Po obejrzeniu nowego odcinak jestem jeszcze bardziej za Wade'm. Przystojniak z niego. A jaki uśmiech i charyzma. Geogre jest perfekcyjnym facetem, ale brakuje mi tego czegoś w nim :)
Wade!! Nie umiem mu się oprzeć, za każdym razem jak pojawia się w serialu to "gęba" mi się cieszy : D
George nie dla mnie, zbyt dokonały. Nie mogę się doczekać następnego odcinka jeju aaaaaaa ; )
Wade -wolny,przystojny,ma boską klatę. Po co w ogóle brać pod uwagę nudnego prawnika z nudnym imieniem George ?
Czyli 10-0 dla Wade'a. ja myślałam od pierwszego odcinka, że będzie z adwokatem skoro jego Lemon coś łączy z burmistrzem, ale po scenie w jeziorku Wade jest faworytem.
Wade, boje sie tylko, ze jak Lemon bedzie z burmistrzem to połączą Zoe z prawnikiem, a to bedzie zleeee
Wade :) Trochę prymitywny ale sexi... Ale póki co Zoe ma chrapkę na Georga bo jest dokładnie taki jak jej się wydaje być facet idealny... Ale jej się wiele rzeczy TYLKO wydaje, jak np. to, że najlepiej jest w New Jorku :P
A nie wydaje Wam się, że jednak Zoe będzie z Georgem? Bardzo często jest tak, że w filmach/serialach już niemal od początku oczywiste jest z kim zwiąże się główny bohater ( a w Hart o Dixie wydaje się to być George). Naturalnie, nie dzieje się tak w każdym wypadku i mam, szczerze mówiąc, nadzieję, że w tym wypadku scenarzyści nas zaskoczą :)
Nieee, ja nie chcę by ona była z tym cholernym prawnikiem! Wade jest przesłodki heheh :D No i ma zdecydowanie ciekawszą osobowość. ;D
czy ja wiem juz sie zdarzało ze główna bohaterka w serialu wybiera na końcu własnie nie tego z kim ją pierwotnie parowano ( Veronica Mars - Logan, Joey - Pacey ( Dawson's Creek ), Kris - Jr ( Wildfire )
Wiele zależy od np chemii miedzy aktorami, często zmienia się scenariusz by spełnić oczekiwania widzów.
Nie ma co gdybać po paru odcinkach :P
George jest ok i myśle, ze Zoe czuje coś do Niego i że plan jest taki, by połączyć tych dwoje mimo początkowych przeszkód. Ale bez 2 zdań Wade jest supermęski i przyciąga uwagę na dłużej niż Pan Doskonały. Zobaczymy, jak się potocza losy trójkąta Zoe-Wade-George. Ja bym obejrzała jakąś komedię romantyczną z aktorem wcielającym się w postać Wade'a. To by było HOT!