PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616115}

Doktor Hart

Hart of Dixie
2011 - 2015
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 17087
Doktor Hart
powrót do forum serialu Doktor Hart

schemat goni schemat. Cała akcja to kopiuj wklej z innych seriali. Już po zobaczeniu początku
byłem w stanie przewidywać jak rozwinie sie akcja. Jakim cudem ktoś nakręcił coś takiego?

ocenił(a) serial na 10
MistrzSeller

z tymi akcjami to zawsze znajdzie się coś podobnego bo co innego można wymyślić? Tylko zastanawia mnie ile odcinków obejrzałeś/aś...bo ja oglądając pierwszy sezon też dużo przewidywałam a w efekcie inaczej się zakończyły co niektóre sprawy. Lecz serial też różni się od innych seriali, klimatem, humorem. Ja lubię ten serial bo jak dla mnie jest inny od reszty.

aneczkafn

Zgadzam się, serial jest całkowicie inny. Mieszkańcy wiodą normalne życie, wiadomo wzloty i upadki itp ale nie jest to serial, w którym problemy dnia codziennego to intrygi, niszczenie komuś życia czy coś w tym stylu. Serial jest, powiedziałabym spokojny, bez spektakularnych zwrotów akcji, po prostu przyjemny i zabawny umilacz czasu.

soniuss3

Też właśnie dlatego mi sie spodobał, jest taki prosty, przyjemny i lekki do oglądania. A znacie może jakieś podobne równie urocze seriale?

ocenił(a) serial na 10
kasiek93

ja nie znam, w sumie dawno nie oglądałam tak normalnego serialu w którym można się pośmiać a jednocześnie wydaje się realny nie przerysowany hehe od kilku lat trafiam na seriale albo od samego początku nudne albo o perypetiach nastolatków których już prawdę mówiąc mam dosyć:) a hart of dixie wreszcie jest inny, wyróżniający się.

ocenił(a) serial na 10
aneczkafn

Dokładnie. Mi w tym serialu bardzo podoba się to, że główni bohaterowie mają około 30 lat. Zupełnie inaczej niż większość seriali, gdzie główni bohaterzy mają po 16 lat, natomiast przeżycia jak mało który 40 latek.

ocenił(a) serial na 9
kasiek93

w tym stylu jest serial kochane kłopoty, małe miasteczko, wszyscy bohaterowie w sumie są pozytywni, dużo imprez okolicznosciowych, roznica tylko taka, że główną bohaterką jest kobitka 30+ (nawet bliżej 40stki) z córką nastolatką, wszystko jest pozytywne i miłe, intrrygi na poziomie HoD, czyli takie, które nie ranią głęboko i nie niszczą życia