą ich rozdzielić! Oni są tacy kochani razem, aż się miło patrzy jak się droczą czasem :D :)