PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616115}

Doktor Hart

Hart of Dixie
2011 - 2015
7,5 17 tys. ocen
7,5 10 1 17089
Doktor Hart
powrót do forum serialu Doktor Hart
użytkownik usunięty
Ank

pewnie że Wade :D

ocenił(a) serial na 7

Bezapelacyjnie Wade <3

Ank

Zdecydowanie Wade:p

ocenił(a) serial na 7
cocoatea

Po obejrzeniu nowego odcinak jestem jeszcze bardziej za Wade'm. Przystojniak z niego. A jaki uśmiech i charyzma. Geogre jest perfekcyjnym facetem, ale brakuje mi tego czegoś w nim :)

ocenił(a) serial na 9
pietrusia

Wade!! Nie umiem mu się oprzeć, za każdym razem jak pojawia się w serialu to "gęba" mi się cieszy : D
George nie dla mnie, zbyt dokonały. Nie mogę się doczekać następnego odcinka jeju aaaaaaa ; )

ocenił(a) serial na 9
Katerinaxoxo

Wade:)

ocenił(a) serial na 9
Mother_Earth

Wade -wolny,przystojny,ma boską klatę. Po co w ogóle brać pod uwagę nudnego prawnika z nudnym imieniem George ?

ocenił(a) serial na 8
DeeDee_Spencer

Wade ♥

ocenił(a) serial na 8
Ank

Zdecydowanie Wade!!!!!!!!!!!!! ;D

Isenia

No, nie będę oryginalna... Wade ;D

ocenił(a) serial na 8
Ank

Czyli 10-0 dla Wade'a. ja myślałam od pierwszego odcinka, że będzie z adwokatem skoro jego Lemon coś łączy z burmistrzem, ale po scenie w jeziorku Wade jest faworytem.

Ank

Wade, boje sie tylko, ze jak Lemon bedzie z burmistrzem to połączą Zoe z prawnikiem, a to bedzie zleeee

ocenił(a) serial na 10
Ank

Wade :) Trochę prymitywny ale sexi... Ale póki co Zoe ma chrapkę na Georga bo jest dokładnie taki jak jej się wydaje być facet idealny... Ale jej się wiele rzeczy TYLKO wydaje, jak np. to, że najlepiej jest w New Jorku :P

ocenił(a) serial na 9
MaRaViLLa89

i kolejny glos dla Wade'a ode mnie ;D

ocenił(a) serial na 7
Ank

Wade<3
George jest byt idealny :p

Ank

A nie wydaje Wam się, że jednak Zoe będzie z Georgem? Bardzo często jest tak, że w filmach/serialach już niemal od początku oczywiste jest z kim zwiąże się główny bohater ( a w Hart o Dixie wydaje się to być George). Naturalnie, nie dzieje się tak w każdym wypadku i mam, szczerze mówiąc, nadzieję, że w tym wypadku scenarzyści nas zaskoczą :)

Klaudia_12

mi też się wydaje, że będzie z Georgem, a Wade to tylko przelotna znajomość.

ewela_129

Nieee, ja nie chcę by ona była z tym cholernym prawnikiem! Wade jest przesłodki heheh :D No i ma zdecydowanie ciekawszą osobowość. ;D

ocenił(a) serial na 8
Klaudia_12

czy ja wiem juz sie zdarzało ze główna bohaterka w serialu wybiera na końcu własnie nie tego z kim ją pierwotnie parowano ( Veronica Mars - Logan, Joey - Pacey ( Dawson's Creek ), Kris - Jr ( Wildfire )

Wiele zależy od np chemii miedzy aktorami, często zmienia się scenariusz by spełnić oczekiwania widzów.

Nie ma co gdybać po paru odcinkach :P

ocenił(a) serial na 6
Ank

George jest ok i myśle, ze Zoe czuje coś do Niego i że plan jest taki, by połączyć tych dwoje mimo początkowych przeszkód. Ale bez 2 zdań Wade jest supermęski i przyciąga uwagę na dłużej niż Pan Doskonały. Zobaczymy, jak się potocza losy trójkąta Zoe-Wade-George. Ja bym obejrzała jakąś komedię romantyczną z aktorem wcielającym się w postać Wade'a. To by było HOT!

ocenił(a) serial na 5
nevergonnabe

Wade <3

ocenił(a) serial na 8
Ank

Wade :D

użytkownik usunięty
Ank

Wade;)

ocenił(a) serial na 8

Lavon :D

ocenił(a) serial na 8
wrednakozka

Pytanie było Wade czy George.

Ank

Nie będąc oryginalną powiem : Wade :D

ocenił(a) serial na 7
Poolaxoxo

to dopiero dyskusja!!
Wade oczywiście

ocenił(a) serial na 8
Ank

a oryginalność jest zabroniona...

ocenił(a) serial na 8
wrednakozka

Nie zabraniamy. Levon jest bezkonkurencyjny.

ocenił(a) serial na 9
Ank

Wade:)

ocenił(a) serial na 7
Ank

Wade ;p

ocenił(a) serial na 7
Ank

Widzę, że wszyscy za Wadem.
Ja też oczywiście! (:

Ank

Wade :-* George'a zostawiam Lemon, niech się kretynka cieszy :-)

Ank

Czy mi się zdaje, czy wszyscy są za Wade'm ? :-)
Nie dziwię się...

ocenił(a) serial na 8
DagnaMara

Wade!

ocenił(a) serial na 8
serenitylane

Oczywiście Wade :)

retro_orchidea

No to chyba dostałam odpowiedź - wszystkie lecą na Wade'a!!!! yhy