PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616115}

Doktor Hart

Hart of Dixie
2011 - 2015
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 17089
Doktor Hart
powrót do forum serialu Doktor Hart

kocham Wade'a, kocham Wade'a, kocham go! i te jego koszule<3333

ocenił(a) serial na 5
zolasun

podzielam Twe uczucia ♥ xD

ocenił(a) serial na 9
zolasun

i ten uśmiech...;)

Benia86

mmm uśmiech♥ dokładnie:D został mi ostatni odcinek do obejrzenia i mam nadzieje, że w końcu coś się wydarzy między nim i Zoe bo nie mogę już patrzeć jak ciągle cierpi;P z każdym odcinkiem kocham go coraz bardziej;D

ocenił(a) serial na 8
zolasun

Napisz jak wrażenia :D

ocenił(a) serial na 9
Hazine

z wrażeń po ostatnim odcinku, to paść na zawał można ;) :D

ocenił(a) serial na 8
Benia86

Hehe, ja byłam tak podekscytowana, że szok :D

Hazine

aaaaa! cudowny odcinek:D (a Wade czekający przed drzwiami Zoe w garniturze mmmm;D) tylko po co ten George??;P

ocenił(a) serial na 8
zolasun

No własnie kurde On wszystko zepsuł ;/ A gdy wyszedł od Zoe to ta była bardzo zadowolona z faktu, że George wyznał jej uczucia, mam nadzieje, że chociaż będzie miała dylemat którego wybrać, a nie że od razu poleci do G. ;/

Hazine

zdecydowanie nie może do niego polecieć, najlepiej gdyby w ogóle się nie zastanawiała i wybrała Wade'a;) ale to niemożliwe, więc racja, niech się chwile pozastanawia;D ale już się nie mogę doczekać kolejnego sezonu:D

zolasun

dla mnie to w ogole bedzie glupio jak wybierze georga bo przeciez przez caly czas z nia flirtował, dawał jej 'znaki' i ona ciagle sie przez to łudziła ze moze z nia bedzie i zostawi Lemon. Zachowywał sie beznadziejnie, wtedy kiedy zerwał z Lemon i pojechal z Zoe do jakiejs tam knajpki nie pamietam gdzie to nawet ja pocałował, a potem ja olał i zdecydował sie wziac slub z Lemon i tak, potem znowu sie rozmyslil pobiegł do Zoe i musial wszystko rozpie*dolic stajac pod jej drzwiami i wyznajac jej uczucia :)